14/3/16

Το Κρεμλίνο εγκαταλείπει τον Ασαντ;

Ο Πούτιν ανακοίνωσε την απόσυρση από αύριο του ρωσικού στρατού από τη Συρία και εξέφρασε την ελπίδα ότι η απόφαση αυτή «θα ενθαρρύνει όλα τα μέρη που εμπλέκονται στη συριακή σύγκρουση να συμφωνήσουν σε ειρηνική επίλυση.


  Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι η Μόσχα θα αρχίσει την απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων από τη Συρία, λέγοντας ότι ο στρατός έχει επιτύχει σε μεγάλο βαθμό τους στόχους που τέθηκαν. «Νομίζω ότι το έργο που ανατέθηκε στο Υπουργείο Άμυνας και τις Ένοπλες Δυνάμεις εκπληρώθηκε , και γι 'αυτό διέταξα τον υπουργό άμυνας για να αρχίσει από αύριο την απόσυρση του κύριου μέρους των στρατιωτικών μας δυνάεμων από την Αραβική Δημοκρατία της Συρίας», είπε ο πρόεδρος Πούτιν κατά τη συνάντηση με τους υπουργούς Άμυνας και   Εξωτερικών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο Πούτιν ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ πριν την ανακοίνωση. Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας, τόσο Άσαντ και όσο και ο Πούτιν συμφώνησαν ότι η κατάπαυση του πυρός «έχει οδηγήσει σε σημαντική μείωση της αιματοχυσίας, και η ανθρωπιστική κατάσταση έχει βελτιωθεί».
Από το γραφείο του Άσαντ εκδόθηκε ανακοίνωσε στην οποία τονίζεται ότι το Κρεμλίνο, «υποσχέθηκε να συνεχίσει την υποστήριξή της Συρίας για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας».
Ο Άσαντ ακόμα εξήρε τον «επαγγελματισμό, το θάρρος και τον ηρωισμό» των Ρώσων στρατιωτών και αξιωματικών και ευχαρίστησε τη Μόσχα για την εκτενή βοήθεια της στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στον άμαχο πληθυσμό της Συρίας.
Ο Άσαντ εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι οι ειρηνευτικές συνομιλίες στη Γενεύη, θα οδηγήσει σε συγκεκριμένα αποτελέσματα, και τόνισε την ανάγκη για μια πολιτική διαδικασία στη Συρία.
Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι η εκστρατεία κατά της τρομοκρατίας αέρα της Μόσχας δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την πολιτική διαδικασία της συμφιλίωσης στη Συρία.

17 σχόλια:

dimiki είπε...

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα απόφαση. Τα αποτελέσματα της επίσκεψης Κίσσινγκερ συνεχίζονται? Ίσως να σχετίζεται η απόφαση με την ανακοίνωση του Jacob? Θα φανεί προσεχώς. Σε εμάς τους ρωσόφιλους πάντως αφήνει μία περίεργη γεύση αυτή η κίνηση την στιγμή που περιμέναμε να κερδίσει η Ρωσία θριαμβευτικά τον πόλεμο στην Συρία και να χτίσει μία αξιοπιστεία που θα οδηγούσε διάφορα κράτη να δραπετεύσουν από τον δυτικό γκέι πολιτισμό. Αφήνεται η πρωτοβουλία των κινήσεων στην Τουρκία που πιέζει στρατιωτικά από τα βόρεια πάνω από ένα μήνα? Δίνεται το δικαίωμα στους Ισλαμοφασίστες να αντεπιτεθούν ή πρόκειται να ανοίξει το μέτωπο της Λευκορωσίας? Ότι και να συμβαίνει η Ρωσία δεν πρέπει να δείξει ότι αφήνει τους συμμάχους της και δεν τελειώνει την δουλειά. Ο τσαμπουκάς της Τουρκίας φαινομενικά δείχνει να περνάει. Πέραν της αναφοράς της είδησης αναμένω με ενδιαφέρον την ανάλυσή σου Σπύρο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ

Δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει τετοιο συμβαν..να κυκλοφορούν με όπλα.

Έχουνε υπάρξει παρομοια περιστατικα στον γκετο των Εξαρχειων οπου οργανωμενες ενοπλες ομαδες με καλασνικοφ κ υποπολυβολα scorpion πραγματοποιουσαν ειτε πορειες ειτε συγκρουσεις (χωρις τη χρηση ομως των οπλων ) κυριως κόντρα στις ομαδες που κανουν εμποριο ναρκωτικων.

Εχουν συμβει δολοφονιες πριν απο μερικά χρονια σε κεντρικες οδους των εξαρχειων οπως στη Θεμιστοκλεους. Οι λογοι για τους οποιους δεν γινονται ευρυτερα γνωστα αυτα τα περιστατικα αγνωστοι οπως κι αρκετα αλλα στα οποια ενω ακουγονταν πυροβολισμοι κι ετοιμαζοταν η δελτα να εισελθει στο χωρο των εξαρχειων, το κεντρο απαγορευε την οποιαδηποτε κινηση..


Α) Οι πιατσες που γινεται διακινηση Ναρκωτικων στα εξαρχεια ειναι γνωστες και συγκεκριμενες, ο πεζοδρομος της Οδου Μεσολογγιου και οι καθετες σε αυτες οι Μανης κ Τζαβελλα, οπου συμμοριες Αλβανων πραγματοποιουν τις δοσοληψιες .

ενω οι πληροφοριες υπαρχουν, οι εντολες που δινοντουσαν κεντρικα στις ομαδες αστυνομιας ηταν να μην κυκλοφορουν καθολου σε αυτα τα στενα.

πριν απο εναμιση χρονο πραγματοποιηθηκε ενοπλη συμπλοκη με τραυματιες στον πεζοδρομο της Μανης, μερα μεσημερι.

σε επιπεδο εντολων δεν έχει αλλάξει έκτοτε τίποτα..


Β) Πριν απο εναν χρονο παρομοια ανταρτικη πορεια εισηλθε στον χωρο της πλατειας, καποια απο τα ατομα των αναρχικων συμμοριων ηταν οπλισμενα με καλασνικοφ, πηραν υπο την απειλη των οπλων καποια ατομα απο την πλατεια κι εφυγαν απο την περιοχη..η μοναδικη αναφορα γι αυτο το περιστατικο ειχε γινει σε site που σχετιζεται με τον χωρο.

Γ)Ο γνωστος στις αρχες αναρχικος ο οποιος ειναι κι ηγετικο στελεχος της συμμοριας " Ρουβικονας " που πραγματοποιει τις καταδρομικες ενεργειες σε κυβερνητικα κτιρια, στην ερτ πριν απο μερες καθως και διπλωματικων αποστολων ( προξενειο ιταλιας για αναρχικους συμμοριτες καταζητουμενες για κακουργηματα στην ιταλια κλπ) σε ερευνα που ειχε πραγματοποιηθει παλιότερα απο στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας στο σπιτι του ειχε βρεθει πιστολι, το οποιο κατειχε παρανομα...


Δ) σε ελεγχο της Δελτα στην περιοχη των Εξαρχειων σε συμμορια αλλοδαπων που συχναζουν σε ενα παρκακι της περιοχης ειχε βρεθει μεταξυ αλλων και οπλο.


Οπως αντιλαμβανεστε εντος των Εξαρχειων υπαρχουν δυο κατηγοριες παρανομων και συμμοριτων που εχουν προσβαση σε οπλα, 1. ο κυκλος των σκληρων γκανγκστα αντιεξουσιαστων που σχετιζονται με ληστοσυμμοριακη ενοπλη παλη κι ανταρτικο γκετο πολεως που πάντοτε ανησυχεί για επιχειρησεις εντος κατοικημένων περιοχων και

2. οι συμμοριες προσφυγων αλβανιας -νεγροι που κανουν διακινηση. Οι δυο αυτες ομαδες μεταξυ τους ειναι σε συγκρουση για τον ελεγχο του γκετο και του ζωτικου χωρου.

Η Αστυνομια και το κρατος δεν μπλεκονται καθολου με εντολες του πολιτικου συστηματος και προσωπικου απο ολα τα κομματα. Οσο περιπολουσε η Δελτα ηταν πολυ μαζεμενοι. Με τη διαλυση της υστερα απο την ανοδο στην εξουσια του συριζα και συμφωνια αυτου με τις συμμοριες ,πλεον εχουν ξεφυγει τα πραγματα στον χωρο των εξαρχειων.

Ανώνυμος είπε...

πλυση εγκεφαλου με τα λαθραια σκουπιδια που εφερε η κυβερνηση , στα μμε

η κυβερνηση τα εκανε σκατα,παρακαλαει το λαο να ξεσκατωσει τους λαθραιους προσκαλεσμενους της!

η τιβι κανει καθημερινα πλυση εγκεφαλου στο λαο για λογαριασμο του καθεστωτος που φορτωσε τη χωρα με ξεμπαρκους λαθραιους ,χωρια τα 2 εκατομμυρια που εμπασε 25 χρονια τωρα


ειδατε ποτε για τους ελληνες τετοια φασαρια;

χεσμενους τους εχει το καθεστως,οι υπανθρωποι τριτοκοσμικοι τους ενδιαφερουν


και ενω δεν δινουν δεκαρα για τον ελληνα,ο μαλακας ελλην καθεται και ασχολειτε με τους προσκλημενους λαθραιους τους και τρεχει να τους ξεσκατωσει!



ο στοχος της πλυσης εγκεφαλου που κανει το καθεστως ειναι διπλος.

1. αποφασιστηκε να φορτωθουν στην ελλαδα ολοι αυτοι,οι ελληνες εκριναν τα κεφαλια της ε.ε ειναι ο πιο μαλθακος λαος και ειναι η μονη χωρα που θα ανεχοταν ο λαος της αυτο το χαλι διχως να επαναστατησει κατα των πολιτικων!


οπως βλεπετε δεν ειχαν αδικο,οι ελληνες ειναι ηλιθιοι και τα υπομενουν με ηλιθιοτητα ,σε αντιθεση με τους βαλκανικους λαους που θα πεναστατουσαν αν παγιδευονταν οι λαθραιοι στις χωρες τους και θα υπηρχε αποσταθεροποιηση.

2. ειναι τοσο μαλακες οι ελληνες,που οχι μονο δεχτηκαν το αισχος της κυβερνησης τους που τους μαζεψε ολα τα σκουπιδια της γης,αλλα με την καταλληλη πλυση στα μμε θα τους παρουν και στα κρεβατια τους οι αρχι κοπανοι !

ετσι η κυβερνηση παρακαλαει με προπαγανδα το λαο να δωσει λυση στις μαλακιες της και να νταντευει τους προσκαλεσμενους της.


Ανώνυμος είπε...

Ο ερντο ανεβαινει στα κεντρικα στις 29 Μαρτιου. Θα συναντηθει με τον ομπαμερ και θα εγκαινιασει τζαμι στην γουασιγκτον!!
Κατι ντενεκεδες πανηγυριζαν για τον απομονωμενο ερντο.

Ανώνυμος είπε...

AΛΗΤΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΑΣ
KAKO ΨΟΦΟ ΝΑ ΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΙ

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΛΟΤΖΙΣΤΙΚΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΜΩΣ Ο ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΦΠΑ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΡΑΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΒΕΒΑΙΑ!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΑΝ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!


ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ

Ανώνυμος είπε...

OI ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΟΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΧΤΕΣ .

ΕΧΟΥΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ

ΟΙ ΦΥΡΟΜ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΣΤΗΣ ΤΣΑΠΑΝΙΔΩΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 260 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ


ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ" ΠΡΕΣΒΕΙΑ" ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥΣ!

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ ΔΥΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΧΘΕΣ!


ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ?

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Η ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ?


Ανώνυμος είπε...

H παθητικη πουσταρα ο μπεσκενης ειπε τωρα στο σκαι τιβι με την ανουλα κατι εντυπωσιακο.


οτι απο το 2007,με κυβερνηση μπουχεσα κωλομπινου Β

(αραγε υπες και δημοσιας ταξης που υπεγραψε ποιος?)

το ελληνικο κρατος εχει υπογραψει συμφωνια με τα αλλα κρατη μελη και τα σκοπια αλβανιες κλπ.

οτι οσοι λαθρο εισερχονται παρανομα απο την ελλαδα στα σκοπια κλπ και μετα σε χωρες μελη,

εφοσον οι χωρες μελη το ζητησουν απο τα σκοπια,αυτα υποχρεουνται μεν να τους παρουν πισω ,αλλα με ανταλλαγμα οτι και η ελλαδα υποχρεωνεται να τους παρει πισω απο τα σκοπια!

δηλαδη η νδ ειχε υπογραψει αποδοχη επανεισδοχης απο φυρομ -χωρες εκτος ε.ε των λαθρο στην ελλαδα !

οι ανθρωποι τα εχουν ολα ξεπουλησει ,οι ευρωπαιοι εχουν νομικα δεσει απο παντου την χωρα για ν απροαστετευσουν απο τους λαθρο τους δικους τους κωλους,

και οι προδοτες εβαζαν σε ασχετους χρονους τις υπογραφες με την θηλια στο λαιμο της χωρας,ποτε ο σημιταρος με δουβλινα που εκαναν την χωρα αποθηκη,ποτε ο μπουχεσας ολοι εβαζαν υπογραφες και εκλειναν καθε διεξοδο για την χωρα

Ανώνυμος είπε...

κατι μαγειρευει ο Πουτρινι...

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω τώρα να πήρατε το μάθημά σας όλοι οι φίλο-Πουτινικοί και να σταματήσετε να εμπιστεύεστε κάποιον που φόρεσε κιπά και πήγε και προσευχήθηκε στο Τείχος των Δακρύων...

Ανώνυμος είπε...

νατος παλι ο βαλτος, να παει να γαμηθει η π... η ελλαδα λεει.
μιλαω για τον γνωστο θαμωνα εδώ που μπαινει κ βριζει με τροπο, ξερετε.
να πας να γαμ... εσυ ρε καραγκιοζη.

Ανώνυμος είπε...

..η κίνηση του Πούτιν αποδεικνύει πως βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και ελέγχει το παιχνίδι...άσε τώρα τα στρατφόρια να αναλύουν τι έκανε και τι θα κάνει...αιφνιδιασμός λέγεται...

Κ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Μεχρι εδώ η αντοχή της Ρωσσιας. Εστι εγινε παντοτε στην Ιστορια.

Ελληνες κοιταξτε τον τοπο σας και μην εμπιστεύεσθε κανεναν.

Δεν πρεπει να υπαρχουν Φιλορωσσοι, Φιλοαμερικανοι κτλ αποικιοκτρατικα.

Ξυπνηστε επιτελους

Ανώνυμος είπε...

Το παιχνίδι θα παιχθεί αλλού πλέον,
ελιγμός

Ανώνυμος είπε...

Έχει γούστο να ρίξει τίποτα πυρηνικά

Ανώνυμος είπε...

μαλλον θα ξεκινησει πολεμος απο λιγο ψηλοτερα αντι απο την Συρια,θα δουμε,ο Πουτιν δεν νομιζω να θελει να χαση το κυρος και την αξιοπιστια του, και μην ξεχνατε οτι οι Ρωσσοι ειναι κρυψινοες ποτε δεν σε αφηνουν να καταλαβεις τι ακριβως σκεπτονται...

Ανώνυμος είπε...

δειτε εδω αγαπητε σπυρο 3 περιπτωσεις που δειχνουν οτι οι εαμοβουλγαροι ειναι πανετοιμοι να κατακρεουργησουν με λυσασμενο κομουνιστικο μισος προς τον ελληνα ανθρωπο, παλι εκατομυρια ελληνες μαζι με τα παιδακια και τα βρεφη μας
βαλτε αν θελετε ειδικα την τριτη περιπτωση τζημερου...

http://www.eglimatikotita.gr/2016/03/blog-post_574.html

http://www.ksipnistere.com/2016/03/blog-post_2640.html

http://www.eglimatikotita.gr/2016/03/blog-post_948.html

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...