24/10/25

Αφού ειναι το Γουρλό πρωθυπουργός και το Ανδτουλάτσι Αρχηγός γιατί να μην Συνταγματολόγος ο διδάκτωρ της Νομικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης,

Ο «Συνταγματολόγος» βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ που ήταν μάρτυρας χθες, στην «Δίκη Ανδρουλάκη», τουλάχιστον πέντε φορές δήλωσε υπερήφανος που συνέταξε (αντισυνταγματική) τροπολογία μαζί με τον κ. Γεραπετρίτη.
 (Το πιο σημαντικό που εκανε στη ζωή του μετά το μεταπτυχιακό). 
Για την Κολοβή, Παράνομη και Αντισυνταγματική Βουλή των 297, έκανε επερώτηση!!!
( Και περιμένει να του απαντήσει ο ΕΦΙΑΛΤάκης)

Πάντως κατα την ακροαματική διαδικασια               ο «Συνταγματολόγος» της Οξφόρδης ομολόγησε την συκοφαντική πρόθεση του Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και είπε ότι ο Ανδρουλάκης σχεδιασε την επιθεση στο πρόσωπο του κ. Ζωγράφου και αναζήτησε στο διαδίκτυο φωτογραφιες με τις οποίες θα ταύτιζε τον δικηγόρο Γιάννη Ζωγραφο ως «χρυσαυγήτη» ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης και ως «παρακράτος» .

Πολιτική σταδιοδρομία 
Ο Παναγιώτης Δουδωνής από τα φοιτητικά του χρόνια ήταν από τις ηγετικές προσωπικότητες της ΠΑΣΠ στη Νομική Αθηνών. Έχει υπάρξει επίσης πολιτικός αναλυτής στο κανάλι Action24. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου