24/2/22

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ...

2 σχόλια:

Ιουδαιοφοβία-Νανά Μακρή είπε...

Eγω θελω ολοψυχα τωρα πουχει παρει φορα ο Βλαδιμηρος να του ξεφυγει καμμια μικρης ισχυος, ετσι ρε παιδι μου κατα λαθος και να πεσει στην τρομογιαφκα του Γισραελ.
Ας ειναι λιγο μακρια. Θα δικαιολογηθει ρε παιδι μου.
"Ο δορυφορος...... το σατλαϊτ κολλησε....ητανε λαθος, δε βαλαμε τα σωστα κλικς, κουλουπου, κουλουπου.

Εκει να δειτε κλαμα και τρεχαλα. Θα φωναζουν τον Χιτλερ να σηκωθει απ τον ταφο του για να τους σωσει.

Ασε που με μια τετοια "λαθος" κινηση, θα λυθουν αυτοματα το 99.9% των προβληματων του κοσμου. Θα τρεχουνε σαν τις κατσαριδες που οταν σηκωσεις την πετρα και δουν το φως του Ηλιου δεν το αντεχουν και τρεχαλα να κρυφτουν στην αλλη πετρα.
Χωρια που δεν θα μπορουν πια να εισπρατουν και τους τοκους.

Ποπη Σουρμελη είπε...

Μ' αρεσει που ο πρωθυπουργος μας νοιαζεται για τους .....ομογενεις μας της Ουκρανιας.
Η επιτομη της ξεφτιλας.

Ημέρες Πολέμου και Κατοχής . 25 Αυγούστου 1942. Θανατικές καταδίκες στην Θεσσαλονίκη Οι Γιατροί στην Καλαμάτα ζητούσαν πληρωμή εις είδος

  ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.  1000 ΔΡΧ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ  ΚΑΙ 200 ΔΡΧ ΤΟ ΑΥΓΌ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΝΙΚ! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ  ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ