9/3/16

Ο Μίλο βρήκε μπάρμπα στην Κορώνη

Ο εικονιζόμενος Ράνκο Βούγιασιτς είναι ο Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Σερβίας και ο Μίλο τον διόρισε πρεσβευτή του στο Βερολίνο. Αλλά αυτό δεν είναι η είδηση.
Τεκτονικοί κύκλοι του Βελιγραδίου σφύριξαν στην «Βετσέρνιε Νόβοστι» και εκείνη έγραψε ότι, "ο διορισμός έγινε σε ανταμοιβή για τη βοήθεια που προσέφερε ο κ. Βουγιάτσιτς στην αδελφή του Πρωθυπουργού του Μαυροβουνίου κ. Τζουκάνοβιτς, Ανα, για να γίνει μέλος της Τριμερούς Επιτροπής που ιδρύθηκε το 1973 από τον Ροκφέλερ και τον Μπρεζίνσκι και η οποία σήμερα έχει περίπου 325 μέλη".

Οπότε, άντε να τον κλείσεις φυλακή τον Μίλο......

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ταιλατερα κοσμιον κανσιλ φορειν αφερς λεσχες μπιλντ και τεκτονικες στοες συνδεονται;

μηπως οι κατασκευες του ρατσισμου της ξενοφοβιας της πολτικης ορθοηττας τα χειτ σπιτς ο διαπολτισμος οι μεταναστευσεις και η λαθροπροσφυγια,η ευρωπη του καλεργη ,

η ευρωπη που θελει ειδικα σκουρους και ισλαμιστες μεταναστες για να λυσει το προβλημα δημογραφικο ασφαλιστικο καταναλωτες για την βιωσιμη αυξηση πωλησεων εταιριων(και οχι ας πουμε επιλεγμενους λευκους και μη ισλαμιστες απο ινδιες κινα λ.χ)


μηπως ολα αυτα τα εχουν σχεδιασει οι ιδιοι κυκλοι στις διεθνης στοες;

μηπως ειναι μια μεγαλη μπιζνα της ελευθερομασονιας σε αγαστη συνδεση με τον περιουσιο κεφαλαιο της νιου γιορκ που εφταιξε την χρηματοοικονομια;

σαν ολα μεταξυ τους να κολλανε σε ενα μεγαλο παζλ

Ανώνυμος είπε...

Τετ Μαρ 09, 12:29:00 μ.μ.
μεσα εισαι χτυπησες διανα,η πουστια ειναι τοση που θελουμε συννεφα για να πεσουμε...!