15/10/12

Η Τέταρτη και Τελευταία εκπομπή στο ΑΡΤ

Αυτή τη φορά κάναμε ρεκόρ. Με σταμάτησαν στην τέταρτη εκπομπή. Στο «Κόντρα» με είχαν σταματήσει στην 10η .
Φυσικά ,για το καλό του σταθμού, δεν θα συνεχίσω ούτε σε άλλη ώρα ούτε στο ραδιόφωνο. Αρκετή ζημία έκανα.
Ελπίζω, αυτή η ζημία, που προκάλεσε στον σταθμό η τετραήμερη παρουσία μου να αποκατασταθεί γρήγορα και εύχομαι ολοψύχως κάθε επιτυχία. Όβερ!

Σπύρος Χατζάρας

25 σχόλια:

gryphon είπε...

Tό περίμενα να πώ τήν αλήθεια.
Απο τήν πρωτη στιγμη που άκουσα οτι θα σου δώσουν εκπομπή και θα σου βάλουν από δίπλα αυτό το ξενέρωμα τον Καλουδη ειπα μέσα μου "του δινω μια βδομάδα το πολύ".
Κατα τήν γνωμη μου είσαι σάν τήν μυγα μες στο γαλα εκει μεσα.
Ολοι εκει μεσα στο λαος ειναι άτομα περιορισμενης ευθυνης που έλεγε και ο Σεφερλης.Οσο γιαυτον τον Σπυρο Καρατζαφέρη άστα να πανε.
Το θεμα δέν ειναι αυτο.Ουδείς ασχολειται με το πτωμα του λαος τόν Καρατζαφερη και το καναλι του.
Το θεμα είναι οτι δέν βλεπω να υπαρχει κανενα αλλο καναλι στο οποιο θε μπορουσε να δωθει βημα σε ανθρωπους οπως εσυ.Δέν βλεπω τι μπορει να γίνει.Ασχημα τα πραγματα.
Τουλαχιστον ελπιζω να συνεχιστουν οι εκπομπες στο αξις.
Επισης δεν ξερω μηπως υπαρχει καποιο περιθωριο προσεγγισης απο εσενα και τον Ζαφειροπουλο τής ΧΑ;
Κατανοω οτι είναι δυσκολο αλλα αυτή τήν στιγμη δέν βλεπω καποια αλλη πιθανοτητα να ακουστουν προς τα έξω πραγματα σαν αυτα που λες εσυ.

Ανώνυμος είπε...

Από τον κωλοτούμπα τι περίμενες να τα βάλει και αυτός με τους αφορολόγητους για πάρτη σου.

Ανώνυμος είπε...

Για το καλό του σταθμό δηλαδή,ε;

Μάλιστα!!

Ετσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα,για το καλό των τηλ/κών και ραδιοφωνικών σταθμών και των κομμάτων να μην μιλάμε!!

Τσίμπα και συ Χατζάρα τον φελλό σου και όπως λένε στα Αμερικάνικα:Shut the Fuck Up!!

Ανώνυμος είπε...

Ήσασταν τελικά ταιριαστό τηλεοπτικό δίδυμο με τον Καλούδη. Ελπίζω ότι θα μπορέσει να επαναληφθεί υπό καλύτερες συνθήκες.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά έχεις γίνει πολύ κακό παιδί.

Ανώνυμος είπε...

περίμενα να σε κρατήσουν για λίγο παραπάνω ρε Σπύρο...Τουλάχιστον θα σε ακούμε στο axis.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το σύστημα είναι πανίσχυρο! Δεν βρίσκουν άλλο τρόπο να σε πολεμήσουν. Μην ανησυχείς πλησιάζει το τέλος και της δικιάς τους εκπομπής.

Ανώνυμος είπε...

βρες την ανάρτηση που έγραψες ότι θα κάνεις εκπομπή και σου έγραψα σχόλιο ότι από την πρώτη θα σε κόψουν, ε σε κόψανε στην τέταρτη...

ο πατριώτης τού ΔΝΤ καρατζαφέρης που τα έβαλε με τους εβραίους

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο τέως ιδιοκτήτης συγκαλημένου οίκου ανοχής (και καλά σχολής μανεκέν) Γ. Καρατζαφέρης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο... Φήμες λένε ότι πάει προς Ν.Δ. μεριά. Εξάλλου αυτός δεν ήταν που έφερε τον τριλάτεραλ Παπαδήμο? Κε Χατζάρα έπρεπε να το περιμένετε, εξάλλου για τους μειημένους στο ΑΡΤ και το απόκομμα ΛΑΟΣ το μόνο μόνιμο είναι η Κοκκίνου .... όλοι οι άλλοι έχουν ημερομηνία λήξης...

Ανώνυμος είπε...

Είπα κι εγώ!!!! Τι έγινε και δεν τον΄"έκοψαν" αυτή τη φορά;;; Τόση "ελευθερία του λόγου" στην χουντική Ελλάδα;;; Δεν διαμαρτυρήθηκε η τρόϊκα;;; Ο Ράϊχενμπαχ;;; Δεν γίνεται δεν είναι φυσιολογικό - too good to be true!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Σπύρο με λύπη μου διαπίστωσα το κόψιμό σου, για μια ακόμα φορά, από ένα ακόμα κανάλι. Φυσικό είναι να κάνεις ζημιά, όταν ξεφεύγεις από τα δεδομένα επιτρεπτά όρια της δημοσιογραφίας και ασχολείσαι με θέματα ταμπού. Από την πλευρά μου πάλι, δεν βλέπω το λόγο να παρακολουθώ το ART, αν είναι να μου προσφέρει τα τετριμμένα. Αν μου άρεσαν θα έβλεπα Πρετεντέρη ή Μπάμπη.
Προτείνω να καθιερώσεις μια εκπομπή , έστω μαγνητοσκοπημένη, μέσω της παρούσης ιστοσελίδας, όσο το δυνατόν συχνότερης, ώστε να είσαι ανεξάρτητος. Κι όταν με το καλό βρίσκεται κανάλι να σε φιλοξενεί, να την αναμεταδίδεις. Το ύφος σου είναι αναντικατάστατο για μας τους φανατικούς σου και δεν αναπληρώνεται επαρκώς από το γραπτό λόγο.
Γ.Σ.

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

Κύριε Χατζάρα προτείνω να μαγνητοσκοπείτε την εκπομπή σας με ιδία μέσα (π.χ. οι φορητοί υπολογιστές έχουν ενσωματωμένη κάμερα) και να την ανεβάζετε στο youtube. Έτσι δεν θα έχετε ανάγκη κανέναν. Θέλουμε να σας ακούμε γιατί μας ξυπνάτε. Παρακαλώ πολύ να σκεφτείτε την πρότασή μου.

Ανώνυμος είπε...

2καλημερα Σπύρο,
πολλες ηταν οι 4 εκπομπες. Απο την αρχη φαινοταν ο ρολος του Καλουδη που εκτελει εντολες του αφεντικού του.Συνεχειασ ε εκοβε κ μολις πηγαινες να πεις κατι που ενοχλουσε παρενεβαινε. Δεν πειράζει.Συνεχισε στο axis κ οπως λενε οι άλλοι μαγνητοφωνησε εκπομπες.
Καλη συνεχεια
Ωριων

ΟΔΥΣΣΕΑΣ είπε...

Νομίζω Σπύρο οτι οφείλοντε κάποιες εξηγήσεις στον κόσμο ,τόσο απο το κανάλι στους τηλεθεατές του όσο και απο εσένα στους ανθρώπους που σε παρακολουθούν από αυτο το βήμα.Συμφωνώ ότι ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να αντικαταστήσει μία τηλεοπτική εκπομπή,εξέτασε την ιδέα να γράφεις μία ώρα κάθε μέρα σε βιντεάκι(με χαμηλή ανάλυση έστω)και να το ανεβάζεις εδώ.Εκτός ου ότι μας ενημερώνεις μας κάνεις και γελάμε ευτές τις δύσκολες ώρες.

Ανώνυμος είπε...

uΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΑΠΛΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΙΣ ΜΑΚΡΟΣΥΡΤΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΚΩΣ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ Κ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΔΗΛ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΛΑΟΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΞΗ Κ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ Κ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ...

Ανώνυμος είπε...

σπυρο μονο με τον καπουτση μπορεις να κανεις εκπομπη. κριμα. καλα ο καλουδης αλλο φρουτο. απορω πως το δεχτηκες?!

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο , φτιάξε διαδικτυακό κανάλι και πήδα τους.....

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο καλησπέρα. Πάντα σε πίστευα, αλλά τώρα πια η πίστη μου είναι τυφλή. (Ξέρω πως δε θα σου άρεσε κάτι τέτοιο, αλλά είσαι ο μόνος δημοσιογράφος που έχω ακούσει ποτέ, που όταν λέει κάτι δε με βάσει να αναρωτιέμαι "τώρα λέει αλήθεια; δε λέει;") Στενοχοριέμαι πολύ γιατί από τότε που έφυγες από το Blue Sky, περίμενα πως και πως να σε ξαναδώ κάπου. Καλό το axis, αλλά μία φορά την εβδομάδα για μία μονο ώρα είναι λιγότερο κι απο το ελάχιστο. Το δικό σου ιντερνετικό κανάλι δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει αλλά οι μαγνητοσκοπημένες εκπομπές μέσω Youtube είναι δυνατές χωρίς κάπιο κόστος. Εμένα αυτό που με απασχολεί βέβαια είναι το γεγονός ότι όλα αυτά δε θα ήταν σωστό να τα κάνεις δωρεάν και θα ήθελα να βρούμε όλοι οι οπαδοί σου (γιατί εγώ είμαι οπαδός και το λέω ανοιχτά) έναν τρόπο να μαζεύουμε χρήματα τα οποία να στα βάζουμε σε κάποιο λογαριασμό ή σε κάτι παρεμφερές. Δε θέλω να προσβληθείς από την ιδέα μου, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για έναν άνθρωπο που μας λέει όσα τόσο επίμονα θέλουν να μα κρύψουν οι άλλοι. Σπύρο αν δε θες να το δημοσιέυσεις, μην το κάνεις, αλλά όπως και να' χει, θέλω να το σκεφτείς σοβαρά αυτό που προτείνω.
Κηπουρός Αποστόλης

Ανώνυμος είπε...

Τηλεόραση δε σου δίνει, βουλευτή δεν σε βγάζει, ήρθε η ώρα να του πεις αντίος του κωλοτούμπα.

Ανώνυμος είπε...

Μαζέψτε όλους όσους μιλάνε για ιουδαίους, ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου, και βγείτε μαζί, όχι μόνος. Ακόμα κι αν διαφωνείτε σε άλλα θέματα, η συμφωνία περί ιουδαίων πρέπει να τονίζεται και η κριτική να είναι ομαδική.

Πχ. θα ήθελα να σας δω ή να σας διαβάσω μαζί με το στρατηγό ε.α. Αϊφαντή, τον Παναγιώτη Τραϊανού, τον Σοφιανόπουλο που είχε τη ΧΡΩΠΗ, τον καθηγητή που απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, και γενικά όχι μόνος σας όταν μιλάτε για ιουδαίους.

Ανώνυμος είπε...

Και στο youtube πας για ban, θέμα χρόνου είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ,

ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΕΚΟΨΑΝ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤ. ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΔΗ ΤΟΝ ΒΟΥΤΗΡΟΜΒΕΜΒΕ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ.

ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.
Η ΜΠΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.



Αμφιάραος είπε...

Φίλε Σπύρο σου είχα πει για τον Καρατζαφέρη στη Μαυροκορδάτου όταν είχα έρθει για τους "Αθέατους". 'Εκανες λάθος που πήγες εκεί απογοητεύοντας πολλούς οπαδούς σου. Η μόνη λύση είναι να κάνεις δικό σου κόμμα με το Δημήτρη το Ζαφειρόπουλο αλλιώς όλοι πρέπει να μαζευτούμε στη Χρυσή Αυγή και όπου βγει.....

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=yawB7pPmOEM&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, έχω πολύ καιρό νά γράψω εδώ ή νά επισκεπτώ τό ιστολόγιο σας. Είδα τίς 3 από τίς 4 εκπομπές. Ήταν ό,τι καλλίτερο έχω δεί τελευταίως. Απλά θαυμάσιος, απλά απολαυστικός, μέ πολύ κέφι καί ενέργεια. Κατά περίεργον τρόπο, φαινόταν ότι κολλάτε εξαιρετικά μέ τόν κ. Καλούδη. Ήταν μακράν η καλλίτερη εκπομπή τού "ΑΡΤ". Θαυμάσιο δίδυμο, μέ πρωταγωνιστή εσένα φυσικά (αλλά ο Καλούδης δέν χαλούσε τήν κατάσταση). Διαφωνώ κάθετα μέ προηγούμενα σχόλια: ήσασταν καταπληκτικό δίδυμο (καί ΔΕΝ συμπαθώ τόν Καλούδη νά φανταστής). Κρίμα μεγάλο που σάς έκοψε, αλλά τό περίμενα. [Πώς καί πήγες μέ τόν Καρατζαφέρη (;;), που τόν έλεγες Καρατζατούμπα;;]. Εάν βρώ τό κινητό σου (μού τό είχες δώσει, αλλά τό έχασα), θά σού τηλεφωνήσω...

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...