6/11/11

H Παγκόσμια τραπεζιτική Χούντα και η «πράσινη» κόρη της

Η «εκτροπή» έχει συντελεστεί. Η πράσινη Χούντα προετοιμάζει το στρατό για αποστολές εναντίον του Ελληνικού Λαού. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Δημοσιεύω συγκλονιστικές αποκαλύψεις αξιωματικών του στρατεύματος.
Σπύρος Χατζάρας
Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Το Σεπτέμβριο του 2010, στη διακλαδική άσκηση «Παρμενίωνας» των ΕΔ, ενα σενάριο που σχεδιάστηκε και προκάλεσε την οργή πολλών Στρατιωτικών κύκλων, ειδικά της αεροπορίας Στρατού αλλά και του ΓΕΑ, αφορούσε στο εξής:


Μια μονάδα ειδικών αποστολών (στη διάθεσή μας είναι όλα τα στοιχεία της μονάδας και του σεναρίου) επιβιβάζεται σε τέσσερα ελικόπτερα Super Puma. Προορισμός το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Οι ειδικές δυνάμεις κατεβαίνουν με σκοινιά στο Κοινοβούλιο, πραγματοποιούν αποκλεισμό της περιοχής και με βαρύτατο εξοπλισμό αποκλείουν την πρόσβαση σε αυτή. Ακολούθως, επιβιβάζουν πολιτικούς και προσωπικό σε ελικόπτερα και αυτά απογειώνονται με προορισμό στρατιωτικό αεροδρόμιο! Το παραπάνω σενάριο είναι πραγματικό, έχει «παιχτεί» τον Σεπτέμβριο του 2010 στον Παρμενίωνα!


Η πρώτη ερώτηση λοιπόν που προκύπτει προς τον υπουργό Άμυνας, έχει εξόχως πολιτικό χαρακτήρα, αλλά εκπορεύεται από το Σύνταγμά μας, τον θεμελιώδη νόμο της χώρας μας!


Με ποιο σκεπτικό, πραγματοποίησε ο Ελληνικός Στρατός τέτοια άσκηση;
Ποιος έδωσε το σενάριο για ανάπτυξη; Προβλέπεται από πουθενά, από κάποια Συνταγματική Θεώρηση έστω, η υλοποίηση ασκήσεων του Στρατού , με σενάρια που αφορούν στο Κοινοβούλιο; Τι εξυπηρετούσε η εκπαίδευση Στρατιωτών σε θέματα διάσωσης πολιτικών; Απ όσο ΟΛΟΙ γνωρίζουμε, ο Στρατός στην Ελλάδα, χρησιμοποιείται για «πολιτικές» αποστολές, μόνο σε περίπτωση επιβολής στρατιωτικού νόμου, ή όταν η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο!!!

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Όπως είναι γνωστό, εφέτος, λόγω περικοπών, δεν πραγματοποιήθηκε η διακλαδική άσκηση «Παρμενίωνας».


Συνέβη όμως κάτι άλλο.Περί τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2011, ανοίχτηκε μια ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ διαταγή του ΓΕΕΘΑ!


Ο Φάκελος έγραφε απ έξω «ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ»


Σε μια σύσκεψη των ανώτερων στελεχών του στρατού ο φάκελος αυτός με την διαταγή... ανοίχτηκε!


Στη σύσκεψη ήταν παρόντες ελάχιστοι επιτελείς, οι οποίοι όταν διάβασαν την διαταγή, στην κυριολεξία «γούρλωσαν» τα μάτια τους !


Η Διαταγή αφορούσε Διοικητές, Υποδιοικητές και ΔΥΠ (Διευθυντές Υποστήριξης) ! Μετά την πρώτη ψυχρολουσία, κάποιοι άρχισαν να «κινούνται» για την διαδικασία αποστολής της διαταγής αυτής σε όσους ο πίνακας αποδεκτών ανέφερε ενώ οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να αρθρώσουν κουβέντα! Σήμερα, δεν θα σας αναφέρουμε το περιεχόμενο της διαταγής παρά μόνο τον τίτλο της. Αλλωστε , δε νομίζω ότι χρειάζεται γιατί θα καταλάβετε πολλά!


Ο τίτλος λοιπόν της Διαταγής του ΓΕΕΘΑ, ήταν:


Προς Δ/κτες
Υπ/κτες
ΔΥΠ


ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΧΛΟΥ...


Αισθάνομαι λοιπόν ότι για σήμερα πρέπει να σταματήσω εδώ, τουλάχιστον σε ότι αφορά στην διαταγή και το περιεχόμενό της! Αντιλαμβάνεστε ότι το άνοιγμα και μόνο μιας τέτοιας διαταγής, προκαλεί ιδρώτα σε κάθε δημοκράτη στρατιωτικό! Όπως και προκάλεσε στους περισσότερους από τους αποδέκτες που την διάβασαν!


Και το ερώτημα που έρχεται αυτή τη στιγμή απ ευθείας στο μυαλό του καθενός αφορά στον σημερινό Υπουργό Πάνο Μπεγλίτη αλλά και στον προκάτοχό του κ. Βενιζέλο:


Ήταν η άρνηση πολλών αξιωματικών του Στρατεύματος να «υιοθετήσουν» έστω μια τέτοια διαταγή , ο λόγος που ξηλώσατε ολάκερη την ηγεσία με συνοπτικές διαδικασίες εχτές κ. Μπεγλίτη;


Ποιος διέταξε το άνοιγμα αυτής της Διαταγής κ. Μπεγλίτη τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε και γιατί;
Αρνήθηκαν ή όχι και οι τρεις Αρχηγοί στην ουσία να την εκτελέσουν με αποτέλεσμα να εξοργιστείτε κ. Μπεγλίτη;Υπήρξε ναι ή όχι εσωτερική διαμάχη στο ΓΕΕΘΑ σχετικά με την εκτέλεση αυτής της διαταγής; Από πέρσι , όταν εφαρμόστηκε το σενάριο του «Παρμενίωνα», που αποκαλύψαμε προηγουμένως, υπήρξε σωρεία αντιδράσεων σε υψηλό επίπεδο στο Στράτευμα κ. Μπεγλίτη;


Οι περιβόητες διαφωνίες που είχατε με επιτελείς του Στρατού και της Αεροπορίας κυρίως, αφορούσαν στην δομή του Στρατού και στην εκπαίδευσή του κατά πολιτών ναι ή όχι; Ήταν αυτό ένα μόνιμο πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του Υπουργείου Αμυνας και του ΓΕΣ και ΓΕΑ ναι ή όχι κύριε Μπεγλίτη;


Συνδέεται άμεσα αυτή η διαταγή με προηγούμενες αποκαλύψεις μας για το νέο ρόλο και αποστολή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας μετά την άσκηση «Καλλίμαχος» στη Νέα Σάντα Κιλκίς;


Συνδέονται όλα αυτά με το νέο ρόλο που επιδιώκεται να δοθεί στο στράτευμα, με τον οποίο διαφωνούν όλοι, αφού πλέον, εκπαιδεύονται κατόπιν διαταγών , σε σενάρια καταστολής όχλου όπως τα ονομάζετε;


Δεν έχω την παραμικρή ψευδαίσθηση ότι κάποιος από τους πολιτικούς ταγούς του Υπουργείου Αμυνας, θα τολμήσει έστω και να ψελλίσει την παραμικρή απάντηση!


Γνωρίζουμε όλοι εδώ στους AegeanTimes, ότι η ιστορία θα δικαιώσει τις αποκαλύψεις μας!!!


Και μάλιστα πολύ σύντομα...
Πηγή AegeanTimes

7 σχόλια:

Christos Panagiotopoulos είπε...

Και μετά μου λέτε πως περιμένετε να παραιτηθεί και φύγει ο Τζέφρυ. Καλά κρασιά.

Ανώνυμος είπε...

όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος

Η Μαγιά
Επτά μήνες μετά "το πραξικόπημα", ο εκδότης του «Ελεύθερου Κόσμου» Σάββας Κωσταντόπουλος εξομολογείται γραπτά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή:
«Λυπούμαι, διότι είμαι υποχρεωμένος, να μνημονεύσω και
ένα άλλο εκτάκτως λυπηρόν φαινόμενον. Ενεφανίσθη και
αναπτύσσεται μία νέο-φαυλοκρατία ατομικά ρουσφέτια,
προσωπικαί εξυπηρετήσεις,τακτοποιήσεις συγγενών,
ατομική προβολή κοκ »(Αρχείο Καραμανλή,τ.7ος,σ.50).

Η Ξεφτίλα
Για να ενταχθούμε στην Ε.Ο.Κ.
μας ζήτησαν 4 πλεονασματικούς προϋπολογισμούς και η κυβέρνηση τότε παρουσίασε τους προϋπολογισμούς του 1970,1971,1972,1973.
Το 1977
έγινε δίκη για το σκάνδαλο με τα σάπια κρέατα όπου ο υπεύθυνος Γεν.Γραμ. του Υπουργείου Εμπορίου
αθωώθηκε, αλλά ο προϊστάμενος Υπουργός Εμπορίου τότε,
Μπαλόπουλος κρίθηκε ένοχος με το αιτιολογικό ότι ήταν χουντικός και ο άνθρωπος την επομένη
αυτοκτόνησε στη φυλακή.

Το ΕΥΡΟ
που θα μας σωσει και δεν χρειαζόμαστε πια εθνικη παραγωγη, απεδείχθη τριχες κατσαρες

H Ηλιθιότητα
oταν μία κυβέρνηση παίρνει ψιφο εμπιστοσύνης, ουδεις μπορει να κάνει πρόταση μομφης για εξι μηνες…

ΤΩΡΑ
έφτασε η ώρα να πληρωθεί.
λιτοτητα στα ορια της γενοκτονιας
...

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα , οι απόψεις του Βαρώνου μέσω της προοδευτικής απελευθερωμένης εφημερίδας του, αποτελούν ένα στοιχείο ή μία πρόθεση καλλίτερα εξισορρόπησης όλων των εμπλεκομένων.


Εν τούτοις, θα ήταν πολλαπλάσια ωφέλιμο ,από την μια να δώσει συγκεκριμένα δείγματα στήριξης-χρηματοοικονομικής έκθεσης του στην Ελλάδα ( ώστε να μη δώσει λαβή για τυχόν κατηγορίες περί κερδοσκοπικών παιχνιδιών με μοχλό την όποια Ελληνική ή άλλη Ευρωπαϊκή κυβέρνηση και το "απαλό" πατρονάρισμά της, μία ανησυχία η οποία οφείλεται σε κάποιες παραδόσεις της Οικογενείας) και από την άλλη να συνετίσει τους Γαλλογερμανούς και το ΔΝΤ, εξηγώντας τους ΠΕΙΣΤΙΚΑ ότι βρισκόμαστε στον 21 αι και όχι μετά την πρώτη Γοτθική Έλευση.

Χρειαζόμαστε ΑΜΕΣΑ, στην παρούσα φάση, ένα πρόγραμμα Αυστηρής Αναδιοργάνωσης και Ανάπτυξης. Από την την μια Ορθολογική και Ρεαλιστική ως προς την Κοινωνία πάντα, Λιτότητα και ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ 10απλάσια Αυστηρότητα και Έλεγχο ως προς τον προορισμό τους και την λειτουργία τους σε ολόκληρο τον Νότο.

Και ένα πρώην πλέον γραφικό αίτημα...την εκθεμελίωση της παρούσας Ελληνικής Πολιτικής και Οικονομικής Ελιτ ή τουλάχιστον την συνταξιοδότησή της ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, και ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΗ. Πράξη η οποία θα εξοικονομήσει και χρήματα και χρόνο.

Αυτά τα λίγα, για όποιον έχει πίστη στην Ευρώπη και στους Λαούς της και στις απόψεις του.



Και πάλι καταγράφεται το θετικό, τουλάχιστον φαινομενικά (;), βήμα και τίποτα άλλο.


Γραφικός (;) Παρατηρητής Κηδειών.

Ανώνυμος είπε...

"Μια μονάδα ειδικών αποστολών (στη διάθεσή μας είναι όλα τα στοιχεία της μονάδας και του σεναρίου) επιβιβάζεται σε τέσσερα ελικόπτερα Super Puma. Προορισμός το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Οι ειδικές δυνάμεις κατεβαίνουν με σκοινιά στο Κοινοβούλιο, πραγματοποιούν αποκλεισμό της περιοχής και με βαρύτατο εξοπλισμό αποκλείουν την πρόσβαση σε αυτή. Ακολούθως, επιβιβάζουν πολιτικούς και προσωπικό σε ελικόπτερα και αυτά απογειώνονται με προορισμό στρατιωτικό αεροδρόμιο! Το παραπάνω σενάριο είναι πραγματικό, έχει «παιχτεί» τον Σεπτέμβριο του 2010 στον Παρμενίωνα!"


Αυτα ειναι παραμυθια! Αυτο φαινεται απο τα εξης, στο οτι δεν υπαρχει χωρος προσγειωσης ελικοπτερων, επισης δεν υπαρχει ελικοπτερο που να μπορει να σηκωσει τον Παγκαλο στον αερα!

Ανώνυμος είπε...

Για να μην σας παραμυθιαζουν οι καραγκιοζηδες και οι ρουφιανοι που προπαγανδιζουν οτι ζουσες με “δανεικα”, ξοδευες “περισσοτερα απο οσα εβγαζες” και οτι τωρα πρεπει να υποστεις εξαθλιωση, κλοπη του εθνικου σου πλουτου, καταργηση της δημοκρατιας προκειμενου να υπαρχει σε μονιμη βαση κυβερνηση μαριονετα που απλα θα υπογραφει και εφαρμοζει τις διαταγες των Βρυξελλων, την επομενη φορα που θα σας το πουν αυτο, κρατηστε στο αρχειο αυτο το αρθρο να ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΡΙΨΕΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ:

“But Zubi Diamond, author of the powerful new book, Wizards of Wall Street, says the agenda of Soros and other short sellers is clear. Their purpose, he says, is “to loot America and any foreign country which invested in America. Greece was one of them. Iceland was ravaged and annihilated.”



“In the case of Greece, Diamond says that the country “gathered all her nest eggs and brought it to the wolves’ den at Goldman Sachs,” a member of Managed Funds Association, “but Goldman Sachs then shorted the market while their clients were on the other side of the trade.”



“The removal of the uptick rule, and the circuit breakers and the introduction of mark to market accounting is what caused the economic collapse and the stock market crash,” he says. “Greece lost investment capital in the 2008 Wall Street collapse, which gave their country a balance sheet problem on top of the debt they already have. Their deficit ballooned. You know the rest. The EU is accusing Greece of not disclosing all their debt and investment risk exposure.”

http://www.aim.org/aim-column/whos-behind-the-financial-crisis/

Ανώνυμος είπε...

Καλώς να ορίσουν τα στραβαδια θα φάνε καλά!!

Ανώνυμος είπε...

It is perfect time to make a few plans for the long run and it's time to be happy. I have read this submit and if I may just I wish to recommend you some attention-grabbing things or advice. Perhaps you can write subsequent articles referring to this article. I desire to learn more things about it!

my blog post - legit debt consolidation

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...