10/3/16

Σανατόριον «η Γραικία»

Η Ελλάς μετατρέπεται εις: Σανατόριον «η Γραικία»!
Διαβάζομεν: «Ανατροπή από τον Τουσκ - Το κλείσιμο των συνόρων δεν είναι μονομερής ενέργεια - Ήταν κοινή απόφαση στη Σύνοδο».
Πάνε λοιπόν τα Δουβλίνα, τα Σέγκεν και τα Μέγκεν. Ο Ευρωπαίος «τα έχει πάρει στὸ κρανίο!». Κλείνουν σύνορα, διώχνουν ακόμη και «δικαιούχους» πρόσφυγας.
 Αυτή είναι η εικών τής Ευρώπης αρχάς τού 2016.
Πρός τούτο επαναλαμβάνω τό τού Ησιόδου: «Γίνονται δέ εκ Πύρρας και Δευκαλίωνος, παίδες Έλλην μέν πρώτος, όν εκ Διός ένιοι γεγενήσθαι λέγουσι, δεύτερος δέ ο Αμφικτύων, ο μετά Κραναόν βασιλεύσας τής Αττικής, θυγάτηρ δέ Πρωτογένεια.»
Τότε ποίος ο Γραικός και ποία η Γραικία. Το όνομα Γραικοί ἀαναφέρεται άπαξ (μία και μοναδική φορά υπό του Αριστοτέλους). Όχι ως απόγονοι κάποιου ὀονόματι «Γραικού» αλλά ως Γραικοί.
Δηλαδή, διασωζόμενοι εκ τού εναλίου κατακλυσμού, επί Δευκαλίωνος, και διαμένοντες εις προχείρους καταυλισμούς.
Άρα είναι ιστορικώς ενημερωμένοι οι Χερμανοί (άλλως Γερμανοί, εκ τού Χέρμαν) και οι αθέατοι, η στοά τού Λονδίνου, τα Χρηματιστηριακά Συνδικάτα τών μυστικών αλλά παντοίως γνωστών Rothschilds εν Ευρώπη.
 Πρό δεκαετίας ημάς εχλεύαζαν όλοι οι γνωστοί αγράμματοι και παθιασμένοι, οι αριστεροί, οι κομμουνίστας και οι σοσιαλδημοκρατίστας: «όλα τα ξέρεις εσύ, Συνομωσιολόγε!», «...πού κυνηγάς αρκούδες στήν πλατεία Ακαδημίας» κλπ. Και ακολουθούσαν όλοι οι νέοι και αι νέαι δεξιών, κεντρώων και φιλελευθέρων στρωμάτων. Όλοι επί δεκαετίας (όπως και ο υποφαινόμενος) επορεύαμεν προς τήν αὐτοκαταστροφήν, αποκαλούμενοι προοδευτικοί! Ελευθέριος Συναδινός δέ έφη: Η αλήθεια πονά αλλά η ιστορία δεν αλλάζει!!
Η λέξις τούρκος: "ο τούρκος ισάξιος όνου" (χαρακτηρισμός τούρκου πανεπιστημιακού ιστορικού διά τόν τούρκον του 1600/1800).
Όμως τήν εγκληματικήν "σκέψιν" και διάθεσιν τούρκων και τουρκμένων είχεν καταδείξει ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με το "να μήν μείνει ούτε σπόρος απ΄ τούρκο ανά τόν κόσμον". Οι τουρκοι εξαπατούν τούς γελοίους γερμανούς, θά τούς/μάς πάρουν τά δις και θά κοροϊδεύουν. Ουδέν θα εφαρμόσουν.
 Τό ερώτημα είναι ποίοι τούς εξωθούν πρός διαρκείς προκλήσεις εναντίον ημών τών Ελλήνων... Τέλος τα χοντρά τά ψέμματα! Τά επιπλωμένα ψεύδη!
Επιστροφή εις τήν Γνώσιν και τήν επίγνωσιν. Πρός τήν Ελληνοσυνείδησιν.

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Ουψάλα

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Επιστροφή εις τήν Γνώσιν και τήν επίγνωσιν"

Γνώσις με κεφαλαίο Γάμμα.

Μήπως ξέχασες καμμιά μασο-ποδίτσα;

Ανώνυμος είπε...

"Τό ερώτημα είναι ποίοι τούς εξωθούν πρός διαρκείς προκλήσεις εναντίον ημών τών Ελλήνων... "

To ονομα του Πρωθυπουργου της Τουρκιας ιου του Δαβιδ (Δαβιδ-Ογλου) απαντα στο ερωτημα. Και του δικου μας AXEL CIPRA το επιβεβαιωνει.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο είδες τους παππούδες στην Ειδομένη που πήραν τους λαθραίους σπίτι τους; Επίσης είδες το άρθρο τού Τρίμη που ζητούυσε από τους Ελληνες να πάρουν λαθραίους σπίτι. Τα φιανίμενα αυτά θα ενταθούν, μετά θα βγαίνουν οι αριστεροί και θα λένε "ορίστε φασίστες, τους πήραμε σπίτι μας", και το πιο αστείο θα είσαι εσύ που θα γυρνάς και θα λες "δημοψήφισμα για τα σύνορα".

Ανώνυμος είπε...

Η ελληνικη κοινωνια ειναι η πιο περιεργη του πλανητη.

ολες οι χωρες προστατευουν τα συμφεροντα τους και σηκωνουν φραχτες για να προστατευτουν απο αυτη τη λαθρομεταναστευτικη επιδρομη,βγαζουν στρατο για περιπολιες με τα οπλοπολυβολα να σημαδευουν τους επιδοξους καταπατητες των συνορων τους.

και στην ελλαδα,ενα παραλληλο συμπαν,ενας λαος σε αφασια που ταιζει λαθρομεταναστες και τους υποδεχεται για μονιμη παραμονη κατα εκατονταδες χιλιαδες !


πραγματικα αυτος ο λαος αναρωτιεμαι αν αξιζει να υπαρχει πλεον.

ειναι απογοητευτικο και ντοπιαστικο να αποτελεις μερος ενος λαου ανεγκεφαλου ,ενος πληθυσμου που ζει σε ενα παραλληλο χριστιανομαρξιστικο συμπαν απομονωμενος απο τον υπολοιπο πολιτισμενο κοσμο.

οταν θα αρχισουν να τρων ο ενας τον αλλο ,το θεαμα θα ειναι αξιο των μυαλων που κουβαλανε οι ελληνες.

επαναλαμβανω ,δεν υπαρχει αλλη χωρα με τετοια διαστροφη λαου και πολιτικου προσωπικου,με τετοια ακατανοητη υποδοχη ξενων πληθυσμων χαμηλοτατου επιπεδου !

καταληγω στο συμπερασμα οτι οι ελληνες ειναι λαος ευτελης που σε αυτες τις ευτελεις μαζες βλεπουν την δικη τους κακομοιρια μιζερια και αναξιοτητα!

ομοιος ομοιω αει πελαζει,δυστυχως δειξε μου το φιλο σου να σου πως ποιος εισαι.

αν δεν ηταν και οι ελληνες κατιμας,δεν θα ανοιγαν τα συνορα τους σε οτι ευτελεστερο εχει ο τριτος κοσμος.



ακομη και οι αλβανοι,αναλογης φυρας με τους ελληνες αν οχι χειροτεροι,ξυπνησαν και αμυνονται για την πατριδα τους!



αλλα οι ελληνες τιποτα,ακατοικητο, λαος στρατος και πολιτικοι ενα χαρμανι αφασιας!

Ανώνυμος είπε...

Ας αντλησουμε δυναμη απο την ιστορια μας. Μεγαλη μεταναστευση λαων και η Αυτοκρατορια κατακλυζεται απο καθε φυλη της Ασιας. Καποιοι ειναι ηρεμοι κ προσηνεις οπως οι Σλαβοι. Αλλοι ειναι μοβοροι οπως τα γερμανικα μογγολικα φυλα. Η Πολη εχει σχεδον καταληφθει απο γοτθους τραμπουκους. Μπηκαν ως ενδεεις και εγιναν τυραννοι, πουλωντας μυες ως μισθοφοροι κλπ. Η κατασταση εκτραχυνεται και οι Ελληνες γινονται δουλοι των βαρβαρων.
Τοτε ερχεται απο την ταξη των στρατιωτικων ο Αγιος Λεων ο Θραξ, ο Μεγας, ο επονομαζομενος Μακελλης.
Καταλαβαινετε την συνεχεια απο το προσωνυμιο.
Αιωνια σου η μνημη Αγιε του Θεου.

Ανώνυμος είπε...

Διάταγμα πρώτον.
Παράγραφος 100.

Εβγάλανε διάταγμα
να μπουν οι μουσουλμανοι
Ελλάδα μου σε σάξανε
σωστό λαθρολιμανι.

Διάταγμα δεύτερον.
Παράγραφος 1122.

Το διάταγμα το έβγαλε
ο Τσιπρας και ο Πανος
ο Σορος και ο Κισιγκερ
ο Μουζαλας κι ο Ξυδάκης.

Διάταγμα τρίτον.
Κάθετος 4, παράγραφος 8.
εδαφιον 5988
Πολλά τα διατάγματα
μα τίποτα δεν τρέχει
και όσο να φωνάζουμε
για κείνους πέρα βρέχει.

Διάταγμα τέταρτον.
Εδάφιον 1623.

Μα ο καιρός πλησίασε
και θα μας θυμηθούνε
εδώ δεν έπρεπε ποτέ
έτσι να ξηγηθούνε.
Γιατι ο καιρος πλησιασε να πα να γαμηθουνε

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...