3/6/16

Φοβού τους ΕΚΟΥΜΟΥ

Φοβού τους ΕΚΟΥΜΟΥ και μεταρρυθμίσεις φέροντας .
Όπου ακούς πολλές μεταρρυθμίσεις  κράτα και μικρό καλάθι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΟΝΙ ΜΕ ΛΕΠΙΔΑ 15 cm SAMURAI

Το πριόνι αυτό θα σας καταπλήξει με την ευκολία που θα κόψετε ένα χοντρό κλαδί στη βάση της παλιάς σας τριανταφυλλιάς. Αρκεί 1-2 περάσματα και το κλαδί κόβεται. Σχεδιάστηκε ώστε να κόβει όταν εσείς το τραβάτε προς το μέρος σας κι έτσι κάνει το κλάδεμα "παιχνιδάκι". Με το πριόνι αυτό θα "αναστήσετε" τις παλιές και γερασμένες τριανταφυλλιές γιατί θα τις απαλάξετε από τα παλιά και χοντρά κλαδιά τους από τη βάση τους κι έτσι θ'ανανεωθούν την άνοιξη που έρχεται.

Είναι ένα εργαλείο εργονομικά σχεδιασμένο και ιδαίτερα στιβαρό σε πλαστική θήκη που μπαίνει στη ζώνη για εύκολη πρόσβαση και μεταφορά. Κατάλληλο και για ξυλουργικές εργασίες.

Ανώνυμος είπε...

0. Θέλω το παιδί μου να έχει τη δυνατότητα να πάει σχολείο. Δεν έχω πρόβλημα αν θα είναι ελληνικό ή αραβικό σχολείο. Ολα είναι εκπαίδευση.

http://ellinikahoaxes.gr/2016/05/29/%CE%B1%CF%86%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1/


1. Γαλλία: Υπουργός μαροκινής καταγωγής βάζει αραβικά στα δημοτικά σχολεία


Έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για την ισλαμοποίηση της χώρας



Έντονες διαμαρτυρίες προκάλεσε σε μέλη της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, η αποκάλυψη του σχεδίου της μαροκινής καταγωγής Υπουργού Εκπαίδευσης στην Γαλλία, Najat Vallaud Belkacem, το οποίο έχει ως σκοπό να επιτραπεί η διδασκαλία της Αραβικής Γλώσσας στις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου.

«Η Αραβική Γλώσσα θα πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης …» δήλωσε η Υπουργός στο Γαλλικό Δίκτυο BFM την Τρίτη, ξεσηκώνοντας τεράστιες αντιδράσεις στον δρόμο για ενδεχόμενη ισλαμοποίηση της Γαλλίας, καθώς τα Αραβικά αποτελούν την «ιερή» γλώσσα του Κορανίου.

Όλη η αντιπολίτευση διαμαρτυρήθηκε εντόνως και μάλιστα ζητήθηκε η παραίτηση της Υπουργού, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως αυτό το μέτρο δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτό στην Γαλλία.

http://www.el.gr/index.php/top-news/117-top-news/5962-gallia-ypoyrgos-marokinhs-katagwghs-bazei-arabika-sta-dhmotika-scholeia



2. Οι αφίσες που κατέκλυσαν την Αθήνα/ Επιθυμίες σε λευκό χαρτί


http://www.protagon.gr/epikairotita/oi-afises-pou-kateklysan-tin-athina-epithymies-se-lefko-xarti-44341138826


Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τον καπιταλισμό !

Θα ήθελα να έχω όλα τα απαραίτητα χαρτιά.


Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, αλλά στην πλατεία υπάρχουν παιδιά – από Ελλάδα, Αλβανία, Μπαγκλαντές, Πακιστάν, από παντού, και αυτά μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

Νιώθω πλούσιος – έχω δύο πατρίδες, την Ελλάδα και τη Συρία. Ομως η μια από αυτές πεθαίνει και η άλλη αγωνίζεται κι αυτή

Τα δικαιώματα ενός ανθρώπου θα έπρεπε να είναι πάνω από τον νόμο

Κάτι θα πρέπει να αλλάξει. Κάτι θα πρέπει να συμβεί.
Προτού έρθω εδώ, δεν ήξερα καν ότι υπήρχε χώρα που λεγόταν Ελλάδα.

ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ .....



http://info-war.gr/wp-content/uploads/2015/09/CPrzJz5WgAI_r-g.jpg


http://2.bp.blogspot.com/-OwADiKKodO4/Uv_R_VvbgTI/AAAAAAAAUrg/k03Qr2NyFiU/s1600/%CE%9A%CE%91%CE%9C%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A3+%CE%91%CE%93%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%91%CE%A7.jpg

Ανώνυμος είπε...

καλυτερα να κρατω ενα καλαθι πυρομαχικα και ας ειναι μεγαλο!!!

Ανώνυμος είπε...

"ANTI AMAZON"

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016
ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΩΝ LGBTQI ΓΙΑ ΤΟ GAY PRIDE 2016 ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΦΟΜΕΤ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΔΥΟ ΑΝΤΙΑΜΦΙΓΟΝΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ": "ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΣΑΙ" & "ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΓΕΝΙΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΣΑΙ" - "WOMEN ARE MADE NOT BORN" & "MEN ARE MADE NOT BORN"

http://anti-amazon.blogspot.gr/2016/06/lgbtqi-gay-pride-2016.html

Ανώνυμος είπε...

ειs τοιαυτην συναξην θα παρευρεθην και η κυριαν βαιτσαν αποστοψολατουν ανηκειν ειs το νεον κωμαν αιθνικην κυλοταν χαιρετισμον θα απευθυνει η καλη τηs φιλενεδαν κυριαν ΚΟΛΟβαλλιανατου πουτσοκλαν του ΠΕΟΣ..θα παρευρεθει και η καλυτεραν φιλην του κυριαν καρατζαφεροκολου...
santo-rinios.blogspot.com/2011/04/blog-post_8401.html
www.10percent.gr/old/issues/200506/03.html
trelokouneli.blogspot.gr/2009/08/blog-post_4540.html
filonoi.gr/2014/06/06/f-exei-sxeseis-o-karatzaferhs-me-ton-soros/

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...