Ο Μίμης Δομάζος αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε ενω περπατούσε σήμερα το πρωί στο Χαλάνδρι. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Οι γιατροί του νοσοκομείο διαπίστωσαν ότι είχε πάθει ανακοπή.
Πλέον έχει σφυγμό και η αναπνευστική του λειτουργία έχει επανέλθει.
Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη για τις επόμενες ώρες.
Ο Μίμης Δομάζος έχει σήμερα γενέθλια, καθώς είναι γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου του 1942.
3 σχόλια:
Πιθανως να επαθε συγκοπη ο ανθρωπος οταν ακουσε τα νεα οτι ο καραδημοκρατης δημαρχος Χαλανδριου κατηργησε τον λογαριασμο του στο Χ γιατι ο Μασκ χαιρετησε 'ναζιστικα'.
Κάνε και καμιά αναφορά στους 40.000 Έλληνες άστεγους που υπάρχουν στην χώρα και αργοπεθαίνουν μέρα με την μέρα και νύχτα με την νύχτα. Μας πρηξατε με τους "επώνυμους", αθλητές, τραγουδιστές κ.τ.λ.! Εδώ υπάρχει μια χώρα που αργοπεθαίνει και εσείς ασχολείστε με κάποιον που κλωτσούσε ένα τόπι! Τόσοι άξιοι και μορφωμένοι Έλληνες βρίσκονται στο περιθώριο της ζωής και της παλιοκοινωνιας και κανείς από τους δημοσιογράφους δεν συγκινείται!
Έχει δίκιο ο φίλος. Ειδικά το Κίνημα 21 που είναι ελληνορθόδοξο θα έπρεπε να κάνει κάτι για τους δεινοπαθούντες Έλληνες. Εδώ μέχρι η Χρυσή Αυγή έκανε διανομή τροφίμων. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν φίλοι του Κινήματος 21, επαγγελματίες του τομέα τροφίμων που θα συνεισφέρουν.
Δημοσίευση σχολίου