13/8/26

104 Χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η «Μαύρη» 13/26 Αυγούστου. Ο Κεμάλ γνωρίζοντας ότι οι ‘Ελληνες Προδότες θα το έβαζαν στα Πόδια επέλεξε την 13/26 Αυγούστου για να συνδέσει τον μύθο του με το «Μαντζικέρτ»


 

1 σχόλιο:

  1. Το σουβλάκι από φθηνό γεύμα γίνεται συνήθεια… πολυτελείας: Νέο άλμα στις τιμές του «τυλιχτού»
    Η τιμή για ένα σουβλάκι φτάνει πλέον ακόμη και τα 5,30 ευρώ!

    ΕΡΜΗΝΕΙΑ:
    AYTO EINAI ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ( Ν.Δ.). ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΛΟΓΙΚΑ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 15 ΕΥΡΩ. ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΦΙΛΕΛΛΕΥΘΕΡΗ ΝΗΣΟ ΜΥΚΟΝΟΣ.

    Ιταλοί αστυνομικοί περιπολούν στην Αθήνα βάσει συμφωνίας της κυβέρνησης με την Ιταλία!

    ΕΡΜΗΝΕΙΑ:
    AYTO EINAI H ΕΥΡΩΠΗ ( Ε.Ε.) ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 'ΚΡΑΤΟΣ' (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΑΥΤΟ), ΕΝΩ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΛΔ. (ΠΕΡΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΘΗΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ)

    Υ.Γ. ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΟΥΟ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ. ΑΠΛΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ....ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΥΣ...ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΕΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΑΛΥ ΚΟΡΡΕΚΤ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή