16/5/18

Οι αιχμάλωτοι εν καιρώ ειρήνης Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης παραμένουν φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη για 76η ημέρα.

Και μέσα σε όλα τους τα βάσανα, θα τους επισκεφτεί και
ο σύντροφος Βούτσης που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για τη Διάσκεψη των Προέδρων των Κοινοβουλίων του Οργανισμού Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου.

Ο σύντροφος θα απαντήσει έτσι στην διαφημιστική επίσκεψη του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. σύντεκνου Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Όπως τόλεγε και το τραγούδι του Θωμά:
-«ήρθε ο βουλευτής στο χωριό, βόλτες από κει και από δω»!
-«Για και χαρά σας βρε πατριώτες και εμέ οι παππούδες μου ήταν στρατιώτες»!

ΥΓ. Οι εγχώριοι  ημεδαποί πολιτικάντηδες, εκδηλώνουν «το αμείωτο ενδιαφέρον τους» για να βγούν καμιά φωτογραφία στην πλάτη των αιχμαλώτων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιας και ομιλουμε για εγχωριους ημεδαπους πολιτικαντηδες, να σημειωσω τα ονοματα δυο* απο δαυτους.

1) Ο ....λοκατζης Φαηλος εδωσε κι αυτος ημιεπισημα τα διαπιστευτηρια του στο ΚΙΣΕ. Σαν το αλλονε πιο παλια, τον Αδωνις. Οχι ο Φαηλος δεν πηγε στην εβραιογιαφκα ακομα να προσκυνησει το μουσειο της (τ)σοχας. Ειπε ομως οτι φταιει η Χαμας για τις εν ψυχρω δολοφονιες των Παλαιστινιων απ' την οβραϊλα, τονιζοντας ο αστοιχειωτος, ο'τι "η Χαμας τρομοκρατικη ισλαμικη οργανωση, ψυχοπαιδι του Ερντογαν, με ασπιδα γυναικοπαιδα προσπαθησε να καταλυσει τα ...συνορα του ισραηλ. Η ευθυνη για τα θυματα ανηκει στην ηγεσια της Χαμας που διακυρησσει πως θα περασουμε και θα ξεριζωσουμε τις καρδιες των εβραιων".

Τα γραφομενα του με υποψιαζουν οτι σαν να πηρε φρεσκια κατηχηση απ' τους τοπικους ΚΙΣΕδες, αλλα δικηγορος ανθρωπος δεν ξερει οτι το ισραηλ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΣΥΝΟΡΑ αλλα ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; Κι αυτο φυσικα, γιατι συνεχιζει να εθνοκαθαριζει τον Παλαιστινιακο λαο απο το 1946-7-8 και παραλληλα να κλεβει την γη του. Τωρα αν με ρωτησετε τι δουλεια εχει το "ισραηλ" στην κατεχομενη Παλαιστινη τι να σας πω. Ειναι αλλουνου ραβινου το αναγνωσμα. (Σκεψου δηλαδη η Επανασταση του 1821 να γινοταν σημερα, κατα τα γραφομενα του Φαηλου κι ο Κολοκοτρωνης τρομοκρατης θα ηταν).
Οσο για τις καρδιες που θελουν να τους βγαλουν οι χαμαδες; Ετσι να πανε στραφι ρε παιδια; Εδω οι οβριοι τις βγαζουνε ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ και οχι μονο καρδιες, αλλα και συκωταριες, νεφρα και οτι αλλο και τα πουλανε στην Νεα Υορκη.

https://www.wrmea.org/009-november/israeli-organ-harvesting-from-moldova-to-palestine.html
https://www.nytimes.com/2009/07/24/nyregion/24jersey.html


2) Ο εταιρος καπαδοκης, κος Βελοπουλος, με τα υαλορουνικα οξεα και τις αλοες, το πηρε οχι συναισθηματικα αλλα με ψυχρη λογικη το ολο πραμα. Και σου λεει:
Που πας ρε μαλακα Παλαιστινιε και πεφτεις πανω στις σφαιρες και τις βομβες φωσφωρου του οβριου; Δεν τα βλεπεις που σου 'ρχονται να κανεις λιγο παρα-περα; Αρα εσυ φταις.
Τοπε και η Σια στον σκαϊϊϊϊϊϊ με τα αλαφουζολ.


* Οχι αυτος δεν ειναι ακομα πολιτικαντης. Προς το παρον το παιζει δημοσιογραφος και πατριωταρας που κανει "μπαμ". Ονειρευται ομως κι αυτος μια βουλευτο-θεσουλα κι εναν μισθουλακο, για αυτο ακολουθει κι αυτος την γραμμη ΚΙΣΕ.
Αυτα.
Αγοραζω!!!! Σπυρουλινια και φλορελες!!!! αγοραζωωωωω!!!!



Ο μαυραγοριτης της συνοικιας σας.



ΤΓ
Βρε λετε να σκαρωνουν κανα καινουργιο κωμμα;
Κι ο Κωστης μεσα.
Γουσταρω.



avdargor είπε...

τα πιανει κατι τετοια ο χατζάρας. ευτυχως δλδ κ για τους υπολοιπους εμας.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...