18/3/16

Σωστά τα είπε για τον Κούλη

«Όλοι οι επικοινωνιολόγοι του κόσμου, οι ενδυματολόγοι και λογογράφοι, όλα τα λεφτά της γης, δεν μπορούν από μόνα τους να φτιάξουν μισό πολιτικό άνδρα».

Φαήλος Κρανιδιώτης

4 σχόλια:

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Στα χναρια του μπαμπα του ο Κουλης επαναφερει την πειθαρχια και το Μητσοτακικο οραμα για μια ΝΔ ''λογιστικο γραφειο''.
Τα εχουμε δει απο τοτε με το σλογκαν (φιλελευθερη ΝΔ) και οταν ο κοσμακης ρωταγε τι σημαινει αυτο ? Του ελεγαν ... Ειναι επειδη ειμαστε στη γραμη Βενιζελου... Τι να πω αλλο ????????
Τοτε που κοσμος υποστηριζε την ΝΔ να παρει τον δημο της Αθηνας με τον Εβερτ να ανοιξει το ραδιοφωνο η πολυφωνια και ο πλουραλισμος οπως μας παραμυθιαζαν στην ουσια για να κανουν μαγκες τους διαπλεκομενους φιλους τους.
Τες πα τοτε στον 9.84 ειχε βολεψει ο Εβερτ με τις ευλογιες της πουτανας ΝΔ ολο τον αναρχοκομουνιστικο διεθνιστικο συρφετο ολοι εκει εκαναν το διδακτορικο τους για να αναλαβουν μετα απο λιγα χρονια θεσεις στην ΄΄ελευθερη τηλεοραση''.

Αυτη ειναι η ΝΔ του Μητσοτακη να διωχνει βουλευτες επειδη συναντησαν το βασιλια η πηγαν στην κηδεια του Παπαδοπουλου. Και η ΝΔ του Καραμανλακου που ζητησε σε εκπομπη του Παπαδακη συγνωμη απ' την αριστερα λες ειναι ο γνωστης της ιστοριας ο σαπιοκοιλιας και βγαζει και συμπερασματα....

Αυτη ειναι η ΝΔ ενα κομα που επιδοτησε την αριστερα υπογειως χωρις να το καταλαβαινουν τα χαιβανια.
Ιδεολογικα και πατριωτικα αυτη τη στιγμη Τσιπρας, Κουλης, Θοδωρακης, Καμενος, πρισμενος πιωμενος γαμημενος κ.λ.π. συνοδοιποροι ειναι ολοι για το γαιδαρο καβαλα !!!

Οξω πουστηδες μουνια της λασπης γαμημενοι πινεται το αιμα του κοσμακη την καταρα μου να 'χεται να παρακαλατε να πεθανετε κι ο μεγαλοδυναμος να μην σας λυτρωνει .

Ανώνυμος είπε...

Με κατάρες Τραμπάκουλα δεν γίνεται δουλειά... Το θέμα είναι, όλοι όσοι είσαστε συνειδητοποιημένοι, έχετε τα κότσια να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να καταριέστε;

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Και τα κοτσια εχουμε και το ''κατι περισσοτερο'' κανουμε ....
Και μια ζωη πιστοι στις αξιες μας ειμαστε, τωρα αν εννοεις κατι σε στυλ .
Να βγω στο δρομο και να κανω επανασταση μονος μου με 2 φιλους , εισαι απλα αφελης.
Αν εχεις ελαχιστη νοημοσυνη, θα ξερεις πως οργανωνονται και οι επαναστασεις και οι αντιδρασεις του τυπου που εννοεις...
Η μονη αντισταση αυτη την στιγμη ειναι η παραμονη σε θεσεις και αξιες η ενημερωση η εγνοια του τι πραγματικα συμβαινει και η μεταλαμπαδευση τους στα παιδια μας. Και η μη αλλοτριωση.
Για τα υπολοιπα πηγαινε και ζητα ευθυνες απ τους ''πατρονες'' του ''πατριωτικου χωρου''.
Παψτε πια αυτην την πανηλιθια ατακα δεν στεκει και παραπεμπει σε ανθρωπους καθυστερημενους.

Βλεπετε τον μυλο ακινητο και δεν σας κοβει να καταλαβετε γιατι δεν γυριζει τι ειναι αυτο που τον γυριζει ?
Πως τιθεται σε λειτουργεια ο γαμημενος ο μυλος ?
Τhink Mc fly ... Think !!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό βλέπω κι εγώ τραμπάκουλα, ότι ο μύλος δεν γυρίζει... Δεν φυσάει καθόλου, δεν κουνιέται φύλλο... Δεν κατηγορώ κανέναν, αλλά ως που θα πάει αυτή η απραξία; Και που θα μας βγάλει τελικά;