22/5/18

Το πετρέλαιο και η τιμή του

Η τεχνητή πτώση της τιμής του πετρελαίου στόχευε στους τρεις εχθρούς του Κράτους Δικαίου. Τον Βαλόντια, την Τεχεράνη και τον Μαδούρο. 
Η καταστροφή και η πείνα που χτύπησε τη Βενεζουέλα είχε στόχο την ανατροπή του Πούτιν. Και ο μεν Βαλόντια είχε πάρει τα μέτρα του, και τα έβγαλε πέρα. 
Και τον ψήφησαν ξανά όλοι και τώρα με το πετρέλαιο στα 90 δολάρια ξαναγεμίζει τα σεντούκια του με λεφτά.
 Για την Τεχεράνη , οι Αμερικανοί επέτρεψαν στο δόγμα, «πουν το κράνος σου μωρή», ενώ για τον Μαδούρο, που αρχίζει να χαμογελάει με το πετρέλαιο στα 90, ετοιμάζουν νέο πακέτο «κυρώσεων» κατά του 60%, που έκανε το λάθος να μην ακούσει τη φωνή του θείου Σαμ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και αν δεν έδινε ο θείος Σαμ , γαλα στα πεινασμενα παιδια της Ελλαδας, που τα σκότωναν οι Κομμουνιστές, και τα επαιρναν στο παραπετασμα, ποιος θα τους έδινε ο Στάλιν και χρουτσεφ.

Ανώνυμος είπε...

Άσε αμερικανόφιλε, δεν πρέπει να ξέρεις πόσα ελληνόπουλα δόθηκαν τότε στην Αμερική για υιοθεσία, έναντι αδράς αμοιβής... Οι μεν αγόραζαν παιδιά, οι δε πωλούσαν παιδιά που δεν τους ανήκαν... Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος...

Ανώνυμος είπε...

Και τα παιδιά που μεγάλωσαν στο παραπέτασμα μια χαρά τα είπανε όταν γύρισαν πισω μεγαλωμένοι 'γενιτσαροι' ,. Καλύτερα αμερικανακια παρά μπολσεβίκοι η φιλομπόλσεβικοι όπως οι 'εθνικιστες' στην Ελλάδα.