11/6/16

Ντόιτσλαντ ύμπερ άλλες* Καπούτ;


Οι αντίπαλοι της ένταξης του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΟΚ έλεγαν ότι οι νικητές του πολέμου θα υποταχθούν στους Γερμανούς. Και είχαν εν μέρει δίκιο. Η Γερμανία «κατέκτησε» της Ευρώπη, με την «Δημοσιονομική Πειθαρχία» και την ιουδαική Μπουντεσμπάνγκ και όχι με τα Πάντσερ.
H αγγλική μεσαία τάξη, όπως και κάθε άλλη μεσαία τάξη, δεν θέλει να παραμείνει στη «γερμανική» Ευρωπαϊκή Ένωση και το παλεύει.
Νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε χθες στον Independent, δίνει 55% «ΝΑΙ» στην έξοδο από την ΕΕ και 45% στο «μένουμε Ευρώπη», αλλά μέχρι το δημοψήφισμα στις 23 Ιουνίου, απομένουν δυο εβδομάδες. Οπότε μικρό καλάθι.

*Deutschland über alles

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιαβολ μαινε Χενεραλ ντας ιστ καπουτ!!

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε αν θα αντέξουν οι Βρετανοί όπως οι Έλληνες πέρσι...
Η ψυχοιδεολογική προπαγάνδα θα τα δώσει όλα.

Ανώνυμος είπε...

αληθεια, στην ελλαδα το ποσοστο παιρνουμε το πουλο από τη κωλοευρωπη κ τρεχουμε ποσο να είναι;

Ανώνυμος είπε...

GYPSY KINGS + AFGA-PAKI GANGSTA

FEAT. AL KAMINI


Το άγαλμα 2016

Χθες μεσάνυχτα και κάτι κατηφόρισα
στην λαθραία την πλατεΐτσα που σας γνώρισα
Κάποιο άγαλμα που μ’ είδε για δημαρχίδα με θυμήθηκε
και τον πόνο του ν' ακούσω δεν αρνήθηκε

Και μου μίλησε για σένα gypsy και για σένα paki ρε
και τα μάτια του βουρκώναν και όλο κλαίγανε
Mου ’πε για το κουνιστό φέρσιμό μου και για τα άλλα μου
τα ασυγχώρητα τα λαθρολάθη τα μεγάλα Μου

Κι ύστερα το πιάσαν θεέ μου κάτι κλάματα
που το βρήκανε λιωμένο τα χαράματα
Με το άγαλμα ως το χυτήριο προχωρήσαμε
του ξετιναξατε τα μέταλλα και χωρίσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Singer Grimmie dies after Orlando shooting, suspect dead

http://www.aol.com/article/2016/06/11/the-voice-singer-christina-grimmie-shot-dead-after-florida-concert/21393365/

Ανώνυμος είπε...

13 BΡΕΤΑΝΟΙ ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BREXIT

Κοινή επιστολή
Βρετανία: 13 ξεσκονίστρες προειδοποιούν για το Brexit


... reuters

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Πιθανή αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα έθετε σε κίνδυνο την επιστημονική έρευνα στη χώρα, προειδοποιούν δεκατρείς βρετανοί ξεσκονίστρες σε ανοιχτή επιστολή τους.

«Η προοπτική της απώλειας της χρηματοδότησης εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνιστά σημαντικό κίνδυνο για την επιστημονική έρευνα» στη Βρετανία, αναφέρουν στην επιστολή τους, που δημοσιεύεται στη Daily Telegraph.

«Η επιστήμη τρέφει την ευημερία μας, το σύστημα υγείας, την ικανότητά μας να καινοτομούμε και την οικονομική ανάπτυξή μας» επισημαίνουν οι επιστήμονες, μεταξύ των οποίων είναι ο φυσικός Πίτερ Χιγκς (βραβεύτηκε το 2013) και ο βιοχημικός Πολ Νερς (βραβείο το 2001).

«Οι διαβεβαιώσεις εκείνων που τάσσονται υπέρ του Brexit ότι το υπουργείο Οικονομικών θα καλύψει το κενό (σ.σ. της χρηματοδότησης) είναι αφελείς» συνεχίζουν, επισημαίνοντας ότι το ποσοστό του βρετανικού ΑΕΠ που προορίζεται για την έρευνα βρίσκεται ήδη «πολύ κάτω από τον μέσο όρο των χωρών της ΕΕ και του ΟΟΣΑ».

Η επιστολή δημοσιεύτηκε δώδεκα ημέρες πριν τη διεξαγωγή του κρίσιμου δημοψηφίσματος και τη στιγμή που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η πλειονότητα των πολιτών τάσσεται υπέρ του Brexit.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TOY ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ DER SPIEGEL ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΝΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ BREXIT. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.


ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ-ΑΠΕΙΛΕΙ-ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΩΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΙΑ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ(ΩΣ ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ). ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ-ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ-ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εξω απο την κομμουνιστικη ευρώπη.
Ζητω η ελευθερια, ζητω η Ελληνοχριστιανικη Ελλάδα μας.
Ο κομμουνισμος ψόφησε , εξω οι ανθέλληνες απο την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε, ποιά "γερμανία";

Οι ΟΒΡΙΟΙ είναι πίσω από κάθε κόλπο
και βρωμιά παγκοσμίως...

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....