26/9/08

Επικοινωνιακό πραξικόπημα στην Αθήνα- τραπεζικό πραξικόπημα στη Nέα Υόρκη.

■ Στις 04:00 τα ξημερώματα, «αι ημέτεραι δυνάμεις», ανακατέλαβαν τα τελωνεία και το Επικοινωνιακό Πραξικόπημα των Ρουσόπουλου- Αλογοσκούφη - Καραμανλή ολοκληρώθηκε. Οι τελωνειακοί- συνδικαλιστές της ΝΔ ,αποφάσισαν την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων τους. Νωρίτερα, η «σανιδωμένη» πρόεδρος του Μονομελούς, (του συστήματος Χαζηγάκη), είχε κρίνει παράνομη την απεργία των τελωνειακών. Στις 11 πμ αρχίζει η κοσμοϊστορική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.
■ Το «επικοινωνιακό επιτελείο » του κ. Καραμανλή επέλεξε την στρατηγική της «ρήξης», και της έντασης για να δείξει ότι αγωνίζονται για τις μεταρρυθμίσεις, και «το συμφέρον των πολλών» . Το σύστημα «Ρουσόπουλου» ανέλαβε τα υπόλοιπα. Τα κανάλια από την πρώτη στιγμή άρχισαν τα ρεπορτάζ για την έλλειψη καυσίμων, έσπειραν τον πανικό, και έστειλαν τον κόσμο στις ουρές. Οι «παπαγάλοι», σε όλα τα κανάλια μιλούσαν για τα «ρετιρε», που κρατούσαν «όμηρο την κοινωνία», και ορισμένοι κρατούσαν και τα χαρτιά του με τα σχόλια που τους πάσαρε η ΝΔ. Η κυβέρνηση γνώριζε το πρόβλημα αφού αυτή προκάλεσε την απεργία. Αλλά δεν έκανε τίποτα για να υπάρχουν αποθέματα. Σύμφωνα με το νόμο τα βενζινάδικα έπρεπε να έχουν αποθέματα επτά ημερών. Η κυβέρνηση δεν φρόντισε να εφαρμόσει τον νόμο. Η κυβέρνηση φρόντισε να πανικοβάλει τον κόσμο, και υπέθαλψε την κερδοσκοπία. Και στο τέλος νίκησε. Αλλά για τέσσερις μέρες άλλαξε η ατζέντα. Επικοινωνιακό Πραξικόπημα Σεμνά και ταπεινά, με κοινωνική ευαισθησία.

■ Η κοινωνική ευαισθησία τον κ. Χατζηδάκη- Καραμανλή σημαίνει απολύσεις στην Ολυμπιακή, και ικανοποίηση το παγίου αιτήματος του ΣΕΒ, οι αποζημιώσεις για τις απολύσεις να μην καταβάλλονται από τις εταιρείες. Η κυβέρνηση νομοθετεί ότι τις αποζημιώσεις στην Ολυμπιακή θα καταβάλει ο ΟΑΕΔ. Με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια. Γιατί καταργούν νομοθετικά και τις συλλογικές συμβάσεις. Σεμνά και ταπεινά.
■ Στις Βρυξέλλες αποφάσισαν να επιτρέπεται η πρόσμιξη «λιπαρών ουσιών», δηλαδή παραφινέλαιου κλπ, «ορυκτελαίων» στο ελαιόλαδο. Όπως επιθυμούσε η GARGIL. Στην Ελλάδα άκρα του τάφου σιωπή!
■ Τέταρτος θάνατος από την νόσο των τρελών αγελάδων στην Ισπανία. Ο ΕΦΕΤ ψάχνει για γάλα με μελαμίνι στα κινεζικά μαγαζιά . Στην Αγγλία το έβαζαν σε σοκολάτες, καραμέλες, και λοιπά γλυκά.
.■ Η ύφεση είναι παρούσα στην Ευρώπη. Η οικονομία της Ιρλανδίας βρίσκεται και επισήμως σε ύφεση αφού το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν συρρικνώθηκε κατά 0,5% το δεύτερο τρίμηνο, μετά την πτώση 0,3% το πρώτο τρίμηνο, του 2008. Αιτία η κατάρρευσή των τιμών των κατοικιών, γεγονός που συνέβαλε στην πτώση των καταναλωτικών δαπανών και τη μαζική πτώση της συνολικής επένδυσης.
Ένα βήμα πριν την ύφεση η Γερμανία, η Ισπανία η Βρετανία η Γαλλία και η Ιταλία Οι επιπτώσεις θα φανούν στα πραγματικά, στην απασχόληση και στο εμπόριο. Μόνο εδώ, στην Ελλάδα, της οποίας την οικονομία έχει θωρακίσει ο «επίλαρχος» Αλογοσκούφης, η ύφεση δεν θα περάσει τα σύνορα, διότι «αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται το πατρίου εδάφους».

.■ Ο δυσάρεστος, κατά δήλωση του, Αλογοσκούφης, αποδεικνύεται και άχρηστος, αφού., Οι άμεσες ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα μειώθηκαν κατά 64% το 2007,σε σχέση με το 2006, και ήταν 1, 918 δις δολ. Η Ελλάδα βρέθηκε στην 126 θέση από 141 χώρες του ΟΗΕ. Προς τι λοιπόν τα ταξίδια, οι συμμετοχές στα επενδυτικά συνέδρια, η επενδυτική διπλωματία κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. Ο κ. Αλογοσκούφης και οι συνεργάτες του, είναι ένας άχρηστος και πολυδάπανος πλασιέ, που θα τον είχε απολύσει οποιαδήποτε εταιρεία, αφού στέλνει μόνο λογαριασμούς και όχι παραγγελίες. Ωστόσο τα φορολογικά μέτρα υπέρ των πλουσίων έφεραν την Ελλάδα στην 35η θέση, αφού οι ελληνικές επενδύσεις στο εξωτερικό άρια ανήλθαν σε 5,338 διςδολ.

■ Η χρεοκοπία της Lehman Brothers, ήταν .ένα Πραξικόπημα της διεθνούς τραπεζικής ολιγαρχίας, που σχεδιάστηκε με κάθε λεπτομέρεια στην συνάντηση των Μπίλντρμπέργκερς στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο του 2008.Τότε που ο Τρισέ, με τις δηλώσεις του για αύξηση των επιτοκίων , έστειλε το πετρέλαιο στα 140 δολ όπως ήθελαν οι Ρότσιλντ-Ροκφέλερ και προέβλεπε η Γκόλντμαν Σαξ, του Πόλσον. Η χρεοκοπία της Lehman Brothers προκλήθηκε με την πώληση «αέρα».
Όσοι γνώριζαν ξεφορτώθηκαν τα πατσαβουρόχαρτα της, και βρέθηκαν με τά μετρητά στο χέρι, για να αγοράσουν φθηνά, αυτούς που θα καταστραφούν.Το σχέδιο του 1929 των Ρότσιλντ-Ροκφέλερ-Μόργκαν σε επανάληψη.
■ Η CITI του Ροκφέλερ παρόλα αυτά , συνεχίζε να πουλάει στους ανίδεους Έλληνες πατσαβουρόχαρτα της Lehman, παρότι όφειλε σαν τράπεζα να γνωρίζει. Η τράπεζα της Ελλάδος τι έκανε; Πώς προστάτευσε τους Έλληνες καταθέτες; Οι εταιρείες STANDAR & POOR, και MOODY’S τι βαθμό έδιναν στηνLehman; Η CITI θα πρέπει να αποζημιώσει τα θύματα της των δύο τελευταίων χρόνων. Η κυβέρνηση, η Τράπεζα της Ελλάδος, η Δικαιοσύνη και οι καταναλωτικές οργανώσεις πρέπει να παίξουν το ρόλο τους.
■ Ο Χριστόφιας μίλησε στον ΟΗΕ για τις ευθύνες της Χούντας των Αθηνών, για την εισβολή των Τούρκων και τον Αττίλα, και δεν είπε λέξη για το ΝΑΤΟ, τον Κίσινγκερ,και τις ΗΠΑ. (Εκσυγχρονισμός!). Ανακάλυψε και το «Κυπριακό έθνος ». Τα μαύρα δολάρια που τον έβγαλαν πρόεδρο έπιασαν τόπο.

http://deltio11.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία.  Καταλείφθηκαν η Λάρισ...