16/3/22

Μονάδες των ρωσικών αερομεταφερόμενων δυνάμεων κατέλαβαν το προπύργιο των ΕβρταιοΝαζιστών και μισθοφόρων κοντά στο Κίεβο

 

Μονάδες των αερομεταφερόμενων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατέλαβαν το προπύργιο εθνικιστών και ξένων μισθοφόρων κοντά στο χωριό Γκούτα-Μεζιχίρσκα στην περιοχή του Κιέβου. 
Αυτό  ανακοίνωσε ο  εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, Υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.
 "Ρώσοι αλεξιπτωτιστές κατέσχεσαν δέκα αμερικανικά αντιαρματικά πυραυλικά συστήματα Javelin και αρκετά άλλα όπλα που προμηθεύτηκαν δυτικές χώρες στην Ουκρανία", πρόσθεσε. Όλα τα κατασχεμένα αντιαρματικά συστήματα Javelin και άλλα ξένα όπλα μεταφέρονται στις μονάδες της Λαϊκής Πολιτοφυλακής των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ.
Σήμερα, η Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ δήλωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έλαβαν διαταγή να δυσφημίσουν τις ενέργειες των ρωσικών στρατευμάτων, δείχνοντας στη Δύση δήθεν τάφους   αμάχων, που φέρονται να σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα βομβαρδισμών πυροβολικού και αεροπορικών επιθέσεων κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης για την προστασία του Ντονμπάς, σε νεκροταφείο στη Μαριούπολη. 
 Σύμφωνα με το σενάριο, οι στρατιωτικοί του 72ου Ουκρανικού Κέντρου Πληροφοριών και Ψυχολογικών Επιχειρήσεων έκαναν σκηνοθετημένο φωτογραφίες και βίντεο του "μαζικού τάφου" με συνολικό αριθμό έως και 1300 νεκρών.
 Το υλικό διανεμήθηκε στα δυτικά μέσα ενημέρωσης. 
 Στις 13 Μαρτίου, στην Ουκρανία, μανεκέν προσπάθησαν να περάσουν από τα πτώματα του ρωσικού στρατού. Το ψεύτικο υλικό εκτέθηκε στο Διαδίκτυο. Έχοντας εξετάσει τη φωτογραφία, μπορείτε να δείτε ότι ορισμένες φιγούρες βρίσκονται στην ίδια στάση.
 Οι ειδικοί είναι πεπεισμένοι ότι η φωτογραφία είναι απλά μια άλλη πρόκληση και έγινε με τη βοήθεια φοφο-σοπ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: