8/9/26

Το Κρεμλίνο προειδοποίησε σήμερα το Κίεβο ότι η καθυστέρηση των διαπραγματεύσεων θα οδηγήσει σε επιδείνωση των συνθηκών ειρήνης

 

 

Η καθυστέρηση της διαπραγματευτικής διαδικασίας θα οδηγήσει σε αναπόφευκτη επιδείνωση των όρων της ειρηνευτικής συμφωνίας για τις αρχές του Κιέβου, δήλωσε
ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ που τόνισε: «Είμαστε σίγουροι ότι η νίκη είναι πολύ κοντά. Είμαστε πολύ σίγουροι για το στρατιωτικό μας δυναμικό, για τις στρατιωτικές μας επιχειρήσεις, που είναι πολύ επιτυχημένες». 
Τα ρωσικά στρατεύματα  σήμερα έθεσαν υπό τον έλεγχο τους τα χωριά Ντολένσκι και  Μπερεζνίκι στην περιοχή του Χάρκοβο αυξάντοντας την περικύκλωση της Πόλης.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι μεταξύ των στόχων που χτυπήθηκαν σήμερα  ήταν  το κέντρο πληροφοριών της SBU και υποδομές για την παραγωγή των πυραύλων "Flamingo".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου