22/1/26

27 Σεπτεμβρίου/9 Οκτωβρίου 1831. Η αποφράδα ημέρα του νέου Ελληνισμού. Με απόφαση των Ρότσιλντ και της Στοάς του Λονδίνου, και εντολή του αχυρανθρώπου των Ρότσιλντ , Δούκα του Ουέλλιγκτον, οι Μασόνοι και οι δανειολήπτες Υδραίοι δολοφόνησαν τον Εθνάρχη Ιωάννη Καποδίστρια

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΠΟΛΥΖΩΪΔΗ ΟΤΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 Η δήλωση δημοσιεύτηκε στο τελευταίο φύλλο του «Απόλλωνα», το 60ο , που  κυκλοφόρησε με ημερομηνία 6 Οκτωβρίου 1931 ,ομολογούσε ότι στόχος των "Συνταγματικών" ήσαν οι Φιλογενείς. Οι οπαδοί του Καποδίστρια.


Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ . ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΑΛΥΨΗΣ.Ο ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ ΔΕΝ «ΜΕΛΕΤΗΣΕ» ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ ΟΥΤΕ ΤΟΝ «ΑΠΟΛΛΩΝΑ» ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΠΟΛΥΖΩΪΔΗ

 

 

Ο ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ ΚΑΙ Η ΣΤΟΑ
 ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ 600000 ΘΕΑΤΕΣ

 


 


του Σπύρου Χατζάρα
Ήταν Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου/9 Οκτωβρίου 1831. 
Με διαταγή των Ρότσιλντ στον αχυράνθρωπό τους, τον Δούκα του Ουέλλιγκτον, ο μασόνος πράκτορας των Άγγλων αστυνομικός διευθυντής Ναυπλίου, πορτογάλος επιλοχίας Αλμέϊντα, έβαλε τον κουλοχέρη και μονόφθαλμο Κρητικό Γεώργιο Κοζώνη ,ως σωματοφύλακα του Καποδίστρια. 
Ο Κοζώνης είχε πληρωθεί να τον πυροβολήσει στο κεφάλι μπροστά στο Άγιο Σπυρίδωνα για να ενοχοποιηθούν οι επίσης συνωμότες Μαυρομιχαλαίοι , που είχαν ρόλο ανάλογο με αυτόν του Λη Όσβαλντ στην εκτέλεση του Κέννεντυ. 
Τη «χατζαριά» στο Στομάχι με το «τεκτονικό Ξίφος», κατάφερε ο μασόνος «ποιητής» Αλέξανδρος Σούτζος. 
Το διπλό χτύπημα στο κεφάλι και το στομάχι ήταν τελετουργικό «Καμπαλιστικό». 
 Το σχέδιο της δολοφονίας ήταν γνωστό στον Κυβερνήτη. Ο προγραμματισμός, ήταν να γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου αλλά το απέτρεψε ο αδελφός του Εθνάρχη ο Αυγουστίνος που δεν τον άφησε να πάει στην Εκκλησία. 
 Αυτό στην Ταινία του Σμαραγδή δεν υπάρχει.
Η πολιτική βάση της συμμορίας των δολοφόνων , οικοδομήθηκε πάνω στα θεμέλια που έθεσαν τα «δάνεια της Αγγλίας».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου