9/3/16

Ο Τραμπ συνεχίζει να κερδίζει

Στο Μίσιγκαν πήρε 36.5% και ο Κρουζ 24.9%. Ο Ρούμπιο 9.3% . Στο Μισισιπή πήρε 47,3% και στη Χαβάη κοντά στο 44%. Έχασε μόνο στο Αϊντάχο από τον Κρούζ 44%-28%. Στους «Δημοκρατικούς» στο Μίσιγκαν που ψήφισαν 1,183,840 άνθρωποι , ο Σάντερς  με 590,386 ψήφους ή 49.9% κέρδισε την Χίτλερι  που έλαβε 570,949 ή 48.2%.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή ο Τραμπ δεν έχει διάθεση να περιθάλψει τους 4 εκατομμύρια πρόσφυγες που περιμένουν στα Μικρασιατικά κατεχόμενα παράλια;

αν όχι, έχει σκοπό να αποσυρθεί από την Συρία όπου βοηθάει τους τζιχαντιστές;

Ανώνυμος είπε...

H αυστραλια στελνει τους "προσφυγες" στο νησι ναουρου εξορια,απο εκει παιρνουν το δρομο για επιστροφη...


Two more refugees quit Cambodia resettlement program on RN Drive

with Patricia Karvelas on RN

Wednesday 9th March


An Iranian couple sent to Cambodia from Nauru as part of Australia's program to resettle refugees has decided to go back to Iran.


https://radio.abc.net.au/programitem/pgYOG2peMV

Ανώνυμος είπε...

Για καποιον ειρηνοφιλο αμερικανο η επιλογη Τραμπ ειναι μονοδρομος. Αν βγει η Χιτλερι πηγαινουμε ολοταχως για Γ' ππ! Προσωπικα πιστευω οτι η ΄΄πορνη της Βαβυλωνας΄΄ Ιεζαβελ Ρονταμ (το πραγματικο της ονομα)θα κερδισει γιατι την στηριζουν οι μαυροι, οι μπινεδες, οι φιλελε, τα γερακια του 5γωνου, οι αθεοι, οι μεταναστες και ολος ο καλος κοσμος. Ενω τον αλλον μονο οι λευκοι χριστιανοι. Παντως οι ρεπουμπλικανς το μαλακισαν, επρεπε να κατεβασουν αυτον που ειναι και μαυρος και χριστιανος και αντιLGBT για να τρολλαρουν κοσμο:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/58/Clarence_Thomas_official_SCOTUS_portrait.jpg

Ανώνυμος είπε...

Ούτε πρόσφυγες θα δεχθεί ο Τραμπ και οι Τζιχαντιστές θα μείνουν ορφανοί... Ότι πήρανε, πήρανε... Οι τσέπες του Τραμπαρίφα έχουνε καβούρια... Να φανταστείς μόνο 25 εκατομμύρια έχει ξοδέψει μέχρι τώρα, λιγότερα από όλους...