8/3/16

Η διαπλοκή Επελαύνει και επί του «Τιμίου ΑLEXIS»

Αθώος και με τη «βούλα», ο ΧΟΡΗΓΟΣ του ΚΟΥΛΗ

 

Εξέλιξη-σοκ στην υπόθεση Siemens . Ο αντιεισαγγελέας εφετών Στυλιανός Κωσταρέλος, ο οποίος , (όλως τυχαίως…) , τυγχάνει να είναι και αναπληρωτής εισαγγελέας στην δίκη της «Χρυσής Αυγής», σε πρόταση του προς το Δικαστικό Συμβούλιο προτείνει την απαλλαγή του Χριστοφοράκου όχι μόνο για το αδίκημα της απάτης αλλά και για αυτό της δωροδοκίας.
Σύμφωνα με την πρόταση του, ο Χριστοφοράκος δεν δωροδόκησε κρατικούς υπαλλήλους, αλλά έδινε «διψήφιο ποσό εκατομμυρίων», ως «δωρεά» στους ταμίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, για να κλείνει όλες τις μεγάλες δουλειές στη χώρα μας η Siemens.
Για τον λόγο αυτό, στην ίδια πρόταση ζητείται να αρθούν τα δύο εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος του Μ. Χριστοφοράκου όταν δεν εμφανίστηκε να απολογηθεί για την υπόθεση στον τέταρτο ειδικό ανακριτή και διέφυγε στη Γερμανία, όπου από τότε κυκλοφορεί ελεύθερος.
Κατά τον εισαγγελέα Κωσταρέλο «η δωρεά χρημάτων σε πολιτικά κόμματα» σε καμία περίπτωση δεν στοιχειοθετεί την αντικειμενική υπόσταση των εγκλημάτων της ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας». Κατά συνέπεια, «….δεν στοιχειοθετείται και η αξιόποινη πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από την εγκληματική αυτή δραστηριότητα, είτε με τη διακίνηση χρηματικών ποσών μέσω του χρηματοπιστωτικού τομέα, είτε με την κτήση περιουσιακών στοιχείων με αυτά και σκοπό να συγκαλυφθεί η αληθινή προέλευση των χρημάτων που προήλθαν από τις άνω αξιόποινες πράξεις….».
Αυτά για τον Χριστοφοράκο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφού ήτανε με κουπόνια ρε Σπύρο. δημοκρατία σημαίνει νομιμότητα και νομιμότητα σημαίνει ηθική. αλλιώς θα ήταν η δημοκρατία ανήθικη, πράγμα το οποίο είναι άτοπο αφού οι περισσότεροι έχουν πάντα δίκαιο λόγω τού αριθμού τους. δηλαδή δεν μπορεί να πιστεύουν όλοι ότι η Γη είναι επίπεδη και αυτή να είναι σφαιρική.

Ανώνυμος είπε...

τωρα αυτο ειναι δικαιοσυνη οταν φτανει σε τετοιο σημειο να ρεζιλευεται λεγοντας δικαστικες μπουρδες που ουτε ανηλικο με ελεχιστη λογικη δεν θα ελεγε ;

καταντια

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=1n1qL8B1TtA

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ

AvDarGOR είπε...

Αχ! Αχ! σοκαριστικα μωρεεεεεε Μμμμμμμ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...