11/11/11

Sieg Heil Papadimos

Σε μια τιμητική αναφορά στη Νύχτα των Κρυστάλλων τα τάνκ του Δ.Ράιχ μπήκαν στην Αθήνα την 9η προς τη 10η Νοεμβρίου, ενώ, οι ειδικές μονάδες SS Rösler-Tomsen- Aσμουσεν,, της BDI (Ομοσπονδία Γερμανικών Βιομηχανιών) ,φώναζαν Sieg Heil Papadimos! ! !.


Μετά την «αμερικανοκρατία» περνάμε στην Τραπεζοκρατία, με επικεφαλής τον χαμογελαστό τραπεζίτη της Trilateral του Ροκφέλερ.
Sieg Heil Papadimos!

7 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

the apokalypsis show! τουλάχιστον τώρα εμφανίστηκαν... και στην Ιταλία βαζουν τον Mario Monti επίσης μέλος της trilateral...

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚΑΤΙ... ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ

ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΟ ΜΟΝΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΙΛΑΤΕΡΑΛ ... Η ΤΕΧΝΟΤΡΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ...

Mario Monti, Pres­i­dent and Pro­fessor Emer­itus, Boc­coni
Uni­ver­sity, Milan; Chairman of BRUEGEL and of ECAS, Brus­sels; former Member of
the Euro­pean Com­mis­sion (Com­pe­ti­tion Policy)


http://www.augustforecast.com/2008/10/10/trilateral-commission-membership-2008/

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ=ΜΕΤΟΧΟΔΑΝΙΑ
ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ=SWAPS ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ GOLDMAN SUCKS ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΟΚΑΝΟ ΤΗΣ Ο.Ν.Ε.
ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ=Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΤΖΑ,ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ,ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ Χ.Α.Α. ΤΟ '99

ΤΟΤΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΤΟ ΣΦΟΔΡΑ.
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ.

.....ΣΙΧΤΙΡ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ
ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

Αγαμεμνων είπε...

ΓΑΠ ΤΕΛΟΣ !!
Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

Mu'ammar Gheddafi ███████████████ 100% Complete.

Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete.

Ο ΓΑΠ θα μεινει στην Ιστορια σαν ο μονος Πρωθυπουργος
που τον ΠΕΤΑΞΑΝ σαν σκουπιδι

απορω ΓΙΑΤΙ δεν εκανε αμεσα εκλογες για να διασωσει
τα στερνα του;!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Γεωργιάδης σε υπουργικό θώκο....

...άμεση και επιτακτική η πρόσληψη του Ανδρέα Ντούζου στην θέση του γραμματέα του...με ταυτόχρονη προσχώρησή στο εθνοσωτήριο ΛΑΟΣ.



..όσο πάει γίνεται και καλύτερο.

Ζούμε ένα όνειρο. Τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Ψύχρα σήμερα....ζεστό βιολογικό τσαγάκι , μουσικούλα , και η οικογένεια Παπανδρέου, σαν καλοί νοικοκύρηδες θα κάτσουν να κάνουν ταμείο στο τραπέζι της κουζίνας.


Κέρδη και ζημίες , πρόσθεση και αφαίρεση , ξύστρα, γόμα όλα αυτά...

Στις ζημίες μία λέξη μόνο.."Ελλάδα" άντε και κάποια λειτουργικά έξοδα.

Στα κέρδη..τι να σας πω....θα σας γελάσω και δεν το θέλω...


Μία ζεστή οικογενειακή Ελληνική σκηνή.

Εδώ που τα λέμε, καθόλου τυχαίο το σμίξιμο του Εθνοσωτήριου ΛΑΟΣ και του κατά βάθος ιδίων αρχών ΠΑΣΟΚ.

Η παραπάνω οικογενειακή σκηνή θα έκανε έναν σωτήρα μεγέθους Καρατζαφέρη να δακρύσει από θεϊκή αρμονία της, έναν Γεωργιάδη να βραχνιάσει από την ομορφιά της και ένα Γεωργίου να δηλώνει απερίφραστα ότι υπάρχουν εξίσου τέλειες στιγμές με εκείνες που βίωνε σ' εκείνα τα αξέχαστα σουαρέ , εκεί στις αρχές τις δεκαετίας του 70.

Ο δε Σαμαράς, χωμένος σε κάποιο σκοτεινό σοκάκι των Αθηνών, μακρυά από τα βλέμματα των δούλων-καύσιμο- -για-πολιτικές καριέρες αλλά και από τα καυτά μαστίγια των αφεντικών, θα ξεφυσά ανακουφισμένος από την τρομάρα των τελευταίων ημερών. Το βλέμμα του θα αποκτήσει ξανά την χαρακτηριστική ειλικρίνεια του πωλητή τάμπερ.

Στην μητρόπολη Αθηνών, η Παπαρήγα , ο Αλέξης και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα πίνουν το καφεδάκι του ήσυχοι, έχοντας επιτελέσει το εικονικό καθήκον τους. Η μεταφυσική τους δράση άλλωστε είναι αυτό που δημιούργησε άρρηκτους δεσμούς μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν πιο γνήσια χριστιανικά κόμματα από αυτά της αριστεράς. Τους ενδιαφέρει, εκτός από το να περνούν καλά εμπορευόμενοι την αφέλεια των δούλων-καύσιμο, η σωτηρία της σοσιαλιστικής ψυχής τους, εξασφάλιση της εισόδου στον σοσιαλιστικό παράδεισο, μετά από μία μακρά, ήσυχη γεμάτη κρυφές απολαύσεις ζωή. Η επιμέλεια τους ως προς αυτά ξεπερνά την επιμέλεια του , ιδίων στόχων δραστηρίου ιερωμένου της αγίας τούτης παρέας.
Άλλωστε χαρακτηριστικό μα και μοναδικό καθήκον τελικά όλων των μεταφυσικών, είναι ότι οι πράξεις τους δεν έχουν και δεν θα πρέπει να έχουν κανένα απτό αποτέλεσμα στον κόσμο μας. Όλα πρέπει να αφορούν έναν άλλον κόσμο που είτε υπάρχει και δεν τον βλέπουμε είτε θα προκύψει ως εκ θαύματος. Τζάμπα σωτήρες που εισπράττουν όλοι τοις μετρητοίς όμως...


Στο Μαξίμου, ο επιμελής υπάλληλος , ανώτερος ασφαλώς , προσεγγίζει συνετά πίσω από τους εξεταστικούς αυστηρούς φακούς του, τα ζητήματα της χώρας του όπως ακριβώς θα προσέγγιζε την μελέτη ενός στεγαστικού δανείου. Άραγε θα μείνει μόνο επίορκος απέναντι στην Επιστήμη;..ποιος ξέρει..και ποιος νοιάζεται σε μία κρύα Αθήνα , γεμάτη πλέον από κρύους είλωτες ενός κρύου παρελθόντος, ενός παγωμένου παρόντος και ενός πεθαμένου μέλλοντος...

Σιωπή..ίδια με εκείνη την σιωπή που αγκάλιαζε τους δρόμους κάποια ίδια πρωινά , σε κάποιες ίδιες πόλεις στην Λατινική Αμερική, όταν ξεκινούσαν κάποιες ίδίες "σωτήριες προσπάθειες".

Te la Creio Tu....Chambao.

Ανώνυμος είπε...

Στο μέλλον η ιστορία θα γράφει.. "Η πλουτοκρατία με επικεφαλή τον δαυίδ ροκφέλερ πέρασε έμπρακτα στην εφαρμογή της παγκοσμιοποίησης τοποθετώντας την 11/11/11 τους δύο πρώτους κυβερνήτες-δικτάτορες στην περιοχή της νοτιοανατολικής μεσογείου, σε Ελλάδα και Ιταλία.... μπλαμπλαμπλα....

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...