16/11/11

Μουρμούρα στα έσοδα και στο βάθος Βατοπέδι

Άλλαξε κούρεμα...πριν γίνει πρωθυπουργός


του Δημήτρη Τσαλαπάτη

Μιλάμε για οικονομική τρέλα σ΄όλο της το μεγαλείο, που συμπληρώνει τον πολιτικό ευτελισμό των ημερών.

  Στάση πρώτη:  Ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος  επισκέπτης καθηγητής σε θέματα Public Policy, στο Ηarvard διαφωνεί από την πρώτη στιγμή  ανοιχτά  με το μεγάλο κούρεμα  επισημαίνοντας τις παγίδες που κρύβει, σε ένα άρθρο-παρέμβαση του στο Βήμα  και στους Financial Times, τις παραμονές της συνόδου κορυφής (23.10.2011).
  «…Δεν υπάρχουν, όπως γράφει, δωρεάν γεύματα για τους οφειλέτες, ούτε εύκολες λύσεις για τους πιστωτές. Μια μη εθελοντική αναδιάρθρωση του ελληνικού δημόσιου χρέους είναι πιθανόν ότι θα οδηγήσει σε περιορισμένα (καθαρά) οικονομικά οφέλη και θα συνεπάγεται σημαντικούς κινδύνους που θα απειλήσουν σοβαρά τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και τις οικονομικές επιδόσεις της ευρωζώνης στο σύνολό της….»,
   Αμέσως μετά όμως ορκίζεται πρωθυπουργός της κυβέρνησης και αναλαμβάνει να  κάνει το μεγάλο κούρεμα, όπως αποφασίσθηκε στη σύνοδο κορυφής και όλα τα άλλα που προβλέπει το πρώτο μνημόνιο μαζί με αυτό πού μας έρχεται και με τοποτηρητή την τρόικα.

  Η κραυγαλέα πολιτική (και όχι μόνο) αντίφαση …. «μαζεύεται» όπως-όπως, μήπως και χαθούν τα ίχνη.Στο ηλεκτρονικό  «Βήμα»  το ρεπορτάζ (12-11-2011) αποκαλύπτει ότι  Παπαδήμος διορθώνει Παπαδήμο, λίγο πριν γίνει πρωθυπουργός (αλλά πάντως μετά την δημοσίευση του επίμαχου άρθρου κατά του κουρέματος), σε  συνέδριο για τα 10 χρόνια της έδρας. Κ. Γ. Καραμανλή,  στη σχολή Φλέτσερ, του πανεπιστημίου Τάφτς στην Βοστώνη.
  Συντονίζοντας λοιπόν κάποιο πάνελ  ο σημερινός πρωθυπουργός, με την ιδιότητα του απλού επισκέπτη καθηγητή τότε, είχε την ευκαιρία-πάντα κατά το Βήμα- να πει διάφορα για το ευρώ την Ελλάδα και το έλλειμμα.
«Και φυσικά, αναφέρεται στο ρεπορτάζ,ρωτήθηκε για τους έντονους φόβους που είχε εκφράσει στο άρθρο του για «κούρεμα» μεγαλύτερου του 50%....»

  »…..Και αφού πρώτα ανέλυσε τις ιδιαίτερα θετικές για την Ελλάδα πρόνοιες της συνθήκης της 26ης Οκτωβρίου (σημ. στυξ: τις οποίες…εντόπισε κάπως αργά), σημείωσε με νόημα ότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και αυτές δεν έχουν ακόμα διαλευκανθεί…..».
  Έτσι μπορεί να λέει τώρα με ανακούφιση «εγώ τα είπα» και έχει και τα ψιλά γράμματα στη σύμβαση που δεν έχει καθαρογραφεί ακόμη.
  Μόνο που η κωλοτούμπα έγινε λίγο πριν ορκισθεί ο καθηγητής και μάλιστα σε αμερικάνικο έδαφος.

Πάμε για Ζάππειο 3

  Στάση δεύτερη:  Ο καθηγητής κ. Ι. Μουρμούρας, ως συστηματικός αρθρογράφος στα έντυπα του ΔΟΛ, καταλόγιζε και αυτός τα μύρια όσα στην  Κυβέρνηση  Παπανδρέου -Βενιζέλου επισημαίνοντας (27.09.10  ΤΑ ΝΕΑ):
  «το Μνημόνιο (που είναι ουσιαστικά τρεις συνεχείς κρατικοί προϋπολογισμοί), αγνοώντας την αναγκαία διάκριση μεταξύ κυκλικού και διαρθρωτικού ελλείμματος (το τεχνικό λάθος του Μνημονίου) υιοθετεί έναν δυσανάλογο υπερακοντισμό μέτρων, ο οποίος στο τέλος επιδεινώνει την ύφεση (7% στη διετία 2010-11)..»
  Ταυτόχρονα από την ίδια στήλη, ο ίδιος προτείνει και την αρχιτεκτονική για το «Ζάππειο 2», που εκπόνησε ως σύμβουλος του κ. Σαμαρά αναφέροντας:
  «.. Με περίπου τα μισά δημοσιονομικά μέτρα που προβλέπει το Μνημόνιο μπορεί να μηδενισθεί και το διαρθρωτικό έλλειμμα».
...«Και με την ανάδειξη του εθνικού ενεργητικού της χώρας, δηλαδή την άμεση αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας (κινητής, ακίνητης και άυλης) θα απελευθερωθούν πόροι που θα πάνε για την εφάπαξ απομείωση του χρέους…»

  Απομένει λοιπόν τώρα  να αποδείξει και αυτός, ως υφυπουργός Οικονομικών πως θα δικαιολογήσει το Ζάππειο 2, εφαρμόζοντας το Μνημόνιο και την σύμβαση που έρχεται. Το κυριότερο όμως είναι τι θα κάνει με την δημοσία περιουσία, αφού με απόφαση Βενιζέλου ανέλαβε από προχθές την  εποπτεία των υπηρεσιών για την διαχείριση και την αξιοποίηση της α-λα τρόικα.

  Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον επίσης η κοινή γνώμη περιμένει την δημοσίευση της έκθεσης της ΕΔΕ  η του διεθνούς  αερικάνικου εκτιμητικού οίκου  αναφορικά με τις εκτιμήσεις του ΣΟΕ (Σώμα ορκωτών Εκτιμητών) για την υπόθεση Βατοπεδίου.
  Υπάρχει άλλωστε η δέσμευση του νέου υφυπουργού, με την ιδιότητα  του προέδρου του ΣΟΕ, που περιλαμβάνεται στα πρακτικά της ειδικής επιτροπής της Βουλής. Και την έκθεση θα πρέπει, όταν του παραδοθεί, να την δώσει αμέσως στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του σώματος  κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, μήπως και  καταλάβει ότι υπήρχαν και άλλοι λόγοι που τον έκαψε έτσι ο Πρόεδρος του.
«Αν γνώριζα ότι έρχεται το όργιο των ανταλλαγών, θα πρόσεχα κι εγώ λίγο πιο νωρίς να δω τι γίνεται….» φέρεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εποχής (ΕΘΝΟΣ  10-11-08), να δηλώνει τότε, ο σημερινός υφυπουργός  και τότε μάρτυρας στην εξεταστική επιτροπή για το Βατοπέδι.

  Έλα όμως  που  ψήφο εμπιστοσύνης δεν δίνει ο λαός……………..

  ΥΓ. Το ανέκδοτο: Θα ψηφίσει όμως ο Μπεγλίτης...

10 σχόλια:

Μπερλουσκονι είπε...

Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

Mu'ammar Gheddafi ███████████████ 100% Complete.


Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete

LoukasPapadimos ████████▒▒▒▒ Loading...

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ-ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΥΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (1974)

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΠΟΘΟΠΛΑΝΤΑΧΤΗΣ ΞΑΝΘΟΜΑΛΛΟΥΣΑΣ "ΦΟΝΕΥΘΕΙΣΑΣ"... ΜΟΝΤΕΛΑΣ ΗΛΕΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ... ΕΡΥΘΡΑΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΚΡΕΜΟΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΑΛΛΙΩΝ.

Για τα μάτια της μοντέλας έκλαψαν πολλά ματάκια, αλλά έκλαψε και ο εμπνευστής της απάτης με 8 μήνες φυλακή, πόσες ακόμη Ηλένιες toυ ιστορικου υλισμου δεν έχουμε ανακαλύψει στην ελλαδα και αλλαχου ιδιως τον 20ο αιωνα;

Με τα τόσα ψέμματα που κυκλοφόρησαν και κυκλοφορούν γύρω από την ανταρσια αυτη, κοντεύει να χάσει την αίγλη της η Ηλένια Ασημακοπούλου, το "ωραιότερον" ψέμμα της περιπτώσεως.

Η "θλιβερή" ιστορία της Ηλένιας -για όσους δεν την ξέρουν ή δεν την θυμούνται- έχει έτσι: Την πρώτη επέτειο του "Πολυτεχνείου", το 1974 ανάμεσα στα λουλούδια και τις φωτογραφίες υπαρκτών και ανύπαρκτων "νεκρών" (σύγχρονων και παλαιότερων, μιας και είχαν βάλει φωτογραφίες σκοτωμένων κατα προτιμησιν κομμουνιστων του 1944, του 1950 κλπ,θυμιζοντας τις πλαστες φωτογραφιες του σταλιν με πρωην συντροφους που εμπαιναν και εβγαιναν σε καθε εποχη ) που γέμισαν το πολυπαθές κτίριον, τις μάντρες, τις αυλές και τα κάγκελα του, ήτο και το σκίτσο μιας ωραιότατης κοπέλας. Δίπλα του, στο ίδιο κάγκελο -που έμεινε στην "ιστορία" ωσαν της... "Ηλένιας το κάγκελο"- υπήρχε ένα σημείωμα με τα εξής δακρύβρεχτα προπαγανδιστικα επιμελημενα: "Την λένε Ηλένια Ασημακοπούλου. Είναι το κορίτσι μου. Χάθηκε το βράδυ της σφαγής. Κανένας δεν την ξανάδε. Πήγα σπίτι της αλλά έχουν χαθεί και οι γονείς της. Όποιος ξέρει για το μαρτυρικό τέλος της ας με πληροφορήσει.

Το "δράμα" το πήραν οι εφημερίδες, μία από αυτές δε - η γνωστη και σημερον "Αυγή"- έγραψε κατά λέξη, τα εξής που θα ζηλευε και σεναριογραφος σινεμα θρηνου κάτω από το σπαραξικάρδιο τίτλο:ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΕ Η ΗΛΕΝΙΑ ΜΟΥ; Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ και τον υπότιτλο: "Ηλένια Ασημακοπούλου. Χτυπήθηκε στις 17 Νοέμβρη στη Στουρνάρη οπό σφαίρα. Τι απόγινε", γραφει τα ακολουθα λοιπον η τοτε "ΑΥΓΗ":

Ανώνυμος είπε...

Το σκίτσο της μικρής κοπέλας με το τραγικό ερώτημα εκρεμετο από τα κλαδιά της ελίτσας που εφυτεύθη στο χώρο του Πολυτεχνείου. Αργότερα τοποθετήθηκε κι αλλού, κι αλλού, ανάμεσα στα λουλούδια. Με το ίδιο πάντα ερώτημα "Τι απόγινες". Ολότελα τυχαία χθες βρεθήκαμε δίπλα σε ένα αγόρι κι από εκεί ξεκινάει μια ακόμα τραγωδία όπως την αφηγείται το ίδιο:

"Ήμασταν μαζί με την Ηλένια μέσα στο Πολυτεχνείο. Μετά την εισβολή, βγήκαμε δίπλα δίπλα οπό την έξοδο της Στουρνάρη. Ένας οπλισμένος τη σημάδεψε εν ψυχρώ και οι σφαίρες τη βρήκαν στην πλάτη. Ακούμπησε πάνω μου βγάζοντας αίμα από το στόμα κι έπειτα έπεσε. Με συλλάμβανε και στην Ασφάλεια μου πήραν το πουλόβερ μου που ήταν κόκκινο από το αίμα της. Δεν τους μίλησα καθόλου για την Ηλένια, για να την προφυλάξω, αν ζούσε... Όταν με άφησαν, το Φλεβάρη του '74. πήγα στο Χαλάνδρι όπου έμενε με την οικογένεια της. Μα οι γονείς της με τον μικρότερο αδερφό της είχαν εξαφανιστεί και στο σπίτι έμεναν άγνωστοι. Όσο κι αν ρώτησα δεν ήξεραν τίποτα. Ούτε κι από το σχολείο της. το Κολέγιο Αγ. Παρασκευής, έβγαλα άκρη. Ίσως οι γονείς της φοβήθηκαν για το δεύτερο παιδί τους κι εξαφανίστηκαν. Όλα αυτά δεν τα κατέθεσα στον κ. Τσεβά. γιατί φοβόμουν." Ο νεαρός σπουδαστής εγκατέλειψε αυτές τις μέρες τα μαθήματα του, τοποθέτησε, όπου νόμιζε καλύτερα στο χώρο του Πολυτεχνείου, ένα σκίτσο της φτιαγμένο πριν το γεγονότα, προσθέτοντας την αγωνία του: "Τι απόγινε:". Το όνομα του νέου είναι Γιάννης Ηλιόπουλος της Ηλεκτρονικής Σχολής".

Σε λίγο όμως αποκαλύφθηκε πως το σκίτσο της "δολοφονημένης" Ηλένιας -στο οποίο τόσοι πεπλανημενοι φοιτητές και τόσες φοιτήτριες γονυπέτησαν δακρυσμένοι- ήταν παρμένο από διαφήμιση σαμπουάν της αγγλικής εταιρίας "ΜΠΡΕΚ" και είχε δημοσιευθεί σε πολλά περιοδικά και στην αγγλική έκδοση του τριμηνιαίου "Βογκ" (το σκίτσο της διαφημίσεως -είναι "παστέλ"- το εφιλοτέχνησε ο Άγγλος ζωγράφος Νίκολας Ήγκον και ως μοντέλο ποζάρησε η Νεοζηλανδή Νάνσυ Κρίντλαντ. γνωστό και πανάκριβο φωτομοντέλο, που από ηλικίας 4 χρονών ζει στο Λονδίνο). Μετά τη διαπίστωση της ΑΠΑΤΗΣ, πανικόβλητοι οι διοργανωτές του πανηγυριού προπαγανδας έσπευσαν να παραπέμψουν σε δίκη τον Ηλιόπουλο -από το όνομα του φαίνεται "γέννησε" την Ηλένια-ο οποίος καταδικασθη (άρον- άρον στις 18/2/75) σε φυλάκιση οκτώ μηνών.

Πάντως, μπορεί να καταδικάστηκε και όλοι οι κουλτουριαραίοι θιασωται του ιστορικου υλισμου του 1975 να έριξαν σ' αυτόν όλες τις κατάρες του "απάνω κόσμου" για την αστοχια της προπαγανδας, αλλά εκείνο είχε κερδίσει πλερια δημοσιοτητα: Το όνομα της Ηλένιας σαμπουαν εκφωνήθηκε πρώτο στον πίνακα των νεκρών και σε αυτήν , κατατέθηκαν τα περισσότερα στεφάνια, με πρώτο και καλλιτερο εκείνο της αστου "εχθρου" Ιωάννας Τσάτσου -συζύγου του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας- η οποία μάλιστα, εγονάτισε μπροστά, στο σκίτσο και εδάκρυσεν (για τα κρεμοσαμπουαν μπρεκ)! Ο πανίσχυρος, δε. τότε Καραμανλής, εζήτησεν φωτογραφία του σκίτσου,πιθανον προς αντιπαραβολην με τα σαμπουαν τζονσον εντ τζονσον καθοτι οχι πια δακρυα στο λουσιμο με τα δευτερα!Τοιαυτη ειναι η νοθα αστικη ταξις της ελλαδος διαχρονικως ....

Η περίπτωση, όμως έχει και ένα δίδαγμα. Και στο θέμα αυτό της εξαλλου διαχρονικης μαρξιστικης προπαγανδας ανατροπης στον 20ο αιωνα, την "επλήρωσε" ένα απλό ανθρωπάκι, ενώ ολόκληρα χρόνια τώρα οι βιαστές της μνήμης του Έθνους -με τους ψιθύρους και τις "διαβεβαιώσεις" τους για "εκατόμβες" κλπ- κλονίζουν την εμπιστοσύνη του Λαού στη Δικαιοσύνη και με τα ψέμματα τους αναμοχλεύουν πολιτικα πάθη και μίση τα καλλιεργουν και διευκολυνουν μονοπλευρα παντα βεβαιως,δειλοι οι αστοι, θρασεις οι πλαστογραφοι.

υγ. η φωτογραφία της Ηλένιας στο χώρο του Πολυτεχνείου

http://www.imagebam.com/image/fe4e28159754991

και η φωτογραφία ΟΛΟΚΛΗΡΗ

http://www.imagebam.com/image/80958f159755238

Ανώνυμος είπε...

Μεχρι σημερα γνωριζαμε τον αξιοτιμο γενετιστη κ. Παντελη Ζαβο

Τωρα μανθανουμε ως "δημοσιο προσωπο" και τον πολωνο Ζαβο....

(και με προτιμηση στην ελληνικη μας σημαια,γεια σου γενεα του πολυτεχνειου με τα ωραια σου,παιξε και τον τελευταιο ρολο σου ως εθνοσωτηριος...)


Πήδηξε από το παράθυρο νοσοκομείου για να αποδράσει ο μαθητής με το σπαθί
Ο μαθητής που έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό την Τρίτη όταν τραυμάτισε με σπαθί τέσσερα άτομα σε σχολείο στο Μαρούσι συνεχίζει να απασχολεί της αρχές με τη συμπεριφορά του. Χθες το βράδυ στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» όπου νοσηλεύεται ο 18χρονος Πολωνός μαθητής σήμανε συναγερμός. Σύμφωνα με το «protothema.gr» στις 11 το βράδυ ο νεαρός σε κατάσταση αμόκ .............
πήδηξε από το παράθυρο ύψους 5 μέτρων στο προαύλιο, σε μια προσπάθεια να δραπετεύσει.

Αμέσως το προσωπικό και οι φύλακες τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν. Σύμφωνα με τους γιατρούς ο νεαρός αντιμετωπίζει σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα.

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/11/blog-post_5064.html

Μπουμπας είπε...

Η Ελλάδα έχει το επάνω χέρι μέχρι σήμερα γιαυτο και το κόψιμο να μας βάλουν οι προδότες πολιτικοί μας στο Αγγλικό δίκαιο , μετά ΣΙΓΟΥΡΑ να μας διώξουν μετά ,αλλά να ζητάνε το χρέος σε ΕΥΡΩ} που θα είναι ο τάφος για 4-5 γενεες Ελλήνων…

Αν όμως πάρομε χρήματα ακόμα και σήμερα ΝΑ ΘΕΣΟΜΕ ΟΡΟΥΣ ΕΜΕΙΣ με Ελληνικό δίκαιο ,αυτό είναι το τελευταίο χαράκομας, που αν θα πέσει ΑΔΕΛΦΙΑ τελειώσαμε … Γιαυτο λέω ναι στην δραχμή, η στο Ελληνικό δίκαιο ως έχει ΑΥΤΑ είναι τα όπλα του έθνους πια..

Όποιος τολμήσει και βάλει την χώρα σε Αγγλικό δίκαιο θέλει κρέμασμα, γιατί αμέσως θα μας ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ αλλά με χρέος ΕΥΡΩ.
Ας τους βάλομε εμείς να διαλέξουν , αυτά είναι τα μυστικά που κρύβουνε επιμελώς ΟΛΟΙ πολιτικοί και ΜΜΕ …Ακούσατε έναν να πει ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ αλλά με Ελληνικό δίκαιο !!! Η ακούσατε κανένα να λέει ΟΧΙ στο Αγγλικό δίκαιο σε ένα κείμενο συμβάσεις;

Σας λέω υπεύθυνα ότι αν μας βάλουν στο Αγγλικό δίκαιο θα είμαστε εκτός ευρω σε 1-2 το πολύ μήνες.. Άρα τώρα είναι η ώρα να δούμε τι πατριώτες είναι 255 που είπαν ΝΑΙ στον τραπεζίτη…

Μπούτζουκας Θ . Τ

ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ..

ΑΘΗΝΑΙΟΣ είπε...

Λαμπρο ΖΕΙΣ !!!


http://tamgr.blogspot.com/2011/11/blog-post_17.html

Ανώνυμος είπε...

Ενα το τσαπερδονι κι η ανναβυσσι ακριβή
για να μυρισει ο σκυλος θέλει σκυλοτροφη πολλή

Θέλει κουλοι χιλιάδες να 'ναι στους αφγανους
Θέλει κι οι τραυλοι να δίνουν το σπερμα τους.

Σκυλε μου Πρωτοπλαστορα μ' έχτισες μέσα στην ανναβισση
Σκυλε μου Πρωτοπλάστορα μ' εκλεψες μες στην Αναβυσσο

Πάρθηκεν από τραγους το στρώμα του Αλβανου
Το 'χουνε θάψει σ' ένα μπορντελο του Κατμαντου

σ' ένα τραχυ παπαρι το 'χουνε σβηστο
μύρισε το νεκρολαδι κι όλη η Αννάβισσο

Σκυλε μου Πρωτοπλάστορα μέσα στις τροφες φρισκις και Συ
Σκυλε μου Πρωτοπλάστορα μύρισες σαν Ανναβισση

Ανώνυμος είπε...

Παρτα Γκανταουλιν

Εγώ δεν φταίω και αν εγεννήθην αφγανιαρης
και νταλικιερης και παρτακλης

Με έχει προικίσει η γλυκιά μου η λαθραια γουρουνα
με τη πακιστανη μου, ασυλη κουδουνα

Αφού με γλέπεις μεθυσμενο προφυλακτηρα
Δύσκολες ψώρες μην με φτιαχνεις να περνω
Χωρίς λαιμου καδενα δεν μπορώ στον προφητη να βλασφημησω
Το 'φερε γερμανικη μπυρα μου στην πατησιων ελληνα να σε κατουρησω

Είμαι μουρμουρης με τα χείλη τα αλμπανικα σου
και με τ' αγκαθια σου τα βλοσυρα
Θα είναι αργά, πολύ αργά όταν στο υπεχωδε θα με δηλωσεις
πως ήταν λάθος σου, με ενσημο να με κατοχυρωσεις

Αφού με βλέπεις στη τουρκια ψωνισμενη υφαλοκρηπιδα
Δύσκολες χωρες μην με κανεις να περνω
Χωρίς λαιμου καδενα δεν μπορώ στον προφητη να βλασφημησω

Το 'φερε τουρκικη μπυρα μου, στην πατησιων ρουμ να σε κατουρησω

Ανώνυμος είπε...

Την εποχη που οι νεοφιλελευθεροι αποποινικοποιησαν την πουστια και την μοιχεια αναγορευοντας τα ως δικαιωματα επιλογης,την ιδια ωρα αρνουνται ο,τι αυτοι αυθαιρετα οριζουν ως ρατσιστικη συμπεριφορα ως δικαιωμα ατομικης αισθητικης επιλογης,και το ποινικοποιουν!Αρνουνται δε το δικαιωμα αυτο καθαυτο,οχι την αδικοπραξια που ειναι αλλο πραγμα και ποινικα ασφαλως κολασιμη ως ξεχωρη αντικειμενικη υποσταση κατα τα ποινικα ειωθοτα.οχι ιδιωνυμο χωρις αντικειμενικη υποσταση εγκλημα!Η αισθητικη του γυφτου ειναι υποχρεωτικη,η απαρεσκεια απαγορευεται!

υποχρεωνουν δηλαδη σε μια δικτατορια αισθητικης καταπιεσης,της δικης τους αισθητικης απολυταρχιας.

ελκονται απο την αισθητικη που σηματοδοτει η πουστια αλλα απωθουνται απο τις αισθητικες επιλογες του ρατσισμου,αρνουνται σε αλλες αισθητικες το δικαιωμα που επιφυλλαττουν δια εαυτους ,υποχρεωνουν επι ποινη την συμφωνια μαζι τους και την ελξη προς την καθε πουστια ως δικη τους αξια,προφανως περιουσια για αυτο και ποινικοποιουσα ανταγωνιστριες!

Φυσικα δεν ποινικοποιουν ο,τι αυτοι οριζουν ως ρατσισμο και παντα οπου χρησιμοπειεται ο ορος εδω και κατωτερω εχει μια εννοια τεχνικης κατασκευης του νεοφιλελευθερου οπλοστασιου προπαγανδας, μονο απο αισθητικο αυταρχισμο δικο τους.Καθε αλλο,ο ρατσισμος ειναι εν δυναμει συντριπτικος κλοιος της παγκοσμιοποιησης,ο ρατσισμος που επικαλουνται οι τυρρανοι της αισθητικης επιλογης σωζει την δημοκρατια εν δυναμει,πονα τους παραφρονες διεστραμμενους θιασωτες του ατομισμου που ηδονιζεται να κολυμπα στα χαρτονομισματα οπως αλειφεται σε μπανιο με υδαρα κοπρανα !

Πρωκτικοι ψυχικοι ανθρωποιδεοτυποι ποινικοποιουν ο,τι τους στερει την κοπρολογικη ηδονη του ατομισμου!

Ο ρατσισμος οπως αυτοι τον νοηματοδοτουν ειναι εχθρος θανασιμος του νεοφιλελευθερισμου.

Ο κοπρολαγνος ατομοπαθης του νεοφιλελευθερισμου εχει νευρωση με το συλλογικο που οριοθετει ο ρατσισμος.

Ειναι αληθινα το τελευταιο αναχωμα των λαων στην ισοπεδωσι των αγορων που υπονομευουν δημοκρατια,εθνικα κρατη ηθη και εθιμα,αξιες συνεκτικων ανθρωποσυνολων.

Ειναι ο ρατσιμος το αναχωμα στην πραγματικοτητα για την επιβολη του ατομοκεντρικου ιδεωδους της κοινωνιας,ο,τι συλλογικοποιει αξιες ειναι ποινικα κολασιμο εφοσον δεν αυτοδιαλυεται και αντιστεκεται δια του ρατσισμου οποια μορφη και αν του αποδιδουν ,φτανει να αντιστεκεται οποτε τιθεται εκτος νομου...

Αν ο νεοφιλελευθερισμος θελει στρατιες σκλαβων λουμπεν να εισαγονται σε δυτικες κοινωνιες για να διασκορπουν συνοχη δουλευοντας με απορρυθμισμενα μεροκαματα σε ανοιχτα επαγγελματα χωρις κατωτερο μισθο συλλογικο,ειναι ακριβως γιατι το ατομικο μεροκαματο ειναι το ιδεωδες του νεολιμπεραλιτικου ατομισμου,ενος ατομισμου που γεννα τις φυλετικες,ταξικες και πολιτισμικες συγκρουσεις με την μανια να ανακατωνει φυλες και να απορρυθμιζει.

θελει το εγκλημα και το χαος να εισαγεται για να κυβερνα αυτος ως επικυριαρχος της χαμενης συνοχης,του χαου που γεννα σαν αζαντ προβοκατερ.

Αυτο ακριβως χαλαει ο ρατσισμος.Ειναι το αναχωμα της εισαγωγης σκλαβων για την διαιωνιση της σκλαβιας των ιθαγενων.Που τα ξεχασαν οι κομμουνιστες και ειναι οι μεγαλυτεροι λακεδες για αυτο του εκτρωματος δημοκρατιας που γεννα ο εποικισμος των αγορων.Βλεπουν προσφυγες εκει που μεχρι χτες ξεχνουν οτι οι δηθεν προσφυγες ουδεποτε εποικιζαν οσο δεν ηθελαν χαος οι εμποροι των εθνων,κλεινουν τα ματια δηλαδη στην ουσια της επιλογης του νεοφιλελευθερισμου πετωντας την μπαλα αλλου εν γνωσει,γιατι ειναι δημιουργημα της ιδιας μητρας και αυτοι,διπλανο μαγαζι για την υπολοιπη πελατεια που φευγει απο τα κεντρικα....

Ειναι μολαταυτα λοιπον το μονο εργαλειο προστασιας του μεροκαματου του ντοπιου,της εθνικης κυριαρχιας,της ελευθεριας των ντοπιων ,της ιδιας της δημοκρατιας και των ιδιων των σκλαβων που εισαγονται ως τυχοδιωκτες με φρουδες ελπιδες, και ας λεν οι νεολιμπεραλ και οι σιαμαιοι τους,οτι την απειλει,το αντιθετο συμβαινει με αυτους να την αποδομουν εισαγοντας σκλαβους και φονιαδες με απορροφηση σε ανοικτα δηθεν επαγγελματα....

Ανώνυμος είπε...

Νεοκλής Σαρρής: Η αποβίωση ενός μεγάλου ανθρώπου


Τον Νεοκλή θα τον θρηνήσει η οικογένειά του και θα λείψει στο αμούστακο παιδί του. Θα λείψει και σε όσους από εμάς έτυχε να τον γνωρίσουμε από κοντά και νοιώσαμε την ανθρωπολογική του βαθύτητα, τη δύναμη του πνεύματός του και τον τίμιο και ακέραιο χαρακτήρα του. Θα λείψει όμως και από όσους τον γνώρισαν σαν πανεπιστημιακό δάσκαλο, σαν πνευματική μορφή και σαν μοναδικά εμβριθή γνώστη της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής σε δύσκολα πεδία όπου η γνώση σπανίζει και οι γνώμες κυριαρχούν. Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε θα θυμόμαστε αυτό που συνολικά ήταν:

Μια μεγάλη ανθρώπινη μορφή και ένα σπανίζων είδος προικισμένου φορέα της μακραίωνης ελληνικότητας.

http://gdailynews.wordpress.com/2011/11/19/%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%AE%CF%82-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF/

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....