21/9/11

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

Υπάρχει άμεση λύση για την Κοινή Σωτηρία της Πατρίδας και του Έθνους και για να απαλλαγούμε από την συμμορία papa- Εβραίου-Σόρος-Goldman Sachs


Η άμεση λύση στα προβλήματα που μας δημιούργησαν οι Φαύλοι προδότες που μας κυβερνούν, βρίσκεται στην κατάργηση της υπόδουλης Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας, που είναι η νομική προσωπικότητα που έχει τα χρέη και έχει υπογράψει τα μνημόνια , και η ανακήρυξη της Τέταρτης Ελληνικής Δημοκρατίας, που θα έχει ομοσπονδιακή μορφή και θα αποτελείται από τις 13 περιφέρειες.


Για να γίνει αυτό χρειάζεται η σύγκληση της ΣΤ΄ Εθνικής Συνέλευσης, κατά προτίμηση στην Επίδαυρο, στην οποία θα συμμετάσχουν τα μέλη των 13 περιφερειακών συμβουλίων που έχουν εκλεγεί πρόσφατα. Η ΣΤ΄ Εθνική Συνέλευση, θα καταργήσει την Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία, τον Παπανδρέου και τον Παπούλια, και θα ψηφίσει νέο Σύνταγμα που θα κυρωθεί εντός 30 ημερών με δημοψήφισμα.


Πρόκειται δηλαδή για κατά αναλογία εφαρμογή του ελιγμού Γέλτσιν, με τον οποίο καταργήθηκαν ο Γκορμπατσώφ και η Σοβιετία, και του γιουγκοσλαβικού ελιγμού του 1990 για την αντιμετώπιση του Γιουγκοσλαβικού χρέους.

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ


Σπύρος Χατζάρας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to exeis piasei re magka........
omospondia/dimogeronties.
o makrygiannis egrafe oti oso thn epimelitia toy agwna tin eixan oi dimogeronties,40 ellines katharizan isa me 1000 tourkous.
otan apofasisane na kanoune kentriki kybernisi,arxisane oi prokopes kai oi emfylioi.....

Δημήτρης είπε...

και με τον 5ο αμερικάνικο στόλο τι θα κάνουμε μετά από την κατάργηση της 3ης ελληνικής δημοκρατίας??

επίσης το χρέος πως παραγράφεται με κάτι τέτοιο? οκ, τα μνημόνια δεν τα αναγνωρίζουμε... το χρέος όμως πως θα το πληρώσουμε? το χρέος για τους νταβατζήδες μας δεν είναι του παπεβραίου και της παρέας του αλλα δικό μας... και ποιος μου εγγυάται εμένα ότι ο 5ος αμερικάνικος στόλςο ακι λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις δεν θα έρθουν να τα πάρουν??

εντάξει, εμείς θα πούμε μολών λαβέ και το αίμα μας θα το χύσουμε για την ελευθερία μας αλλά το αποτέλεσμα ποιο θα είναι τελικά??


η λύση κύριε Χατζάρα ίσως βρίσκεται σε αυτό που έβγαλε ο Τριανταφυλλόπουλος (εάν ισχύει...) και ψάξτε το σας παρακαλώ πολύ!!! για την δωρεά των 670 δις από τον Αρτέμη Σώρρα στην Γ' ΔΟΥ Πατρών...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΡΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ CDS ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Η Κ. ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 29/9 ΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΜΗΝΑ CDS OΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΤΡΙΣ. ΟΧΙ ΔΙΣ ΤΡΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο,
αυτο που με τρομαζει ειναι οτι εχεις βγη αληθινος σε ολα οσα εχεις πει μεχρι τωρα.Λες να το ζησουμε κιαυτο?
πως θαμπορουσε να ξεκινησει μια τετοια κινηση?

Αιθεροβάμων είπε...

AΜΦΙΚΤΙΩΝΙΕΣ

Αιθεροβάμων είπε...

ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

@10:47
ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΜΜΕΤΙΚΑ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ "ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ" ΔΗΛΑΔΗ.......

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ.
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 4ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΡΑΙΧ,Ο 6ος (ΚΑΙ ΟΧΙ Ο 5ος)ΣΤΟΛΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΝΟΣ ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΑΞΑΝΕ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ.
Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΤΑ "ΧΑΡΤΙΑ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝΕ?

Ανώνυμος είπε...

Πάντα ήθελα να σε δω σε μια αντιπαράθεση με βουλευτή του Πασοκ.
Χθες, ήταν μια απολαυστική βραδιά και σε ευχαριστώ.
Στο β΄ημίχρονο γιατί δεν παίζεις;

Καλόν Αγώνα Πατριώτη

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...