24/11/11

Η Διαφορά

Τελικά υπέγραψε.Για να πάρει τη "δόση" του. Αλλά μόνος του. Όχι μαζί με τον συμφοιτητή του στο Amherst.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ1.Το ΟΧΙ το είχε πεί ο Μεταξάς.
ΥΓ2. Ραντεβού τη Δευτέρα στη Μαυροκορδάτου 6.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Σπύρο.
Γιά την ακρίβεια ο Μεταξάς είχε πει(στα γαλλικά) "Τότε πρόκειται για πόλεμο."

Αυγερινός

ΥΓ. Ελπίζω να σας δω όταν ξεμπαρκάρω.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα.... Η Πηνελόπη Δέλτα θα είχε σίγουρα καλλίτερη αίσθηση του παιχνιδιού και φόρεσε πάνες μόνον κατά την βρεφική της ηλικία.

Μένει μόνον το χαρτί της παραίτησης στα χέρια του.....Πέρα από τις πένθιμες ελληνικές εξελίξεις και τα προβλήματα ακράτειας φόβου και ούρων της ντόπιας ελίτ, πρέπει οι νοσταλγοί να νιώσουν πιο ζωντανά το μέλλον...το συμβάν με τα ομόλογά τους ήταν όντως χαριτωμένο, πνευματώδες και χιουμοριστικό ,όμως το λίπος της διαχρονικής , τελικά, αλαζονείας τους εμποδίζει....Επιμονή, μεθοδικότητά και ισχυρότερες δόσεις.

Κάθε θεραπεία έχει σαν βάση της την υπομονή.

Αν οι Ευρωπαικές Ελίτ και οι Λαοί τους αρνούνται να αντισταθούν με αντάλλαγμα την όποια επιβίωσή τους, νόημα έχει μόνον πλέον να αναζητηθεί το περιεχόμενο μιας λειτουργικής Ομοσπονδίας η λειτουργικής διάλυσης. Και στις δύο εκδοχές , η αλαζονεία θα πρέπει να εξαλειφθεί. Είναι μη λειτουργική όπως ακριβώς και ο υδροκεφαλισμός σε ένα βρέφος....

Πρέπει να χτυπηθεί το φύλλο συκής των νοσταλγών. Η παραγωγικότητά τους. Χωρίς αυτή , όλες οι καταστάσεις θα εξισωθούν σαν την πίεση στους λέβητες και σε ένα νέο καθεστώς ισορροπίας και κατανόησης θα αναδυθούν νέες προοπτικές κατανόησης.


Ο Συντηρητής.

Υ.Γ.
Πρός Τελ-Αβίβ.

Έχετε ξεπεράσει τον μέσο όρον γραφικότητας που διέπει όλους μας.


Επιτέλους μία γνήσια κωμική γεωπολιτική συμπεριφορά.

Ανώνυμος είπε...

Το Δόγμα του Σοκ είναι ίσως η σωστή αγωγή για υπερφίαλους ηγετίσκους , τις ηγεσίες και τις παρέες του και όχι για τους Λαούς, προκειμένου να επιστρέψουν στην επικράτεια της κατανόησης και της συνεννόησης.

Πέρα από της καριέρες τους και το ζωώδες Εγώ τους, υπάρχουν πιο σημαντικά διακυβεύματα.

Αυτό πρέπει να το νιώσουν στο τομάρι τους.

Είναι αναγκαίο να ανέβει η τάσις του "σοκ".


Ο Συντηρητής.

Υ.Γ.
Το να μην συναντά κανείς πολιτικούς και τις παρέες τους είναι μία υγιής συνήθεια.

Το να τους αφήνει ελεύθερους να διαλύουν το σύμπαν είναι έγκλημα.

Οι σύγχρονοι πολιτικοί είναι υπάρξεις λίγο πιο σύνθετες απ΄αυτές των ζώων. Λίγο πιο σύνθετοι , συνεπώς, από τους χειρισμούς απέναντι στα ζώα θα πρέπει να είναι οι χειρισμοί τους...προκειμένου να λογικευτούν.

Θέματα Ελληνικής Ιστορίας: Παρελθόν, Παρόν, Μέλλον

«Δημιούργησα το ιστολόγιο Θέματα Ελληνικής Ιστορίας υπό το ψευδώνυμο "Φιλίστωρ" το 2009, με πρώτο δημοσιευθέν άρθρο για τον σπαρτι...