26/10/25

Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση στην Ουκρανία. Ημερα 1341. Η μάχη για το Πακρόφσκ πλησιάζει στο τέλος της. Οι Ρώσοι που ελέγχουν το 70% του πολεοδομικού συγκροτήματος έδωσαν από μεγάφωνα, διορία μέχρι τη Δευτέρα το πρώϊ στους Χαχόλους για να αποχωρήσουν


Στο Πακρόφσκ σήμερα, γίνοναι μάχες στα γύρω χωριά, Ντιμητρόφ, 
Νικανορόβκα,  Ντορόζνι και Σάκχοβο, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας προχωρούν κατά μήκος της ρεματιάς στον αυτοκινητόδρομο Ντομπροπίλλα - Κραματόρσκ. 

Επίσης "έντονες μάχες" διεξάγονται στα μετωπα του Ουγκλεντάρ, της Κωνσταντίνοβκα, και του Κράσνι Λήμαν στις περιοχές Νοβοσέλοβκα, Γιαρόβαγια, και Ντρομπίσεβο . 

Στο Κουπιάνσκ, οι οδομαχίες συνεχίζονται στο κέντρο και στα νότια της πόλης.

Οι Ρώσοι παραδέχθηκαν  ότι ένας  ηλεκτρικός υποσταθμός στην περιοχή του Βόλγκογκραντ υπέστη ζημιές από την ουκρανική επίθεση. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας  αναχαίτισαν και εξάλειψαν τη νύχτα που πέρασε 82 ουκρανικούς δρόνους  τύπου αεροσκάφους.
Οι Ουκρανοί δήλωσαν ότι 13 τραυματίστηκαν και δύο σκοτώθηκαν σε ρωσική επίθεση κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Κίεβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: