26/9/08

"Περα βρέχει "-Νο 3

-Το μήνυμα του Κ. Καραμανλη σήμερα ήταν ένα και μόνο. «Ντόρα, δεν φεύγω, και να το πεις και στον μπαμπά σου . Αν μπορείτε ελάτε στα ίσα και να με ρίξετε ,σας περιμένω.» Αυτό ήταν το νόημα των απειλών στο εσωτερικό της μαφιόζικης παράγκας! Γι' αυτό, τα έβαλε με ..«τα συμφέροντα», στα οποία όμως παραχώρησε τα οικόπεδα που ήθελαν, (και το ολυμπιακό ακίνητο που κληρώθηκε με μετρητά) μέσω της Στοας Βατοπεδιου.

-«Είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω. Όχι στο συνεχές πριόνισμα, όχι στην υπονόμευση της κυβέρνησης. Όποιος έχει άλλα σχέδια, ας με αμφισβητήσει στα ίσια, ας ρίξει την κυβένηση».

-Ο κ. Καραμανλής αφιέρωσε λιγότερο από 1 λεπτό, στην υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου. και την ξεπέταξε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.. Η Στοά Βατοπεδίου ανήκει στην αγία Οικογένεια. (Εξάδελφος MAYO).

-Η ομιλία του ήταν ένα σαφέστατο μήνυμα " προς το στρατόπεδο της Ντόρας", ότι δεν πρόκειται να τους παραδώσει την ΝΔ τους, ούτε σε αυτήν ούτε στα συμφέροντα που στοιχίζονται μαζί της. Επομένως ο κομματικός στόχος ήταν να "κόψει τον βήχα" στην Ντόρα και το "στρατόπεδο της".

-Τους άλλους, εμάς, «τους πολλούς»,το πόπολο, θα μας αναλάβει το «σύστημα Ρουσόπουλου» και τα «παπαγαλάκια» του.

-Απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του κόμματος , προσπάθησε ουσιαστικά να διορθώσει το ναυάγιο στην ΔΕΘ χωρίς όμως να πει τίποτα για την ταμπακέρα. Ήταν η τρίτη χαμένη ευκαιρία. Απάγγειλε το ποίημά του, λόγια του αέρα, και έριξε τις ευθύνες του στην «διεθνή κρίση». Λες και είναι πρωθυπουργός άλλης χώρας. Για το επικοινωνιακό πραξικόπημα με τους τελωνειακούς και τα καύσιμα τι να πει;

Ο κ. Καραμανλής επιβεβαίωσε τον Ρουσόπουλο, που χθες διέψευσε τον ανασχηματισμό σε πρώτο πρόσωπο, και δεν έδιωξε κανέναν από την «συμπαγή (επενδυτική) ομάδα» . Υποσχέθηκε ή Τα απείλησε ότι θα το κάνει αργότερα. (Όταν η ίσως αποφασίσει ο Υπερέμπιστος) και προφανώς ο ανασχηματισμός όταν γίνει, θα έχει τα χαρακτηριστικά. της σύγκρουσης με την Αγία Οικογένεια.

Ο κ. Υπερέμπιστος χθες δεν είπε ότι «δεν υπάρχει στην σκέψη του πρωθυπουργού ο ανασχηματισμός», αλλά απλά είπε ότι έχει κουρασθεί να διαψεύδει. Επομένως ποιος είναι ο πραγματικός Πρωθυπουργός ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  19/4/23 Η 19η Απριλίου στην Ιστορία Η 19η Απριλίου είναι η 109η ημέρα του έτους του Γρηγοριανού ημερολογίου . Απομένουν 256 ημέρες πριν απ...