22/6/25

Ο ιρανικός στρατός σκοπεύει να κλείσει τα στενά του Ορμούζ τις επόμενες ώρες, μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τον διοικητή των ναυτικών δυνάμεων του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν, ναύαρχο Αλιρεζά Τανγκσιρί.

Η Μόσχα καταδίκασε τις επιθέσεις της Ουάσινγκτον σε  ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις το πρωί της 22ας Ιουνίου.
"Η απόφαση να εξαπολυθούν πυραυλικές και βομβιστικές επιθέσεις στο έδαφος ενός κυρίαρχου κράτους παραβιάζει κατάφωρα το διεθνές δίκαιο, τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ", ανέφερε το υπουργείο στην ιστοσελίδα του.
 «Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι τα πλήγματα πραγματοποιήθηκαν από μια χώρα που είναι μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ», τόνισε το ρωσικό  υπουργείο. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από εδώ και στο εξής κύριε Χατζάρα πρέπει να χτυπάς αλύπητα από το δελτίο σου την νέα αμερικανική κυβέρνηση και τον ίδιο τον Τραμπ! Όσο μπορείς και εμείς εδώ από τα ανώνυμα σχόλια. Είναι πολύ αισχρό αυτό που έκανε. Μας εξέθεσε όλους όσους τον υποστηρίζαμε. Εξέθεσε κι εσένα και τον Ζώη που έλεγε από το Global News ότι η Αμερική απελευθερωθηκε!!! Είσαμε για ποια είδους απελευθέρωση μιλάμε. Ο Τραμπ υποδούλωσε περαιτέρω την Αμερική στους εβραίους!!!

ανωνυμος είπε...

Να μας ζήσει ο νέος Πρόεδρος που δεν έκανε ποτέ πολέμους!
Να τον χαιρόμαστε!
Θέλει λέει το Ιράν να επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις. Και πότε έφυγε ρε @@@;
Εσείς δεν σκοτώσατε αυτούς που επρόκειτο να συμμετάσχουν στο νέο γύρο συνομιλιών;
Τώρα τι θέλετε; Να σκοτώσετε και τους επόμενους;
Ακούω στα κανάλια τα "δικά μας" απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το Ιράν. Οι μουλάδες το ένα, οι μουλάδες το άλλο, το θεοκρατικό καθεστώς του Ιράν κ.λπ.
Βρε Σπύρο το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας πόσο καλύτερο είναι, όπου έχουμε και δημόσιους αποκεφαλισμούς και ένα σωρό άλλα;
Στη Συρία πριν από χρόνια ποιοι προστατέψαν τους χριστιανικούς πληθυσμούς στο έδαφος απέναντι στο ΙΣΙΣ; Θυμάται κανείς; Οι τρομοκράτες της Χεσμπολάχ και των φρουρών της επανάστασης. Οι μουλάδες δηλαδή.
Αλλά θα μου πεις, σιγά μην καταδέχονταν, όλοι αυτοί οι σχολιαστές, εάν ήταν κάτοικοι Συρίας, να σωθούν από μουλάδες. Θα προτιμούσαν να αποκεφαλιστούν από τους τζιχαντιστές που στο κάτω κάτω της γραφής ήταν και Δυτικόφιλοι.
Η Σαουδική Αραβία με το Κατάρ θυμάται κανείς τι έκαναν εκεί;; Αλλά βέβαια αυτοί υπογράφουν συμφωνίες τρισεκατομμυρίων δολαρίων με τις ΗΠΑ και εξαγνίζονται!
Επίσης, αυτές οι χώρες είναι Δυτικόφιλες. Έχουν τα λεφτά τους σε τράπεζες της Δύσης, αγοράζουν ποδοσφαιρικές ομάδες, οι εκεί πλέημπόυδες ξοδεύουν μέχρι και ένα εικοσαχίλιαρο για ένα πήδημα με ευρωπαίες και γενικά τα ξοδεύουν για τη Δύση. Ουδέν πρόβλημα λοιπόν!
Και δεν είμαι κανένας αντισημίτης εγώ που τα γράφω αυτά.
Ο "Ηγέτης" είναι κάποιος που προηγείται ενός συνόλου, που είναι αρχηγός και όχι υποτακτικός άλλων.
Μιλάω για τον Τράμπ βέβαια. Φορούσε και το καπέλο με το σλόγκαν "make America great again". Μεγαλύτερος εξεφτελισμός γι' αυτό το σλόγκαν δεν μπορεί να υπάρξει.
Να πω και δυο λόγια για τον βλαδίμηρο. Τον ρώτησαν προχθές γιατί δεν στηρίζει πιο ενεργά το Ιράν και απάντησε ότι στο Ισραήλ ζούνε δύο εκατομμύρια ρωσόφωνοι (όχι κατανάγκη Ρώσοι δηλαδή).
Μα και όταν το Ισραήλ έδινε οπλισμό στην Ουκρανία πάλι δύο εκατομμύρια ρωσόφωνους είχε, αλλά τα έστελνε τα όπλα εκεί.
Κανείς τελικά δεν θέλει να μας σώσει!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα ο Τραμπ πάντα σιωνιστής ήταν, δεν έγινε τώρα. Στην 1η θητεία του:

1) αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, γράφοντας στα παλιά του παπούτσια τις αποφάσεις του ΟΗΕ!

2) Έδωσε 38 δις δολάρια δώρο στο Ισραήλ, ενώ έκοψε την επιχορήγηση των Παλαιστινίων που ήταν μόλις 200 εκατομύρια!

3) Έδωσε εντολή να δολοφονηθεί ο Ιρανός στρατηγός Σουλειμανί με drone στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης!

Το περίεργο είναι ότι παρότι όλα αυτά ήταν γνωστά, κάποιοι εθελοτυφλούσατε….

Ανώνυμος είπε...

Τα πες όλα!

Παραγγείλετε τώρα ,το νέο, (έβδομο), βιβλίο του Σπυρίδωνα Χατζάρα «Επάγγελμα Προδότες» που θα τα αλλάξει ΟΛΑ. Θα κυκλοφορήσει κοντά στα Χριστούγεννα και θα το λάβετε πρώτοι!

    Η Αναγεννηθείσα Ελλάς, που ονειρεύτηκαν οι Φιλογενείς το 1800, μετά την δολοφονία του Εθνάρχη μας Ιωάννη Καποδίστρια έγινε, «Ψωρο-Γραικυ...