Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας . Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ. Ανένδοτος για να φύγουν οι Ψεύτες,οι κλέφτες,και οιΠροδότες.«Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων….»...
▼
16/4/25
Το πρώτο βημα της δικηγόρου του Γρηγορόπουλου ήταν ο Περιστυλιακός
Αφού παραχωρήσαμε το δικαίωμα ( νομικά ) του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε γυναίκες, λαθρομετανάστες, Αλβανούς , Οβριούς κτλ καλά να πάθουμε . Τουλάχιστον τώρα γνωρίζουμε πως θα πρέπει να δομηθεί η μελλοντική κοινωνία ( αν επιζήσουμε βέβαια από όλους τους παραπάνω οι οποίοι είναι ενσυνείδητα εχθροί μας ) .
Πέθαναν 3 παιδιά της ετερόφυλης Πισπιρίγκου, κατακραυγή και φυλάκιση στην Πισπιρίγκου. Πέθαναν πακιστανοπαίδια της butch λεσβίας, παιδομηχανής από την Αμαλιάδα, διάσημη και αθώο θύμα για τα κανάλια κι έξω από τη φυλακή η butch λεσβία. Ετερόφυλος άντρας χαστούκισε μια γυναίκα επειδή τον κεράτωνε, τοξική αρρενωπότητα, "εσύ είσαι ο βιαστής" και κρατούμενος ο ετερόφυλος άντρας. 17χρονη λεσβία κατέσφαξε με μαχαίρι την 24χρονη "γκόμενά της" στο Μαρούσι, "μια υπέροχη φιλία των κοριτσιών που απλά είχε μια ατυχή στιγμή" σύμφωνα με τους συγγενείς. Αφίσα στο μέτρο το 2020 που παρακαλούσε τις γυναίκες να μην σκοτώνουν τα αγέννητα παιδιά τους, αφαιρέθηκαν την άλλη μέρα από τον ΣυριζοΝουδου υπουργό, που στο μέλλον θα άφηνε το σιδηρόδρομο της χώρας με μονή γραμμή, ώστε να γίνει η ανθρωποθυσία προς τον Βααλ στα Τέμπη. Θεοσεβούμενος βουλευτής υπέστειλε βλασφημες, μισοχριστιανικες καρικατούρες στην ελλαδιστανική πινακοθήκη, ποινές, διώξεις και πρόστιμα στο βουλευτή και οι καρικατούρες αναρτήθηκαν ξανά από την λοατκι-σατανολατρικη, γραικυλική "άρχουσα τάξη". Συμπέρασμα: Στο Γελλαδισταν του 1ου τετάρτου του 21ου αιώνος, το λεσβιολίκι και η χριστιανοφοβία είναι υπέρτατες εθνικές αξίες, ενώ η Ορθοδοξία, ο ανδρισμός, η πατρότητα, η μητρότητα, η οικογένεια υπόκεινται σε δολοφονικό μίσος και μανιώδη κρατικό διωγμό. Αυτό το καρκίνωμα δε θα φύγει με εκλογές και "ενημέρωση". Θα φύγει όπως έφυγαν οι Τούρκοι.
Το άνωθεν ρητό του Δημόκριτου ισχύει για όλες τις θηλυκότητες, αριστερές η δεξιές, μοντέρνες και "συντηρητικές". Καθώς και για κίναιδους, βήτα αρσενικούς κερατάδες, μασκοφλώρους, παθητικούς αιδοιόδουλους(simps), τρυφερά πόδια.
O Φαλού Εντιαγέ, ο 14χρονος Ροδίτης παίχτης του Kolossos H Hotels KAE, είχε την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική μας ομάδα στο φιλικό με την Κροατία! Συγχαρητήρια Φαλού! Συνέχισε να στοχεύεις ψηλά!
Σπυρο, το ανωθεν λεχθεν ρητο ισχυει και για τα αγορια που νιωθουν γυναικες και τα κοριτσια που νιωθουν ανδρες ή αφορα ΑΥΣΤΗΡΑ το φυλο αρρεν και θηλυ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΠοιος είναι ο περιστυλιακος;
ΑπάντησηΔιαγραφήΑφού παραχωρήσαμε το δικαίωμα ( νομικά ) του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε γυναίκες, λαθρομετανάστες, Αλβανούς , Οβριούς κτλ καλά να πάθουμε . Τουλάχιστον τώρα γνωρίζουμε πως θα πρέπει να δομηθεί η μελλοντική κοινωνία ( αν επιζήσουμε βέβαια από όλους τους παραπάνω οι οποίοι είναι ενσυνείδητα εχθροί μας ) .
ΑπάντησηΔιαγραφήΠέθαναν 3 παιδιά της ετερόφυλης Πισπιρίγκου, κατακραυγή και φυλάκιση στην Πισπιρίγκου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠέθαναν πακιστανοπαίδια της butch λεσβίας, παιδομηχανής από την Αμαλιάδα, διάσημη και αθώο θύμα για τα κανάλια κι έξω από τη φυλακή η butch λεσβία.
Ετερόφυλος άντρας χαστούκισε μια γυναίκα επειδή τον κεράτωνε, τοξική αρρενωπότητα, "εσύ είσαι ο βιαστής" και κρατούμενος ο ετερόφυλος άντρας.
17χρονη λεσβία κατέσφαξε με μαχαίρι την 24χρονη "γκόμενά της" στο Μαρούσι, "μια υπέροχη φιλία των κοριτσιών που απλά είχε μια ατυχή στιγμή" σύμφωνα με τους συγγενείς.
Αφίσα στο μέτρο το 2020 που παρακαλούσε τις γυναίκες να μην σκοτώνουν τα αγέννητα παιδιά τους, αφαιρέθηκαν την άλλη μέρα από τον ΣυριζοΝουδου υπουργό, που στο μέλλον θα άφηνε το σιδηρόδρομο της χώρας με μονή γραμμή, ώστε να γίνει η ανθρωποθυσία προς τον Βααλ στα Τέμπη.
Θεοσεβούμενος βουλευτής υπέστειλε βλασφημες, μισοχριστιανικες καρικατούρες στην ελλαδιστανική πινακοθήκη, ποινές, διώξεις και πρόστιμα στο βουλευτή και οι καρικατούρες αναρτήθηκαν ξανά από την λοατκι-σατανολατρικη, γραικυλική "άρχουσα τάξη".
Συμπέρασμα:
Στο Γελλαδισταν του 1ου τετάρτου του 21ου αιώνος,
το λεσβιολίκι και η χριστιανοφοβία είναι υπέρτατες εθνικές αξίες,
ενώ η Ορθοδοξία, ο ανδρισμός, η πατρότητα, η μητρότητα, η οικογένεια υπόκεινται σε δολοφονικό μίσος και μανιώδη κρατικό διωγμό.
Αυτό το καρκίνωμα δε θα φύγει με εκλογές και "ενημέρωση".
Θα φύγει όπως έφυγαν οι Τούρκοι.
Το άνωθεν ρητό του Δημόκριτου
ΑπάντησηΔιαγραφήισχύει για όλες τις θηλυκότητες, αριστερές η δεξιές, μοντέρνες και "συντηρητικές".
Καθώς και για κίναιδους, βήτα αρσενικούς κερατάδες, μασκοφλώρους, παθητικούς αιδοιόδουλους(simps), τρυφερά πόδια.
Οι "συντηρητικές" γυναίκες είναι απλά φεμινίστριες που τηρούν τα κοινωνικά "όρια ταχύτητας":
ΑπάντησηΔιαγραφήhttps://youtu.be/a7wTF6i-MZY?si=ORXM8lv8DV4Jzz1i
Γκρεκοπίθηκος - Η ιδεολογική πορνεία του νεοραγιά
https://www.youtube.com/live/zqmZRSdi-O4?si=paEf71A2LUBTeZg_
ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΙΜΠΙΛΑ.......
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΚΟΜΑ, 'ΘΑ ΤΡΕΦΕΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ'?.... ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ.
O Φαλού Εντιαγέ, ο 14χρονος Ροδίτης παίχτης του Kolossos H Hotels KAE, είχε την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική μας ομάδα στο φιλικό με την Κροατία!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυγχαρητήρια Φαλού!
Συνέχισε να στοχεύεις ψηλά!