14/3/16

Τίποτα δεν άλλαξε στη Γερμανία

Πολύ κακό για τις εκλογές στα γερμανικά Λάντερ . Η μεν ευρω-«κοινοπραξία» CDU-SPD έχασε 900.000 ψήφους και η δε «ρατσιστική» «Αλτερνατίβα» ,που είναι «ευρω-σκεπτικιστές» μεν αλλά δεν κάνουν παρέα ούτε με τη Λεπέν ούτε με τον Φάραντζ, κέρδισαν 1.300.000. Αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Οπότε, το «νοήμον γερμανικό κοινό», έβγαλε κίτρινη κάρτα στην πολιτική ανοικτών θυρών προς τους μουσουλμάνους και την αφγανική πρέζα, των Σόρος-Μέρκελ-Νούλαντ-Τσίπρα.

Πολιτικά πιο χαμένοι είναι οι σοσιαλφασίστες του SPD που έχασαν το 21% των ψήφων τους . Στο μεγάλο Λάντερ, τη Βάδη-Βυρτεμβέργη, οι σοσιαλδημοκράτες έχασαν σχεδόν το 50% της δύναμης τους και έπαθαν μεγάλο κάζο. Οι πελάτες τους πήγαν στη «ΔΗΜΑΡ» και ψήφισαν Πράσινους, οι οποίοι όμως στα άλλα δυο Λάντερ έχασαν 300.000 ψήφους αλλά με τη νίκη στη Βάδη-Βυρτεμβέργη ρέφαραν. Οι σοσιαλφασίστες του SPD παρέμειναν πρώτη δύναμη στη Ρηνανία-Παλατινάτο με 36,2% γεγονός που δείχνει ότι η κατάρρευση τους δεν είναι ούτε ενιαία ούτε γενική.

Οι Χριστιανοδημοκράτες, (CDU), έχασαν το 17% της δύναμης τους και στα τρία Λάντερ. Από 2.925.405 ψήφους έπεσαν στους 2.453.511 αλλά παρέμειναν στο 31,8 στη Ρηνανία στο 29.8% στη Σαξονία – Άνχαλτ, που πήραν και την πρώτη θέση, και στο 27 % στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

Ο Τσίπρας, (Die Linke). είχε 430.735 οπαδούς και έπεσε στις 423989.
Οι φυγάδες πήγαν στην «Αλτερντίβα».

Το NPD στη Ρηνανία-Παλατινάτο από τις 2602 ψήφους πήγε στις 10,554 αλλά στη Σαξονία - Άνχαλτ έπεσαν στο 1,9% από το 4,6 % γιατί οι ρατσιστές ψηφισαν «Αλτερνατιβα». (AfD).

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Golden Dawn δεν κατεβαίνει στη Γερμανία; Τι κρίμα, θα είχε μεγάλο σουξέ...

Ανώνυμος είπε...

Οι ψηφοφοροι του NPD ορθα στηριξαν τις ελπιδες τους στην αλτερνατιβα, αφου ξερουν πως με νεοναζι το παιχνιδι ειναι απο την αρχη στημενο και τα χαρτια σημαδεμενα. Το ιδιο εργο το ειδαμε και στο ΗΒ οπου οι ψηφοφοροι του BNP μετακομισαν στον Φαρατζ, αλλα και στην Γαλλια οπου μετα την απομακρυνση του γερου Λεπεν το ΄΄προιον΄΄ εγινε πιο ελκυστικο στο προσωπο της κορης.
ΥΓ: Η ΝΤΠ θα παιξει τα ρεστα της στις ΗΠΑ οπου πρεπει οπωσδηποτε και με καθε κοστος να κερδισει η Χιτλερι...

Ανώνυμος είπε...

τι γυρευει τετοια ωρα η Μερκελ μεσ’ στην χωρα
μην εχασε τον Σορος εκει σε καποια λαθρογειτονια
η βερεσε θαχε μαστουρωσει που εμπλεξε μετα λαθροπακιστανα
και θα ηρθε να πλερωσει να'χ'το μετωπο ψηλα

Ανώνυμος είπε...

Φίλε

Δευ Μαρ 14, 06:21:00 μ.μ.

συμφωνώ 100%, είναι ο λόγος που ο εθνικισμός στην Ελλάδα παραμένει στο 6%-7%
Τον Ναζισμό τον βγάζει το Βατικανό όποτε θελήσει, το αποφάσισε να τον εμφανίσει το 1992 για να κρατήσει χαμηλά τον εθνικισμό λόγω λαθρομετανάστευσης. Στην Ελλάδα και την Ουκρανία τα καταφέρνει, στην Ευρώπη όχι.

Ανώνυμος είπε...

"οι τρομοκρατες στην τουρκια διαπραττουν εγκληματα κατα της ανθρωποτητας"

πακης φαυλό ,ο γονιμοποιητης -λαθρογαμετης του ελληνισμου





Μονον κατα της ανθρωποτητας;και της χλωριδας ,της πανιδας και... του γαλαξια ολου !







"η ορθοδοξια αντικαθισταται απο την θρησκειολογια στα κοκκινα σχολεια με το κιπα"

μπαρμπα φιλης τρομπας η πιτογυρος η καρμποναρα



Μονο η ορθοδοξια ;και το κατηχητικο στο ολοκαυτωμα αντικαθισταται με αυτο των ινδιανων,η δε κατηχηση στη φουστανελα της δημοκρατιας εξω απο τα σχολεια και στη θεση της η αντικειμενικη πολιτειολογια....






Ανώνυμος είπε...

Δεν τους ανησύχησε ιδιαίτερα το αποτέλεσμα,
έχουν καιρό για ελιγμούς και εφεδρείες...!

Ανώνυμος είπε...

Ξαναβγηκανε οι περιστεροχεσμενεs κυλοτεs ...τα λαμογια ...οι απατεωνεs... οι ξευτιλισμενεs βρωμοκουραδεs ...οι ελεεινοι σιχαμεροι γλοιωδηs ψωλ..ολαγνεs ...ψωλ...ολογλυφτεs ....κωλ...ογλυφτεs... ψωλ...ορουφηχτρεs του λαμογιου απατεωνα οφσοροδοξου σανοπωλη γαλατα σαβανοτσεπη .

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...