2/12/11

Σπύρος Χατζάρας: Ραδιοφωνική εκπομπή στο διαδύκτιο

Η Αλήθεια που δεν έχει χορηγό πάει στο διαδύκτιο κάθε Πέμπτη στις12-1300, στο http://www.axisradio.gr

Καλή ακρόαση

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο συνήγορος του κάθε Ρομά και του κάθε λαθρομετανάστη ΜΗ πολίτη, που όμως πληρώνεται κανονικά από το έλλειμμα του ελληνικού λαού ,
…. ( μήπως ήρθε η ώρα να το κλείσει το μαγαζάκι του ; ρωτάμε ; )

Φωτογραφία στο διαδίκτυο :
http://www.breedemandweep.com/wp-content/uploads/2011/03/do_want.jpg


From HEIL GAP ( or mind the GAP )

Αντιγράφοντας ένα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του συνηγόρου του …. Πολίτη
Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2011

Επίσκεψη του Συνηγόρου του Πολίτη σε Κομοτηνή και Ξάνθη

Κλιμάκιο του Συνηγόρου του Πολίτη επισκέφθηκε την Κομοτηνή και την Ξάνθη στις 24 και 25 Οκτώβρη 2011, για να διερευνήσει ζητήματα σχετικά με την εγκατάσταση των Ρομά, το περιβάλλον, την προστασία δικαιωμάτων του ανθρώπου και την ένταξη/φοίτηση των παιδιών στην εκπαίδευση.

Ειδικότερα, στην Κομοτηνή, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, ο Βοηθός Συνήγορος για θέματα ποιότητας ζωής, Ιωάννης Σαγιάς, ο Βοηθός Συνήγορος για τα δικαιώματα του παιδιού, Γιώργος Μόσχος, και ειδικοί επιστήμονες της ανεξάρτητης αρχής επισκέφθηκαν τους οικισμούς Αλάν Κογιού (τέρμα Αδριανουπόλεως) και Ηφαίστου (Καλκάντζα). Την ίδια μέρα σε συνάντηση εργασίας στο γραφείο του Δημάρχου Γιώργου Πετρίδη, συζήτησαν το ζήτημα μετεγκατάστασης του οικισμού Αλάν Κογιού, την ένταξη στο σχέδιο πόλης του Ηφαίστου, καθώς και τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι που ανήκουν στην ευάλωτη αυτή κοινωνική ομάδα. Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής το κλιμάκιο του Συνηγόρου του Πολίτη κατέγραψε και τις απόψεις των εκπροσώπων της «Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομ Θράκης και Διασποράς». Παράλληλα επισκέφτηκαν το 7ο και το 12ο Δημοτικά Σχολεία Κομοτηνής και το Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Ηφαίστου και συζήτησαν με εκπαιδευτικούς και μαθητές .

Στην Ξάνθη, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, το κλιμάκιο επισκέφτηκε τον οικισμό Ρομά του Δροσερού και συνομίλησε με τους εργαζόμενους στο Ιατροκοινωνικό Κέντρο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του οικισμού. Ακολούθως, είχαν συνάντηση εργασίας, στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Μιχαήλ Στυλιανίδη, και στελέχη υπηρεσιών του Δήμου, με αντικείμενο τα θέματα ένταξης του οικισμού στο σχέδιο πόλης, τη δημιουργία νέων σχολείων (Δημοτικού και Γυμνασίου), τη συνεισφορά του Δήμου στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων του οικισμού, καθώς και τη λειτουργία του νέου θεσμού «Κέντρο Βοήθειας Φτωχών Οικογενειών». Επισκέφτηκαν επίσης το σχολικό συγκρότημα 15ου και 20ου Δημοτικών Σχολείων Δροσερού, και συζήτησαν με τους διευθυντές των σχολείων και ομάδα μαθητών.
Ο Συνήγορος του Πολίτη συνεχίζει τη διαμεσολαβητική του προσπάθεια ώστε να επισπευτούν οι αναγκαίες επιμέρους ενέργειες και να διευθετηθούν ζητήματα που εμποδίζουν την κοινωνική ένταξη των Ρομά στις περιοχές αυτές.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του εθνικού προγράμματος «Ιρις» για την καταπολέμηση των διακρίσεων, που υλοποιείται σε συνεργασία με τη γενική γραμματεία Νέας Γενιάς με χρηματοδότηση του Eυρωπαϊκού Ταμείου Κοινωνικής συνοχής (πρόγραμμα PROGRESS, 2007 - 2013).

HEIL GAP (or mind the GAP )
Φωτογραφία στο διαδίκτυο :

http://paulbaines.co.uk/wp-content/uploads/2008/12/rat-1981-1.jpg


Σύμφωνα με Δημοσίευση euro2day: 12:56 - 10/08/11: Διορίστηκαν με απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα, έξι Βοηθοί Συνήγοροι ανά θεματική ενότητα στο «Συνήγορο του Πολίτη», κατόπιν πρότασης της Συνηγόρου του Πολίτη Καλλιόπης Σπανού. Βασίλης Καρύδης, Γιάννης Σακέλλης. Ιωάννης Σαγιάς. Μαίρη Κοτρωνιά, Γεώργιος Μόσχος, Σταματίνα Γιαννακούρου.

HEIL GAP ( or mind the GAP )
Τα σχόλια μου ΔΕΝ περισσεύουν!
Τα δικά σας ;
ΣΧΟΛΙΟ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ROM ; … ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΕΝΤΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ , ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΟΜΩΣ ΡΟΜΑ , Ε …..ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ….. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ … ΘΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ … ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ….ΕΛΛΗΝΕΣ !
ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΒΡΑΙΛΑ, ΓΑΛΑΤΣΙ , ΚΩΣΤΑΝΤΖΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΡΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ .
From HEIL GAP ( or mind the GAP )

Ανώνυμος είπε...

απο που θα τα κατεβαζουμε?

να ακουμε την εκπομπη οπου μπορουμε?