19/3/16

Τα σύνορα είναι ανοιχτά

Όποιος έχει διαβατήριο, περνάει τα σύνορα με τα Σκόπια που δεν είναι κλειστά.Οι φίλοι του Αξελ, της Τασίας και του Σόρος που δεν έχουν ούτε διαβατήριο ούτε βίζα δεν μπορούν να περάσουν. Και η κ. Κριστίνα Νικολόφσκα σοσιαλδημοκράτισσα αριστερή και πασόκα που διορίστηκε λόγω κρίσεως από τον υπηρεσιακό σοσιαλδημοκράτη υπουργό Ολιβερ Σπασόφσκι ως επικεφαλής της δίωξης ναρκωτικώνπιάστηκε από τους έλληνες τελωνειακούς σε αυτοκίνητο μαζί με τον μεγαλέμπορο ναρκωτικών Όλιβερ Ναστεφσκι (Μπόσκα) Oliver Nastevski - Bocka, με μεγάλη ποσότητα μετα- αμφεταμινών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TA ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ...ΕΘΝΟΥΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ....

ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ...


εκδήλωση-συζήτηση με θέμα-σύνθημα «Εχθροί μας ο πόλεμος και οι φράχτες, όχι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες» θα γίνει την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα, στο 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης. Διοργανωτές η Ε’ ΕΛΜΕ αν. Αττικής, ο Σύλλογος Δασκάλων «Αλέξανδρος Δελμούζος» και το Στέκι Αλληλεγγύης Παλλήνης.

Θα μιλήσουν: Κ. Ράπτης (δημοσιογράφος), Κ. Κιτίδη (Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες), Μ. Μπολώτα (Αλληλεγγύη για Ολους), Α. Βαλσαμάκη (Αντιφασιστικός Συντονισμός), Ν. Ρέπα (Συντονισμός για το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό), Ν. Γιαννόπουλος (Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα). Οχι στην Ευρώπη-φρούριο.

http://www.efsyn.gr/arthro/ehthroi-mas-o-polemos-kai-oi-frahtes

Ανώνυμος είπε...

Ολοι ειμαστε υπερ των ανοιχτων συνορων ,αρκει αυτα να ανοιγουν με διαβατηριο και βιζα αναλογως του επιπεδου αυτου που τα ανοιγει και των σχεσεων του με τους απο κει.

τα συνορα δεν ειναι κλειστα,ειναι ανοιχτα ,αλλο ανοιχτα αλλο ανυπαρκτα .

οπως ακριβως ολοι ειμαστε υπερ της ανοικτης εξωπορτας καθε σπιτιου αρκει αυτη να ανοιγει με κλειδι απο τον ιδιοκτητη και αυτος να επιλεγει σε ποιον θα ανοιξει αν και μονο αν θελει την πορτα του.

οποιος διαφωνει με αυτο ειναι υπερ του χαους και της αναρχιας ,ουτε υπερ των ανοιχτων ουτε και των συνορων βεβαια...

ουτε υπερ ανοιχτων θυρων αλλα υπερ καμμιας θυρας

ας ξεκινησει λοιπον βγαζοντας εντελως την εξωπορτα της οικιας του δινοντας το παραδειγμα...

και θα εχει την ευκαιρια να καταλαβει την διαφορα βιωματικα μεταξυ ανοικτου και ανυπαρκτου..

Ανώνυμος είπε...

Ανοιχτά σύνορα, ανοιχτές κοινωνίες
και κυρίως ανοιχτοί ΚΩΛΟΙ...

Ζήτω η εβραιο-αριστεράτζα
της αστικής αποχαύνωσης...