3/11/11

Ενώ οι ρουφιάνοι και οι ηλίθιοι γκρίνιαζαν η τηλεόραση «παιάνιζε» ΝΑΙΙΙΙΙΙ

Η νοικοκυρά και ο κοντός έθεσαν το εκβιαστικό δίλλημα. Ναι ή Όχι στο Ευρώ.Αυτό θα είναι πίσω από το δημοψήφισμα, και η «έκτη δόση». Ο αχυράνθρωπος, μας υπέδειξε τις υποχρεώσεις μας, και είπε ότι ΟΧΙ ψηφίζουν οι εξτρεμιστές που αποκάλεσαν προδότη τον εθνικό πλαστογράφο, ενώ ο Αλτερ-Τράγκας, ζήτησε αποχή για να μείνουμε στο Ευρώ. Οι ρουφιάνοι και οι ηλίθιοι που γκρίνιαζαν για το «διχαστικό δημοψήφισμα», και τον «χαζογιώργο» που «αναστάτωσε» τις αγορές, έκαναν παιχνίδι για τον Τζέφρι.
Το σκηνικό στήθηκε, οι ντόπιες νοικοκυρές φοβήθηκαν ότι θα «μας διώξουν» από το ευρώ και θα ψηφήσουν ΝΑΙ, ενώ τα πρόβατα της αποχής θα δώσουν το παρών στη μάχη για να «ακυρωθεί» το δημοψήφισμα.
Καλά κρασιά.
Λέμε ΌΧΙ για να γίνει το ευρώ νόμισμα των ευρωπαίων. Λέμε ΟΧΙ για να κουρευτούν τα ομόλογα της Γκόλντμαν και της ΕΚΤ και όχι των Ταμείων. Λέμε ΟΧΙ για να φύγουν ο Τζέφρι και η πράσινη συμμορία.
Εδώ και τώρα να συγκροτηθεί Επιτροπή του ΟΧΙ .


Σπύρος Χατζάρας

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λεμε ΟΧΙ στο δημοψηφισμα και ΝΑΙ στις εκλογες για να φυγει ο Προδοτης. Το προβλημα δεν ειναι το ΝΑΙ η το ΟΧΙ αφου και τα δυο οδηγουν στην καταστροφη επειδη ετσι το σχεδιασε ο Προδοτης. Οποιος υποστηριζει τη λυση του δημοψηφισματος ειναι και ο ιδιος προδοτης και συνενοχος του ΓΑΠ και θα λογοδοτησει μαζι του.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα που τίθεται στον Ελληνικό Λαό είναι δε το εξής....

ΝΑΙ.... θέλετε να δοκιμάσετε με μικρές πιθανότητες, να επιβιώσετε σαν πάμφτωχοι σκλάβοι

η

ΟΧΙ... θέλετε να δοκιμάσετε να επιβιώσετε μικρές πιθανότητες , σαν πάμφτωχος Ελεύθερος Λαός, σαν πάμφτωχα Ελεύθερα Άτομα.


Σημείωση της Εξετάστριας Ιστορίας προς τον εξετασθέντα Λαό:

Όσοι θυσιάζουν λίγη ελευθερία για την ευημερία τους και την ασφαλειά τους , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΆΞΙΟΙ (συμπλ...και ούτε θα εξασφαλίσουν), ούτε για Ελευθερία, Ούτε για Ασφάλεια, Ούτε για Ευημερία.

Καλούνται οι εξεταζόμενοι να σχολιάσουν τις παραπάνω γραμμές στις απαντήσεις των.



Καλή Επιτυχία στις Εξετάσεις (Δημοψήφισμα ή Εκλογές ή όποια μορφή πάρουν τέλος πάντων...)

Γραμματεία Πανεπιστημίου Ιστορίας.

Christos Panagiotopoulos είπε...

Την πάτησες και συ Σπύρο την μπανανόφλουδα που πέταξε ο Τζέφρυ (όχι ο ίδιος βέβαια αλλά οι εντολοδόχοι του); Αυτό είναι το ζητούμενο; Αν θα γίνει ή όχι δημοψήφισμα ή αν θα πούμε ναι ή όχι σε αυτό; Μην τσιμπάτε το δόλωμα. Μην είστε τόσο προβλέψιμοι, θα τρίβουν τα χέρια τους από χαρά τα σκοτεινά επιτελεία.

Ανώνυμος είπε...

Είναι δε βέβαιον ότι ο Βαρώνος , ό κάθε Βαρώνος εδώ σχολίαζε ότι τα θέματα του Πανεπιστημίου της Ιστορίας ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΑ.

Όπως διακηρύττει, απεχθάνεται του εξτρεμιστές.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ.

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΡΟΥΦΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΤΩΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ.

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΘΗΣ, ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ , ΑΦΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΕΑΥΤΟΝ ΩΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΟΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

..ΑΝΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ , ΣΩΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΣΟΥ...


Αν λοιπόν κάποιος είναι ειλικρινής λέγοντας ότι απεχθάνεται τους εξτρεμιστές, ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ πρώτα, τον εαυτό του και την οικογένειά του.


Πέρα από όλα, υπάρχει κάτι παρήγορο...

..υπάρχουν τα άσπρα μαλλιά στις κεφαλές των ταγών της Οικογενείας και η βεβαιότητα ότι αυτό που που ονομάζεται "Θεός", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ...

Αυτά είναι τα ελάχιστα που μετά βεβαιότητας γνωρίζουμε για "Αυτόν".....

Επιτροπή Θεμάτων Πανεπιστημίου Ιστορίας.

Ανώνυμος είπε...

εμ βεβαια,να αποφασισει ο ελλην δημοκρατικα να ξεφορτωθει την ευρωσοβιετικη ενωση τον εθνομηδενισμο και το ευρω τους που ακουσθη


τι θα κανουν τοτε τα μπλοκ των βουλευταδων και τα μικροσυμφεροντα της καθε επιχειρηματικης καστας που φορουν κοινοβουλευτικη φανελα της...

βλεπετε οι χορηγοι τους επενδυσαν τα παντα στο μεταπραττισμο των φραγκων,μεταπραττισμο ιδεων στα σχολεια στην οικονομια...

αφησαν τη χωρα στον αυτοματο και τωρα ενδεεις βλεπουν οτι οι τριχες για το ξεπερασμενο εθνος,το ευρω που θα μας σωσει και δεν χρειαζομαστε πια εθνικη παραγωγη απεδειχθησαν τριχες κατσαρες.

σε αδιεξοδο οι ελιτ του παρασιτισμου αλυκτουν τρεμοντας το τελος τους που θα σημανει ενα πιθανο οχι στο ευρω .

που θα σημανει την λυτρωτικη μας απεμπλοκη απο την σκλαβια της διασυνδεσης της δραχμης με το σκληρο μαρκο (ευρω το λενε μασκαρεμενο)και την ανακτηση της ανταγωνιστικοτητας μας.

τρεμουν και οι εχθροι μας βουλγαροι τουρκοι σκοπιανοι που με το σκληρο ευρω που μας φορτωσαν οι ελιτ εκαναν γερες μπαζες απο καταναλωτες ελληνες στις χωρες τους και ανοιξαν εργοστασια εκει και πηραν τις δουλειες μας...

τρεμουν και οι λαθροελληνες που θα τελειωσει το παρασιτιλικι με ευρω να φευγουν αβερτα εξω μαυρα.

γιατι με δραχμουλες τι να βγαλουν στο πακισταν σε συναλλαγμα?

το μπουλο και αυτοι.μονοι τους θα φευγουν και τοτε θα δηλωνουν αληθινα απο που κραταει η σκουφια τους στα κωλοχαρτα του εποικισμου που εστησε το ελλαδικο κρατος του δηθεν μονοδρομου του διεθνιστικου μονεταρισμου.

Το οχι αν μας επιτρεψουν να ψηφισουμε οι δημοκρατες επιχειρηματιες φαυλοκρατες μεσω των πολτικων τους λακεδων θα ειναι οχι στην παγκοσμιοποιηση,οχι στο ευρω στην αλλαγη της ιστοριας μας οχι στην πολυφυλετικη μεταελλαδα του πολυεθνοτικου θεματος του ευρωιμπεριουμ των χρηματιστων.

θα ειναι ναι στην ανακτηση της εθνικης μας αξιοπρεπειας και θα σημανει αρχη νεα για τη χωρα εγχωριας παραγωγης με τυπωμα χρηματος δικου μας επδοτησεις και επιτελους ελευθερη παραγωγη αγροτικη και με δασμους να προστατευτουμε απο τον κινεζο αθεμιτο ανταγωνιστη, πλεον χωρις τον βαρδουλα του λαθρο ανταγωνιστη στην εργασια και χωρις τον βουλγαρο με το φτηνο νομισμα να μας παιρνει τις παραγωγικες εκμεταλλευσεις με το ακριβο μαρκο που μας φορτωσαν...

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι χρήσιμο προς την Εφορία.

Δεν υπάρχει πιο ασφαλές κριτήριο από την θέση απέναντι στο Δημοψήφισμα για να διαπιστώσετε ποιοι έχουν λεφτάκια στην πάντα η όχι...

ΑΥΤΟ...ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ , ΛΥΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ...


ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.....

Αμφιάραος είπε...

Εγώ προτείνω ένα άλλο δημοψήφισμα Σπύρο.Κρεμάλα ή σφαίρα στο κεφάλι για τους προδότες;Υποστηρίζω "κρεμάλα" για λόγους οικονομίας...

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ για να ζησουμε με αξιοπρεπεια

Ναταλία είπε...

Το ΜΟΝΟ δημοψηφισμα, ειναι οι ΕΚΛΟΓΕΣ!
Μας πηρατε με 120 ο/ο ελλειμμα του ΑΕΠ και μετα ΔΥΟ μολις χρονια το πηγατε στο 170 ο/ο για να μας πειτε οτο θελουμε μονο ΕΝΝΙΑ χρονια ακομα για να πεσει το ελλειμμα στο.... 115 ο/ο του ΑΕΠ !!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Αυτο χρειαζεται ΕΙΔΙΚΑ δικαστηρια.
Οχι δημοψηφισμα.
ΠΩΣ την καταντησατε την Ελλαδα μας ετσι;!
Ολοι καταλαβαινουμε οτι πονταρετε στην ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ για να κερδισετε και οχι στα ελληνικα ομολογα!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!
Μας φερατε στο χειλος του γκρεμου, ΧΩΡΙΣ κανενα δημοψηφισμα, με το ετσι θελω και αντι να εχετε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ να παραιτηθειτε, θελετε, ταχα μου, δημοψηφισμα;!
Δεν σας λεω ΑΛΗΤΕΣ γιατι προσβαλλω τους πραγματικους ΑΛΗΤΕΣ, που ποιος ξερει ποια κυματα τους ριξανε εκει, αλλα δεν παυουν να ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, κατι που ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ειστε!
Εχετε γινει ΖΩΑ, τρωκτικα, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ για το Δημοσια συμφερον οπως ΑΠΟΔΕΙΧΝΕΙ η Ιστορια.
Εχει ομως ο καιρος γυρισματα και θα σας βγουν ξυδι τα φερσιματα σας, σε σας και στους απογονους σας...

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι άλλο..

Θεωρείται από άλλους τους κατοίκους του Υπογείου ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ότι με την ίδια αυστηρότητα όπως φέρονται στους Ελλήνες θα φερθούν και στην Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, όταν έρθει η ώρα τους...αλλιώς θα ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ , ΑΙ ΑΓΟΡΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ....

Να το πούμε απλά, δημιουργήθηκε ένα ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να ξεφύγει ΑΠΟ ΑΥΤΟ....που είναι επίσης δεδομένο....

Εταιρεία Κλιβάνων και Λεβητοστασίων "Η ΧΑΡΩΠΗ ΚΟΛΑΣΗ".

Ανώνυμος είπε...

@10.14 πμ
ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ.
ΟΜΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.
ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ........ΜΑΖΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ -50%.
ΙΚΑ,ΤΕΒΕ κλπ ΤΑΜΕΙΑ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ (ΚΙ ΑΛΛΟ) ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΤΟΣ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ(ΚΙ ΑΛΛΟ)ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ,Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΘΕΜΑ ΠΛΑΦΟΝ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ,ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΗΣ ΜΙΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ.......ΜΑΖΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΞΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
ΟΜΩΣ: ΜΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε το επόμενο κείμενο του καθηγητή Πανεπιστημίου, στις Η.Π.Α. , Ανδρέα Αθηναίου, και θα καταλάβετε ποιά είναι η πραγματικότητα :
http://hfndflag.blogspot.com/2011/10/blog-post.html


Επίσης διαβάστε τα κείμενα του καθηγητή Ανδρέα Αθηναίου, στον επόμενο διαδικτυακό χώρο ( είναι ΟΛΑ τα κείμενα που ΔΕΝ υπογράφονται με κάποιο συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο ) :
http://ellinikosanemos.blogspot.com


Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα του Ανδρέα Αθηναίου, που βρίσκεται στην επόμενη ιστοσελίδα:
http://hfndflag.blogspot.com/2011/03/normal-0-false-false-false.html

"Καθηγητης Ανδρεας Π. Αθηναιος
Post Doc, Ph.D. M.A., M.C.P., B.A.
University Of Pennsylvania, Case Western Reserve University U.S.A.
Lindaback Award For Teaching Excellence
Villanova University
Fomer Minister Dld
τ. Νομαρχης
Συμβουλος Δημοκριτειου Πανεπιστημιου Θρακης
πρ. Προεδρος Εταιρειας Πανεπιστημιου Αιγαιου".

Ανώνυμος είπε...

10:14:00 πμ και 07:06:00 μμ

Eιστε λαθος. Δεν η Ευρωπη το νεο σοβιετ. Ειναι η παγκοσμια διακυβερνηση που εξαπολυεται εξ Αμερικης και που χρησιμοποιηστε τον Προδοτη ως 11η Σεπτεβριου της Ευρωπης, και ιδιους ακριβως αγγλοσαξωνικους μηχανισμους προπαγανδας που καποτε εκαναν λογο για "Οπλα μαζικης καταστροφης" ενω τωρα μιλανε για "μη βιωσιμο Ευρω", και καποτε εκαναν λογο για "Ισλαμιστες τρομοκρατες" και τωρα κανουν λογο για "τεμπεληδες" "φοροφυγαδες" μετα το κλεισιμο του ματιου που τους εκανε ο Προδοτης. Ζουμε Σοκ και Δεος σε οικονομικο επιπεδο.

Τα οσα κανει η Ευρωπη και η Μερκελ ειναι να χρησμοποιει τη λιτοτητα προκειμενου να θωρακισει τη Γερμανια και την Ευρωζωνη απο την επιθεση Παπαεβραιου-Ομπαμα-Σορος-Ροθτσιλντ-Μπερνακε κλπ. Η Μερκελ απλα αντιδρα στις κινησεις τους και προσπαθει να κρατηθει.

Ανώνυμος είπε...

@03.01πμ
ΕΑΝ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.
ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ( ΟΧΙ Η Ε.Ε.) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΕΑΝ ΚΑΤΕΡΕΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ,ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΡΜΕΝΙΑ,Η ΜΟΛΔΑΥΙΑ,Η ΡΩΣΣΙΑ,ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΝΑ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΟΥΖΜΕΚΙΣΤΑΝ.......ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ?