20/2/25

O «Έγκυρος» Economist, η Ναυρχίδα του City, που έχει και intelligence unit, γράφει ότι ο λαοφιλής Ζελένσκι, (που κυβερνά με την Αγάπη του Λαού_ και οι δημοσκόποι του δίνουν 57%. Και που η ΕΡΤ λέει ότι «ο λαός συσπειρώνεται γυρω του» εάν γίνουν στις εκλογές στην Ουκρανία «θα χάσει από τον Ζαλούζνι».


Οπως σας έχω γράφει το Ζελένσκι τον φιλάνε οι Βρεταννοί. 
Ο Economist intelligence unit γνωρίζει,  ότι ο  Ζαλούζνι που ειναι πρέσβης στο Λονδίνο,  θα πάρει το 60% και ο Ζελένσκι  το 30%. 

ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ. Ο Αγαπημένος του Στάρμερ, του Πουστρόν και του Μητσοτακένσκι,  Ζελένσκι, «σκότωσε τον Αμερικανό δημοσιογράφο Γκοζάλο Λίρα»

Ο Γκονζάλο Λίρα βρισκόταν στην Ουκρανία και δεν δίστασε στις ανταποκρίσεις να επικρίνει τις ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου, το 2023, όταν όλοι φοβόντουσαν να πουν την αλήθεια για την Ουκρανία. 

«Θα προσπαθήσω να φύγω από την Ουκρανία . Είτε θα περάσω τα σύνορα και θα φτάσω σε ένα ασφαλές μέρος, είτε το καθεστώς του Κιέβου θα με εξαφανίσει. Αυτό μου συμβαίνει τους τελευταίους τρεις μήνες», είχε γράψει τον Μάϊο του 2023, ο δημοσιογράφος, πριν τον συλλάβει η SBU με την κατηγορία ότι «δικαιολογεί την επιθετικότητα από τη Ρωσία». 

Και όπως φοβόταν, τον εξαφάνισαν. 

Στις αρχές του 2024, οι Ουκρανοί ανακοίνωσαν ότι «πέθανε από πνευμονία» σε μια από τις ουκρανικές φυλακές. 

Η τοποθέτηση του Μασκ για τη δολοφονία του Γκονζάλο Λίρα, σημαίνει ότι ο «Ληγμένος» δεν μπορεί να ζητήσει άσυλο στις ΗΠΑ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νεα σειρα ερευνών από τον john titus.

Στο πρώτο επεισόδιο η ιστορία της τράπεζας της Αγγλίας

https://beta.solari.com/the-war-for-bankocracy/