14/2/12

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ "ΠΕΛΑΣΓΟΥ

12-2-2012




ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.
ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Η ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΠΡΑΞΑΝ (ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΘΗΤΑΤΑ) ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ, ΑΛΛΙΩΣ ΗΜΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ (ΧΡΗΣΙΜΑ ΦΑΝΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ). Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΕΥΡΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 50.000, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, Ο "ΠΕΛΑΣΓΟΣ" ΔΗΛΩΝΕΙ "ΠΑΡΩΝ".


ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡ. ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβαστε το παρακατω.

*** Δωρεάν νοσοκομειακής περίθαλψης τυγχάνουν οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας, εφόσον παρουσιάσουν αιφνίδια επιδείνωση της υγείας τους, σε βαθμό που η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται επείγoν περιστατικό. Οι ασθενείς λαθρομετανάστες θα παραμένουν στο νοσοκομείο μέχρι τη σταθεροποίηση της υγείας τους. Επίσης, πλήρη περίθαλψη δικαιούνται και τα ανήλικα παιδιά των λαθρομεταναστών. Αυτό αναφέρει η Γενική Διεύθυνση Υπηρεσιών Υγείας του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με το υπ' αριθμ. πρωτ. Υ4α/2103/24-1-2012 έγγραφο, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της 1ης ΥΠΕ.
http://paron.gr/v3/new.php?id=74227&colid=&catid=30&dt=2012-02-12 0:0:0

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ,ΔΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΡΥΝΟΥΝ ΕΤΗΣΙΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΑΣ.

1.ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.ΑΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ!ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΑΥΤΗ.

2.ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΣ:α.ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ Η ΕΛΛΑΣ.ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΩΘΗΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ.
β.ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΙΣΟΠΟΣΟ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥΣ.
γ.ΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΩΝΤΑΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ,ΙΔΙΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ,ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ,Ε.ΕΝΩΣΗ ΚΛΠ.

ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΛΙΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

1.Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο «Ελληνική κρίση» από το 2008 http://redskywarning.blogspot.com/2012/02/2008.html

2.ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

http://redskywarning.blogspot.com/2012/02/blog-post_13.html

Ανώνυμος είπε...

Μετά το κάψιμο της Αθήνας, οι ανθέλληνες αναρχικοί δείχνουν τα κατορθώματά τους μέσα από τον διαδικτυακό χώρο τους, indymedia.

Για όσους δεν ξέρουν, το indymedia έχει δικούς του διαδικτυακούς χώρους σε πολλές χώρες, και χρηματοδοτείται από τον γνωστό Εβραίο μεγαλοεπενδυτή και επιχειρηματία George Soros.


Η συνέχεια, εδώ:

http://www.thermopilai.org/content/meta-kapsimo-tes-athenas-oi-anthellenes-anarkhikoi-deikhnoun-ta-katorthomata-tous-mesa-apo

Ανώνυμος είπε...

φυσικα οι ναζί βιβλία καίνε. Μακάρι να μπορούσαμε να αληλοβοηθηθούμε

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...