23/4/25

Συμπαθώ τους αγραμμάτους. Η μητέρα του Πατέρα μου ήταν αγράμματη.Δεν συμπαθώ καθόλου όμως τους προπετέστατους απαίδευτους και τους βλάκες που έχουν γνώμη για όλα και την υπογράφουν κιόλας


Ενας ανώνυμος δεξιός βλάξ που αγνοεί ιστορικά τα Κινήματα των Φτωχών  και η ιστορική του αντίληψη ειναι επιπέδου Σκάιιιι μου έστειλε το ακόλουθο σχόλιο:

"Ενα από τα πιο αστεία πράγματα που έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια είναι ότι ο Ανδρέας υπήρξε αρχηγός του κινήματος των φτωχών...και μπαίνει στην ίδια κατηγορία με το Μεταξά...".

Το δημοσιεύω για να δείτε  και οι φίλοι μου, το τι είδους βλάκες νομίζουν ότι μπορούν να μου απαντούν, και ότι μπορούν να εκφέρουν και γνώμη για όσα γράφω.

Ου παντώς (βλακός) πλειν ες κόρινθον

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ. Προτείνω στον αμαθή βλάκα να διαβάσει τα όσα (διδακτικά) έχω γράψει για τα Κινήματα των Φτωχών στην Γερμανία  και την Γαλλία.(Σε πρωτη φάση)


1 σχόλιο:

  1. Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο πατέρας των φτωχών είναι ο Ιησούς Χριστός, τελεία και παύλα. Αντιστοίχως, σε πολιτικό επίπεδο (και μόνον), ήταν ο Στάλιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή