20/6/16

Έπιασε τόπο η θυσία της «Ιφιγένειας» Κοξ

102 χρόνια μετά τη δολοφονία στο Σεράγεβο τα γραφεία στοιχημάτων του Λονδίνου δίνουν 74,6% πιθανότητες στην παραμονή της Αλβιόνος στην ΕΕ, από το 60-67% που ήταν την Παρασκευή, σύμφωνα με το διαδικτυακό γραφείο στοιχημάτων Betfair.
Η μείωση των ανησυχιών για το Brexit καλλιεργεί κλίμα ευφορίας στις αγορές που κινούνται σήμερα έντονα ανοδικά στα κυριότερα χρηματιστήρια στην Ευρώπη.
Η «σφαγή» της αριστερής βουλευτού από τον «ακροδεξιό Πρίνσιπ» με εντολή της ΝΤΠ επέφερε ακαριαία αποτελέσματα. «Δεν είναι η ώρα για να διακινδυνεύσουμε την ειρήνη και την ευημερία», συμβούλεψε τους μετριοπαθείς η «Mail on Sunday» «καταγγέλλοντας», τις «επικίνδυνες αυταπάτες» που πουλάει το στρατόπεδο του Brexit.
Η θυσία της «Ιφιγένειας Τζο Κοξ» έκανε πολλούς Βρετανούς να «σοβαρευτούν». Μεταξύ αυτών, και η πρώην υπουργός και συμπρόεδρος του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος Σαγίντα Βάρσι η οποία κατηγόρησε σήμερα την εκστρατεία υπέρ του Brexit ότι διαδίδει ψέματα, μίσος και ξενοφοβία, και ανακοίνωσε ότι αλλάζει στρατόπεδο και τάσσεται πλέον υπέρ της παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Βάρσι, κατηγόρησε την εκστρατεία υπέρ της αποχώρησης ότι υπαινίσσεται ψευδώς πως αν Αγγλία παραμείνει στην ΕΕ στο εγγύς μέλλον θα κατακλυστεί από Τούρκους και Σύρους πρόσφυγες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έκκληση Τουσκ στους Βρετανούς: Μείνετε μαζί μας δεν θυμασται τι ομορφα περναγαμε το 1940 οταν σας στελναμε την λουφτβαφε και σας ριχναμε μπομπες στο Λονδινο,εεε αξεχαστες ευτυχισμένες μερες...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ιφιγένεια εν Αγγλίδι...

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....