5/11/11

Υπάλληλοι και Αχυράνθρωποι

153 υπάλληλοι έδωσαν από «πατριωτισμό» ψήφο εμπιστοσύνης στον Αβάπτιστο που ήδη είχε συμφωνήσει να διευκολύνει τα ντόπια  αφεντικά  που ψάχνουν είτε τον σερ Βασίλη του κυρ Σταύρου και του περιστυλίου, είτε τον  Παπαδήμο της τραπεζιτικής Χούντας.

Η Βουλή τους, είναι θέατρο.Η εξουσία που κάνει τα τηλεφωνήματα είναι αλλού. Εκεί που μαγείρευαν τη «λύση».

Το κράτος και η Πατρίδα αυτής της Εξουσίας, των Υπάλληλων  των Αχυράνθρωποι και των Νταβατζήδων, δεν είναι το δικό μας κράτος και η δική μας Πατρίδα.

Σπύρος Χατζάρας
  

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έρχονται Χριστούγεννα !!!!!
Έρχονται μέρες αγάπης !!!!!
Ας ετοιμαστούμε να τους εκφράσουμε αυτήν την αγάπη μας, με Ελληνικά πάντα προϊόντα !!!!!!
Στα χωριά, στις εκκλησίες, στις πλατείες.......παντού !!!!
Τους ευχαριστούμε που παρέμειναν στο τιμόνι της Ελλάδος αναλαμβάνοντας το κόστος !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το link νομίζω ότι καλύπτει το ερώτημα

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ -ναυτικές δυνάμεις - ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ( και βάλε...) ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΟΓΟΤΘΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ (Βλαδίμηρε...που χάθηκες μπρε;...) - κεντρικαί δυνάμεις - (διότι οι γαλλόπορνες θα την κάνουν σαν έρθει η ώρα....θα το δείτε...και θα αλλάξουν μεριά...γαλλικό μπουρδέλο...υπήρξε ποτές καλλίτερο;...) ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΣΙΣΥΦΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ....


ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.


Ξ-Ε-Ρ-Ο-Υ-Ν όταν πρέπει Τ-Ι Τ-Ο-Υ-Σ Γ-Ι-Ν-Ε-Τ-Α-Ι.


Λόγικο οι Βλακόγοτθοι, να θέλουν άρον άρον να προωθήσουν πιόνα τους στην ελληνική καρέκλα των αποφάσεων...(Σημιτο-ειδή....ευτραφή..κτλ.κτλ)

Θά έχει πλάκα....


ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΑΠΑΝΝΝΤΤΤΤΡΕΟΥ....ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ

...ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ...


ΟΛΑ ΣΤΟ 12 ΚΌΚΚΙΝΟ.....


and a coke please....

χα,χα,χα

Πέρα από όλα αυτά έχει πλάκα...

χα,χα,χα

Ανώνυμος είπε...

PS.
ΤΟ LINK που λέγαμε

http://greeknation.blogspot.com/2011/11/money-week.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FAWnF+%28%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91+%CE%98%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91%29

Ανώνυμος είπε...

οπως ενα ωραιο πρωι κατερευσαν τα κομμουνιστικα καθεστωτα,χωρις να δεχθουν επιθεση απο το νατο,η,απο εσωτερικες επαναστασεις.
ετσι ακριβως θα καταρευσουν και τουτοι εδω ως μεταπολιτευση.παραβιασανε θεμελειωδεις νομους της οικονομιας,αλλα η οικονομια-οπως ακριβως και η μητερα φυση οταν παραβιασει καποιος τους νομους της-
-τιμωρει.

Ανώνυμος είπε...

Για παραβίαση του δικαιώματος στην ελευθερία σκέψης, συνείδησης και θρησκείας, καθώς και για παραβίαση του δικαιώματος σε μία πραγματική προσφυγή, κρίνοντας αντίθετη με τις διατάξεις της Σύμβασης Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την υποχρέωση που επιβάλλεται σε μάρτυρες να δίνουν θρησκευτικό όρκο, όταν καταθέτουν στα ελληνικά δικαστήρια, καταδίκασε την Ελλάδα το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.



Για τον λόγο αυτό υποδεικνύει στην ελληνική κυβέρνηση να τροποποιήσει το νομοθετικό πλαίσιο σχετικά με την υποχρέωση του θρησκευτικού όρκου στα ελληνικά δικαστήρια, ώστε να γίνει συμβατό με το Αρθρο 9 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για την θρησκευτική ελευθερία.




Η υπόθεση αφορούσε την προσφυγή των νομίμων εκπροσώπων του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι (Παναγιώτης Δημητράς, Γρηγόρης Βαλιανάτος και Ναυσικά Παπανικολάτου), στην οποία υποστηριζόταν ότι οι προσφεύγοντες είχαν υποχρεωθεί να αποκαλύψουν, σε 34 ανακριτικές διαδικασίες, ή δίκες, που κατέθεσαν το 2008, τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, δηλώνοντας ότι δεν είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, προκειμένου να ορκισθούν στη τιμή και την υπόληψή τους και όχι με το χέρι στο Ευαγγέλιο.

http://www.star.gr/ellada_kosmos/114865

Ανώνυμος είπε...

Η πορεία προς την δραχμή, θα πρέπει να συνεχιστεί σταθερά και να μην αναβληθεί ακόμα και αν ο γαλλογερμανικός άξονας διαπιστώσει τις αυταπάτες του και επανέλθει στις τάξεις του Ορθού Λόγου με γενναιότατη προσφορά προς την Ελλάδα. Είναι βέβαιον ότι το σκαρί της θα αντέξει όλες τις τεράστιες ζημιές και θα φτάσει στον Λιμένα της Δραχμής, έχοντας το πλεονέκτημα να αποφύγει ΕΓΚΑΙΡΑ τον διαγραφόμενο τυφώνα Ευρώ που θα ξεσπάσει στην ανοιχτή θάλασσα πλήττοντας όσα πλοία συναντήσει...

Το Εγχείρημα Ευρώ θα μπορούσε να ίσως πετύχει ΜΟΝΟΝ με 2 χώρες ΜΕΛΗ , την Γαλλία και την Γερμανία ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

Όμως κανένα Έθνος , ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο δεν προτίθεται προς κάτι τέτοιο. Ίσως τελικά, ούτε και οι προαναφερόμεες Χωρές "Καρδιά του Ευρώ" να είναι διατεθειμένες.

Συνεπώς, η όσον το δυνατόν έγκαιρη εγκατάλειψή του είναι η μόνη ορθολογική ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.


Όλα τα άλλα είναι κοινωνικο-οικονομικές μοιραίες φαντασιώσεις.






Συνεπώς, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤ

Ανώνυμος είπε...

Ο Λόγος που η Αμερικανική Ομοσπονδία επιβίωσε και όχι μόνο..., ήταν ότι στηρίχθηκε σε ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ και όχι στην Βία και την Καταπίεση.

Ο Λόγος δε , που η Σοβιετική Ομοσπονδία είναι παρελθόν είναι ότι στηρίχθηκε από ένα σημείο και μετά σε Βία και Καταπίεση.

Το να υποθέτει , το Βερολίνο , το Παρίσι ή όποιος τέλος πάντων σπρώχνει το κάρο Ε.Ε. ότι οι Σοβιετικοί ήταν απλώς ΑΤΥΧΟΙ και να μιμείται, εκμοντερνίζοντάς , τις μεθόδους των, χρήζει ψυχιατρικής τουλάχιστον παρακολούθησης.

Είναι ιστορικά και κοινωνικά βέβαιον από την εμπειρία μας ως Λαοί, ότι τα όποια πρόσκαιρα οφέλη μίας τέτοιας προσπάθειας θα κονιορτοποιηθούν από τις κοινωνικές εκρήξεις που αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσουν ως αντίδραση των παραπάνω μεθόδων , σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο.

Όσοι δεν έχουν κανένα υποθετικό ή πραγματικό όφελος από μία τέτοια εξέλιξη, ΑΣ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ τις τρέχουσες επιδιώξεις τους.

Comedia Finita είπε...

Όχι. Ο λόγος που κατέρρευσε η Σ. Ένωση είναι γιατί έτσι αποφάσισαν αυτοί που τη δημιούργησαν. Οι Αθέατοι δηλαδή. Σκοπός να γίνει αυτό που βλέπουμε τώρα...
ΥΓ: Πολύ καλό και το νέο βιβλίο κ. Χατζάρα!!

Ανώνυμος είπε...

Μία χρήσιμη παρατήρηση σχετικά με τον George Soros .

http://www.nybooks.com/articles/archives/2011/oct/13/does-euro-have-future/

Σε κάποια παράγραφο του παραπάνω link, θα δείτε γιατί πιστεύει ότι πρέπει - εμμέσως - να πεταχθεί εκτός Ευρωζώνης η Ελλάδα -όπως επίσης η Πορτογαλία και ενδεχομένως, η Ιρλανδία - αντιθέτως με την Ιταλία και την Ισπανία που τα ομόλογά τους, όπως ό ίδιος χαρακτηριστικά υποστηρίζει δεν θα κινδυνέψουν να εξαϋλωθούν.

Από την ημέρα της δημοσίευσης των απόψεων αυτών μέχρι τούτη την στιγμή, διαφαίνεται, ότι ο Γαλλογερμανικός Άξονας μάλλον έχει πεισθεί ως προς την ορθότητα των απόψεων αυτών και επιδιώκει την υλοποίηση των. Μόνο έτσι εξηγείται η πίεση που ασκείται στην Ελληνική Πλευρά. Γνωρίζουν άλλωστε ότι θεσμικώς δεν δύνανται να "διώξουν" την Ελλάδα από την ευρωζώνη. Μόνον να φύγει , κατόπιν διαπραγματεύσεων ασφαλώς, από μόνη της.

Εντούτοις, και ο Λαγός του σκληρού πυρήνα του Παγκοσμίου Τραπεζικού Συστήματος και ενδεχομένως και ο Ευρώ-Άξων, δεν δείχνουν να υπολογίζουν σε επίπεδο επιρροής στις εξελίξεις καν τις χώρες Ιταλία και Ισπανία, τις οποίες προτίθενται να "προστατεύσουν" με τους δικούς τους όρους.

Μοιάζουν αμφότεροι να ζουν σε έναν κόσμο στον οποίον οι χώρες τούτες κατοικούνται ΜΟΝΟΝ από ανθρώπους που ασχολούνται με συναλλαγές στον χρηματοπιστωτικό τομέα και από κανέναν άλλον.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι κατοικούνται και από άλλα είδη ανθρώπων.

Παρατηρητής Κηδειών.

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ.

Ασφαλώς, κάθε νοήμον ον θεωρεί ως δεδομένο ότι σε περίπτωση που οι ιδέες αυτές έχουν καταστροφικά αποτελέσματα για την "υγιή" ,μετά την επέμβαση, Ευρωζώνη , ο διάσημος φιλάνθρωπος διανοητής θα καλύψει την όποια ζημιά υποστούν οι χώρες της από κοινού από με τους πειθόμενους (;) ως προς τις απόψεις του πρωθυπουργούς, υπουργούς κτλ, κτλ...

Άλλωστε φημίζονται για την ευαισθησία τους.

Διά ταύτα, ο Γαλλογερμανικός Άξων και Σια μπορεί να αναπαύεται ησύχως...

χε,χε,χε

Παρατηρητής Κηδειών.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...