26/10/12

Το μέτωπο του Σατανά και τα ντόπια «διαβολάκια»

Οι ισλαμιστές σκοτώνουν ορθόδοξους ιερείς στην Συρία Οι ισλαμιστές σκοτώνουν ορθόδοξους ιερείς στην Συρία ,και οι πραιτοριανοί του φαλακρού μασόνου ψεκάζουν στην Αθήνα τους χριστιανούς

Νεκρός έξω από τη Δαμασκό βρέθηκε 43χρονος ο ιερέας του Πατριαρχείου της Αντιοχείας, π. Σωτήριος Χαντάντ, ο οποίος είχε αναλάβει να μεταφέρει χρήματα για την απελευθέρωση ορθόδοξου 35χρονου γιατρού, που είχε απαχθεί από «εξεγερμένους» ισλαμιστές και αγνοείτο εδώ και μια εβδομάδα. Άγνωστος, ειδοποίησε με τηλεφώνημα το Πατριαρχείο για την τοποθεσία όπου βρισκόταν η σωρός του ιερέα.
Το υπουργείο του Αβραάμ, παραμένει στη γραμμή του αφεντικού και μιλά για εξέγερση του συριακού λαού και κάνει πως δεν βλέπει τα εγκλήματα αφού έτσι κι αλλιώς η μανδάμ φοβήθηκε και την έκλεισε την πρεσβεία.
Ο διωγμός των Χριστιανών συνεχίζεται και στην Αθήνα αφού οι πραιτοριανοί του φαλακρού μασόνου, για να «στηρίξουν» το όραμα του Αλβανού και της φυλακόβιας πουτάνας έκαναν «περιορισμένη χρήση χημικών» κατά των Χριστιανών διαδηλωτών στο Χυτήριο οι οποίοι διαμαρτύρονο για το έργο «Corpus Mpisti» και δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν τον δημοκρατικό χριστιανικό πλήθος.
 Την ίδια στιγμή ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Χρίστος Παναγόπουλος, τίμησε μαζί με την «ιουδαϊκή ομογένεια», με την ευκαιρία του Έπους του 40, «το Ολοκαύτωμα των Ιουδαίων Μαρτύρων και Ηρώων». Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συναγωγή της Ουάσιγκτον συνδιοργάνωσαν ο οργανισμός «OXI DAY» και η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή για την τραγωδία των Ελλήνων Εβραίων κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου και του διευθυντή διεθνών σχέσεων της AJC, Jason Isaacson.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑΓΕ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ?Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥΓΓΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ?.

Ανώνυμος είπε...

θα υπαρξει αραγε καμια αντιδραση απο την εκκλησια της ελλαδος κ ειδικα του τουρκαλβανου λιαπη?

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...