27/12/25

Ο Σμαραγδής δολοφόνησε για δεύτερη φορά τον Καποδίστρια 194 χρόνια μετά την πρώτη τελετουργική δολοφονία


 

4 σχόλια:

  1. Δεν είχα σκοπό να δω την ταινία. Πώς το παρουσιάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμφανίζει την γνωστή εκδοχή της δολοφονίας του από τους Μαυρομιχαλαίους διανθίζοντάς την με λίγη δόση αυστριακής διαπλοκής και αγγλικής καθοδήγησης μέσω Μαυροκορδάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οφείλω να ομολογήσω πως όταν πρωτοδιάβασα την ανάρτηση η φράση με ξένισε. Χρειάστηκε να δω την ταινία για να συμφωνήσω.

    Κρατώ ως θετικό γεγονός (και ευοίωνο) την - αποκαλυφθείσα περίτρανα, πλέον - δίψα του κόσμου για ταινίες και σειρές πατριωτικού περιεχομένου (κάτι που είχε φανεί και με τη σειρά για τον Άγιο Παΐσιο).

    Αυτό που πρέπει να γίνει, πλέον, είναι να προωθήσουμε την αλήθεια για τον Εθνάρχη - και η συγκυρία μας ευνοεί.

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οφείλω να ομολογήσω πως όταν διάβασα την ανάρτηση η φράση με ξένισε. Χρειάστηκε να δω την ταινία για να συμφωνήσω.

    Αυτό που κρατώ ως θετικό είναι το γεγονός ότι πλέον είναι αποδεδειγμένη η δίψα των Ελλήνων για ταινίες και σειρές πατριωτικού περιεχομένου - κάτι που είχε φανεί και με τη σειρά για τον Άγιο Παΐσιο.

    Επιπλέον, η συγκυρία είναι ευνοϊκή για να βγει στην επιφάνεια η αλήθεια για τον Εθνάρχη.

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή