ΤΌΤΕ, ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 11!
-Οι εύκολες, (και αναπόδεικτες κατηγορίες),
που εκτοξεύονται από διαφόρους «Ζαν Κοέν», και «Ψαράδες, ότι τάχα, "οι Ρώσοι βοήθησαν την Χαμάς", στην «έξυπνη» τεχνολογικά επίθεση της, δείχνει ότι το ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ συνδέεται άμεσα και πολύ, με την βαρβαρότητα που επιδεικνύουν οι επιτιθέμενοι και η οποία στοχεύει στο πολύ μεγάλο ποσοστό Εβραίων του πραγματικού Ισραήλ, οι οποίοι υποστηρίζουν και την Ρωσία και τον Πούτιν.
Οι ίδιοι «ΖανΚοέν» και Cia, προσπαθούν να εμπλέξουν το Ιράν στην ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση, διότι η εμπλοκή του Ιράν, θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν μεγάλο περιφερειακό πόλεμο τον οποίο αναζητά εδώ και χρόνια το Πολύ Βαθύ ΚΡΑΤΟΣ (ΙΣΛΑΜΟΙΟΥΔΑΪΚΟΥ) ΔΙΚΑΙΟΥ.
Το ΙΡΑΝ « καταλαβαίνει ότι η εμπλοκή του οδηγεί σε έναν μεγάλο περιφερειακό πόλεμο, με τεράστιο αριθμό θυμάτων και, πιθανότατα, συνέπειες για ολόκληρο τον κόσμο».
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ
ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
2 σχόλια:
Σπυρο ασε τους αλλους ρουφιανους, αλλα αυτον τον Κοεν μαζι με αλλους ιδιοχνωτισμενους αν υπηρχε πραγματι Εθνικη ΕΥΠ θα τους ειχε μαζεψει ως πρακτορες του κωλοκρατους που νομιζουν οτι εχουν.
Κρατος χωρις αναγνωρισμενα συνορα ακομα κι απ τους ιδιους τους κωλοεβραιους. Μη αναφερω και ελλειψη συνταγματος στο κωλοχωραφο τους
Σωστός! Αλλά ακόμα κι αν δεν έχουν δικό τους κωλοχωραφο, κατέχουν το δικό μας(υποτίθεται) κωλοκρατος, εδώ στην "ελλαδα"! Εδώ σε αυτό το χωράφι κάνουν ο,τι γουστάρουν! Ειδικώς οι .....-ινηδες έχουν ξεσαλωσει! Κάποιοι από δαυτους μάλιστα παριστάνουν και τους πατριώτες όπως ένας -ινης που δουλεύει στα ένθετα του βήματος.
Δημοσίευση σχολίου