29/12/25

Η Ρωσική εκκλησία διδάσκει ότι η πραγματική ματάνοια και η επιστροφή στον δρόμο του Θεού σώσει τις ψυχές από την Κόλαση

 

Ο εκπρόσωπος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, πατήρ Βλάντιμιρ Γκαλόβιν,  είπε ότι υπάρχουν τέσσερα  "θανάσιμα  αμαρτηματα" που τιμωρούντσαι με  την αιώνια παραμονή της ψυχής στην κόλαση. 
 Οι "θανάσιμες αμαρτίες" περιλαμβάνουν την ασέβεια προς τον πατέρα και τη μητέρα, τη μοιχεία, την αφαίρεση της ζωής και την ασέβεια προς τον Θεό. 
Σύμφωνα με τον ιερέα, αυτές οι αμαρτίες είναι κατάφωρη παραβίαση των θεϊκών νόμων. 
Εάν ένα άτομο πεθάνει χωρίς μετάνοια για αυτές τις αμαρτίες, η ψυχή του απειλείται με κόλαση και ακόμη και οι προσευχές των αγαπημένων του μπορεί να είναι ανίσχυρες. 
 Το αναπόφευκτο θα ξεκινήσει. 
Ωστόσο, ο πατέρας Βλαδίμηρος τόνισε ότι η εκκλησία πιστεύει στη δυνατότητα εξιλέωσης για οποιεσδήποτε, ακόμη και τις πιο τρομερές αμαρτίες. Αυτό απαιτεί ειλικρινή μετάνοια, αλλαγή στο μονοπάτι της ζωής και σταθερή πρόθεση να ζούμε ενάρετα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όπως μάθαμε σήμερα,το Σεπτέμβριο του 1965 η κυβέρνηση Τζόνσον δια της CIA και το Στέητ Ντιπάρτμεντ, ενημέρωσε τον «Ολυμπιονίκη» ότι το «Κράτος Δικαίου» δεν ανέχεται δικτατορίες. Μέχρι και στο Βιετνάμ έκαναν «εκλογές». Το μήνυμα το πέρασε στους στρατηγούς του ο Γκλύξμπουργκ 18 μήνες μετά όμως, λόγω του Ισραήλ, το «Κράτος Δικαίου» έβαλε «νερό στο κρασί του», διότι ήθελε τα αεροδρόμαι της Κρήτης για να απογειωθούν τα Ισραηλινά αεροπλάνα που θα αιφνιδίαζαν τους Αιγύπτιους των οποίων τα ραντάρ δεν παρακολουθούσαν τον ελληνικό εναέριο χώρο. Έτσι μεσω του πράκτορα Ιωαννίδη «επιστρατεύτηκε» η Ομάδα Παπαδόπουλου να κάνει εκείνο που δεν έπρεπε να κάνουν οι στρατηγοί, αλλά ο Σπαντιδάκης (εκ των στρατηγών) αποσπάστηκε στη Ομάδα των Συνταγματαρχών. Για το λόγω αυτό πίστευαν τον Δεκέμβριο ότι θα έκαναν τον Γιώργο «μια χαψιά».