10/11/11

Xάιλ Papa-di-mos

Οσοι δεν άκουσαν ακόμα τις ερπύστριες, του Δ.Ράιχ θέλουν "καθάρισμα".( των αυτιών). 

Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο κοσμος χαιρεται και χαμογελα, διοτι η εσωταρικη του φυση ειναι πεπληρωμενη ηλιθιοτητος και βλακειας.

Ανώνυμος είπε...

Κυβέρνηση αχυρανθρώπων

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
10/11/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πηγή: http://papathemelis.blogspot.com/2011/11/blog-post_10.html


Η Ελλάδα αυτές τις κρίσιμες ώρες χρειάζεται Κυβέρνηση της Ελλάδας και όχι του Βερολίνου. Χρειάζεται πραγματική Κυβέρνηση και όχι Κυβέρνηση αχυρανθρώπων.
Το ποιος θα είναι μεταβατικός πρωθυπουργός και από ποιους θα πλαισιώνεται είναι άνευ σημασίας εφ΄όσον θα εξακολουθήσει να πρωθυπουργεύει η Μέρκελ και τα πολιτικά εξαρτήματά της.
Η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές και ο Ελληνικός λαός να ψηφίσει εκείνους που θα του εγγυηθούν ότι θα διώξουν την Τρόικα, θα διεκδικήσουν τις πολεμικές αποζημιώσεις και θα ξεκινήσουν μια πολιτική ταχύρρυθμης επιθετικής ανάπτυξης.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ! 15 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΒΑΓΟΝΙ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΑ;

http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/11/15.html

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ" ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ



(ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΦΟΥΣ ΕΠΟΙΚΙΣΗΣ,ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΙΑΣ , ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ...)

Γρηγόρης Ψαριανός: «Εγγύηση ο Λουκάς »

Ο βουλευτής της «Δημοκρατικής Αριστεράς» Γρηγόρης Ψαριανός αναφερόμενος στο νεό εντολοδόχο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ανέφερε όρι: «είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να αποτελεί εγγύηση, γιατί είναι αποδεκτός και από την κοινωνία και από το πολιτικό κατεστημένο και από τις τράπεζες, τα χρηματιστήρια, την Ευρώπη και το μέσο πολίτη».

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=27175&Itemid=131

Δημήτρης είπε...

Χαιλ trilateral commission!

Ανώνυμος είπε...

εγω ρε σπυρο πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο ειχε μεχρι τωρα η ελλαδα μετα τον καποδιστρια!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΣΠΥΡΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΧΘΕΙ ;ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΕ ΦΙΜΩΣΙΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ;ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ; ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ.
ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ, ΒΑΛΕ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΕΠΑΛΞΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΓΩΝΑ.
ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ.
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ !!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...