12/3/16

Το Χόλυγουντ η «φιλανθρωπία» και ο Αττίλας

Σας το έχω ξαναπεί. Στον «εικονικό» κόσμο μην πιστεύετε την εικόνα. Οι «δυστυχισμένοι» Έποικοι , ο Αττίλας 4, που εισβάλουν απρόσκλητοι και καταλαμβάνουν ειρηνικά τη χώρα μας κουβαλώντας την αφγανική ηρωίνη του Ισλαμικού Κράτους για να πληρώσουν τα «εισιτήρια» τους, συνοδεύονται από ένα στρατό τηλεοπτικών παραγωγών, και σεναριογράφων, που φροντίζουν για τις «δημόσιες σχέσεις».
Οι παραγωγοί και οι σεναριογράφοι που παράγουν τις ιστορίες δυστυχίας που συγκινούν τους βλογιοκομμένους, εργάζονται για τις ναυαρχίδες της Δημοκρατίας , των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και του «ανθρωπισμού» , το Εθνικό Δημοκρατικό Ινστιτούτο (National Democratic Institute-NDI), την εθνική προικοδότηση της Δημολρατίας (National Endowment for Democracy -NED), το Freedom House, και το Ιδρυμα της Ανοιχτής Κοινωνίας «OSI» του Σόρος.

Το ιδρύματα δουλεύουν εντατικά και εδώ και στ Σκόπια και μοιράζουν χρήμα με ουρά. Προστατευόμενος του Freedom House ήταν και ειναι ο πασοκοσυριζαίος Κούλογλου αλλά και ο «Μέγας» Τρίμης και πολλοί άλλοι.

Έτσι, οι αριστεροί ρουφιάνοι του διαδικτύου έμαθαν ότι «ενα παιδί γεννήθηκε στις λάσπες της Ειδομένης…», και βρέθηκε και ο φωτογράφος και η μάνα και το μπουκάλι με το νερό.
Μόνο που εξέθεσαν έτσι τον Ερυθρό Σταυρό που φροντίζει και αυτός τους δύστυχους και υποχρεώθηκε να βγάλει ανακοίνωση και να τονίζει ότι, «στην Ειδομένη δυο γυναίκες πρόσφυγες, γέννησαν στις 6 Μαρτίου σε νοσοκομείο -και όχι στον καταυλισμό- η μία στις 4 το απόγευμα και η άλλη στις 6 της ίδιας μέρας». 

Ήγουν, καμία γέννηση «μικρού χριστού στις λάσπες της Ειδομένης»!
Χολιγουντιανά Παραμύθια του Freedom House. Έκθετοι οι αργυρώνητοι μαρκουτσοφόροι ρουφιάνοι και κατά παραγγελία εργολάβοι της δημοσιογραφίας.

ΥΓ.Το Γραφείο του Ρώσου Γενικού Εισαγγελέα ανακοίνωσε ότι το Εθνικό Δημοκρατικό Ινστιτούτο, του οποίου προεδρεύει η Μαντλίν , αποτελεί απειλή για τη ρωσική ασφάλεια και τη ρωσική συνταγματική τάξη και το συμπεριέλαβε στον κατάλογο των ΜΚΟ που είναι ανεπιθύμητες στη Ρωσία . Πόσους δυστυχισμένους βοηθάνε στην Ελλάδα;

2 σχόλια:

soulis είπε...

Ετσι ακριβως ειναι ρε Σπυρο αλλα και παλι δεν εξηγειται η αντιδραση των ελληνων.
Θελω να πω αυτα τα καθαρματα αυτες οι οργανωσεις και τα προπαγανδιστικα τους κολπα τα εφαρμοζουν παντου οπου μπορουν.
Και παντου υπαρχει ενα ποσοστο μικρο η μεγαλυτερο που πεφτει θυμα.
Αλλα αυτο που συμβαινει με τους "βλογιοκομμενους" κωλοελληνες δεν εχει προηγουμενο.
Με εχει πιασει απελπισια δηλαδη.Το βλεπω παντου γυρω μου.
Τοση ηλιθιοτητα δεν πρεπει να υπαρχει ουτε στις σκανδιναβικες χωρες η στην Γερμανια οπου στο κατω κατω ειναι και κρατος υπο κηδεμονια απο το τελος του Β'Παγκοσμιου.
Και αυτοι αρχιζουν ναξυπνουν και να βλεπουν οτι ολα ειναι ενα σχεδιο.
Εδω το εχουν ρθκει ολοι και ολες στο κλαμα για τα προσφυγοπουλα.Ουτε τοτε την δεκαετια του 60 που μου ελεγε η μανα μου οτι πηγαινε ο κοσμος και εκλαιγε στους κινηματογραφους με τις ινδικες ταινιες.
Και δεν ειναι μονο οι συριζαιοι.
Εχεις καποια εξηγηση; Γιατι ειδικα εδω σε μας εχει πιασει τοσο πολυ αυτη η προπαγανδα;

Privo di Senso είπε...

Αν απαντήσεις στο ερώτημα γιατι οι βλογιοκομμενοι ελληνες για την εθνικη εορτή της 28ης Οκτωβρίου έσπευσαν να προμηθευτούν απο τα υπερμαρκετ μπακαλιαρο και σκορδαλιά, θα καταλάβεις γιατι τέτοιου είδους προπαγανδες καρποφορουν μόνο εδω.

Η 26η Απριλίου στην Ιστορία

Η 26η Απριλίου είναι η 117η ημέρα του δίσεκτου 2024. Απομένουν 249 ημέρες μέχρι τη λήξη του.   1220.  Ο Φρειδερίκος Β΄ Χοενστάουφεν υπέγραψε...