18/3/16

Οι Μισθοφόροι του Σόρος μασκαρεύονται σε φτωχό λαουτζίκο

Ομάδες του Σόρος σχεδιάζουν μαζικές Αντι-Τράμπ διαδηλώσεις

Μετά την αρχική επιτυχία των βίαιων παρεμβάσεων προβοκατόρων στις συγκεντρώσεις του Τραμπ, οι μισθοφόροι του Σόρος μεταμφιέζονται σε «λαό»,
ή λαουτζίκο, που λέει και ο Γιαννάκης ο γκέι , και με το ψευδώνυμο «Δημοκρατική Άνοιξη» και τη χρηματοδότηση του MoveOn.org ,ετοιμάζουν κινητοποιήσεις ανυπακοής για τις 11-16 Απριλίου.
«Θα απαιτήσουμε από το Κογκρέσο να ακούσει τη φωνή του Λαού και να αναλάβει άμεση δράση για να σώσει τη δημοκρατία μας», λένε οι ρουφιάνοι. Παρά το γεγονός ότι πολλές από τις ομάδες που αποτελούν το Κίνημα της «Δημοκρατικής Άνοιξης» χρηματοδοτούνται από τον δισεκατομμυριούχο Σόρος, το κίνημα καταγγέλλει ότι « στις αμερικανικές εκλογές κυριαρχούν οι δισεκατομμυριούχοι και τα μεγάλα συμφέροντα που μπορούν να ξοδεύουν απεριόριστα ποσά χρημάτων για πολιτικές εκστρατείες για την προστασία των ειδικών συμφερόντων τους ».
Οι ηγέτες της ομάδας λένε ότι οι «ακτιβιστές που θα μετάσχουν στις μη-βίαιες εκδηλώσεις πολιτικής ανυπακοής εκπαιδεύονται δύο φορές την ημέρα» και υπόσχονται σε όσους συλληφθούν ότι θα έχουν πλήρη νομική υπεράσπιση.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Kai Newkirk, διευθυντής της εκστρατείας της Δημοκρατικής Ανοιξης, διέκοψε τον Τραμπ σε μια εκπομπή του CNN λέγοντας, «Ο αμερικανικός λαός χρειάζεται ελεύθερες και δίκαιες εκλογές, τώρα, και όχι δισεκατομμυριούχους».
Η Πλάκα είναι ότι ο δισεκατομμυριούχος αμφισβητεί το κατεστημένο των δισεκατομμυριούχων αλλά η δημοκρατική επιλογή των εκατομμυρίων δυσαρεστημένων Αμερικανών που θέλουν να αλλάξει το status quo δεν είναι το είδος της δημοκρατίας που θέλει η Άνοιξη και ο Σόρος και για αυτό θέλουν να προστατεύσουν την «Δημοκρατία τους», από τον «άφρονα λαό», που τον παρασύρει ο κακός δισεκατομμυριούχος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο πάρε βιντεάκια να ευθυμήσεις
https://www.youtube.com/user/YatTVRussia/videos
Καλή Δύναμη

soulis είπε...

Λεμε και εμεις εδω για τον πολεμο κατα της ΧΑ και κατα του εθνικισμου γενικα απο το πολιτικο και εκδοτικο κατεστημενο της αριστερας.
Τι να πει και ο Τραμπ.
Τον τελευταιο καιρο απο τοτε που εγινε φαβορι ενω στην αρχη τον ειχανε παρει λιγο στην πλακα παρακολουθω ονλαιν ολες τις μεγαλες αμερικανικες (που λεει ο λογος) φυλλαδες και μμε.
Ειναι κατι το φοβερο.Σε ολα ολη σχεδον η πρωτη σελιδα ειναι γεματη εμετικα αρθρα κατα του Τραμπ.
Ολη η εβραιιλα των κατεστημενων μεγαλοδημοσιογραφων καθε μερα να τον βριζουν να τον χλευαζουν να προσπαθουν να τρομοκρατησουν τον μεσο αμερικανο.
Χρησιμοποιουν καθε μεσο και βεβαια πρωτα το ατελειωτο χρημα και δεν το κρυβουν

Χθες αυτη η αθλια πατσαβουρα η washington post ανεφερε οτι μια οργανωση που χρηματοδοτει κυριως ενας εβραιος διαχειριστης επενδυτικου κεφαλαιου καποιος Σινγκερ ξοδεξε μονο στην Φλοριντα 16 εκατομμυρια για αρνητικη διαφημιση κατα του Τραμπ προκειμενου να του κοψουν ψηφους.
Και απο οτι καταλαβα αυτο θεωρειται απολυτως νομιμο και μαλιστα αυτα τα καθαρματα καυψιωνται γι'αυτο
Ο αγωνας ειναι τιτανιος.Μακαρι να τα καταφερει ο Τραμπ αλλα βλεπω οτι οι αλλοι ειναι αποι να δτασουν στα ακρα για να τον εμποδισουν

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...