7/3/16

Οι αριστερές ιδέες και ο βήχας δεν κρύβονται

«Κοινή θέση Μέρκελ – Τσίπρα στη Σύνοδο Κορυφής» ……

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χλαπα χλουπα χαλαπα χλουπα παιζω εγω τον μπαγλαμα
ντριγκι ντριγκι ντριγκι τι τα θελω τα λεφτα
χλαπα χλουπα χλαπα χλουπα να ειναι ο Σορος μας καλα


Αλεξης

Ανώνυμος είπε...

Παίρνει τηλέφωνο ο πατέρας στον ξενιτεμένο του γιό για πολιτικές σπουδές στο Harvard στην Αμερική:
-Τί κάνεις μικρέ πώς τα πας με τις σπουδές?
-Άσε πατέρα, τί να σου πω μαθαίνουμε τρομέρα πράγματα, προοδευτικές ιδέες όχι σαν την Ελλάδα. Ο καπιταλισμός λέει έχει πεθάνει, δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα των πολιτών και πλέον υπάρχει σαφής στροφή προς τα αριστερά πολιτικά συστήματα, αυτό είναι το μέλλον! Τώρα στις εκλογές που θα έρθω Ελλάδα θα ψηφίσω ΚΚΕ δαγκωτό!
-Μπράβο γιέ μου κι εμείς το ίδια λέγαμε με την μητέρα σου και την αδερφή σου και κάτι συγγενείς τις προάλλες,μας έχει γαμ*** η παλιοδεξιά, χάλια πάμε και είπαμε να ψηφίσουμε κι εμείς ΚΚΕ.
-Πατέρα εντάξει σύμφωνοι, αλλά ένας ένας με την αριστερά όχι όλοι μαζί μη γίνει καμμιά στραβή και βγει, γιατί την γα****με μετά..

Ανώνυμος είπε...

Καλά η Μέρκελ στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα δεν είναι; Τι αριστερές ιδέες μας τσαμπουνάς Κυρ-Σπύρο;

Ανώνυμος είπε...

Καθόλου περίεργο. Μέρκελ και Τσίπρας, αποτελούν τους προβεβλημένους εκπροσώπους στην Ευρώπη, της . Χαρακτηρισμός που περιλαμβάνει το σύνολο του νεοφιλελεύθερου λόμπυ της Ανατολικής Ακτής των Η.Π.Α., το οποίο προωθεί την παγκοσμιοποίηση μέσω οικονομικού ελέγχου, προπαγάνδας, εθνολογικής αλλοίωσης των χωρών και ομογενοποίησης πληθυσμών. Αυτό είναι που υποκινεί τη διαπεραίωση των εποικιστικών ορδών στην Ευρώπη. Το αντίπαλο λόμπυ, των νεοσυντηρητικών της Δυτικής Ακτής των Η.Π.Α., επιδιώκει την επίτευξη της παγκοσμιοποίησης μέσω της δικής του ατζέντας, που περιλαμβάνει πολέμους, ανατροπές κυβερνήσεων και χρήση αυταρχικών μεθόδων για έλεγχο του πληθυσμού. Η επίτευξη η όχι ισορροπίας μεταξύ των δύο αντίπαλων αυτών λόμπυ, θα κρίνει το μέλλον του πλανήτη.

Unknown είπε...

Καθόλου περίεργο. Μέρκελ και Τσίπρας, αποτελούν τους προβεβλημένους εκπροσώπους στην Ευρώπη, της . Χαρακτηρισμός που περιλαμβάνει το σύνολο των ιδρυμάτων, εταιρειών και παραγόντων του νεοφιλελεύθερου λόμπυ της Ανατολικής Ακτής των Η.Π.Α., το οποίο προωθεί την παγκοσμιοποίηση μέσω οικονομικού ελέγχου, προπαγάνδας, εθνολογικής αλλοίωσης των χωρών και ομογενοποίησης πληθυσμών. Αυτό είναι που υποκινεί τη διαπεραίωση των εποικιστικών ορδών στην Ευρώπη. Το αντίπαλο λόμπυ, των νεοσυντηρητικών της Δυτικής Ακτής των Η.Π.Α., επιδιώκει την επίτευξη της παγκοσμιοποίησης μέσω της δικής του ατζέντας, που περιλαμβάνει πολέμους, ανατροπές κυβερνήσεων και χρήση αυταρχικών μεθόδων για έλεγχο του πληθυσμού. Η επίτευξη η όχι ισορροπίας μεταξύ των δύο αντίπαλων αυτών λόμπυ, θα κρίνει το μέλλον του πλανήτη.