8/3/16

ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Πληροφορούμεθα, συνεχώς, από τις ειδήσεις πού μεταδίδουν τα διάφορα ΜΜΕ, ότι κατά τις συνομιλίες των εκπροσώπων της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους διάφορους ‘ θεσμούς’, πότε οι συνομιλίες προχωρούν ένα βήμα εμπρός και πότε οπισθοδρομούν δύο βήματα πίσω, με δήθεν διαφωνίες μεταξύ των ‘θεσμών’. Παράξενα πράγματα !
Και όμως πολύ καθαρά. Η όλη προσπάθεια της συμμορίας της διεθνούς ελίτ των τοκογλύφων είναι η καταστροφή της Ελλάδος. 
 Κατά συνέπεια τι συμφωνίες να κάνουμε με αποφασισμένους δολοφόνους του Έθνους των Ελλήνων ; 
 ( Θυμηθείτε Κίσιγκερ – γλώσσα-εθνική συνοχή – ήθη έθιμα ). 
 Εξάλλου οι εκπρόσωποι των ελληνικών συμφερόντων είναι δούλοι, ( για την καρέκλα-Χόρτον ), είτε της σιωνιστικής δεξιάς είτε της σιωνιστικής αριστεράς. 
 Οι εκπρόσωποι δε των δανειστών είναι: το ΔΝΤ, έκφραση της διεθνούς συμμορίας με κάλυμμα τις ΗΠΑ, η ΕΚΤ με Ιταλό –εβραίο διοικητή, η ΕΕ επίσης. Επομένως είναι φανερό ότι μας   "παίζουν", όταν ο ένας εξ’ αυτών συμφωνεί ο άλλος προβάλλει εμπόδια ( βλέπε τώρα ΔΝΤ ).
Έλληνες η σωτηρία της Πατρίδας είναι : Έξω από την ΕΕ Έξω από την ΟΝΕ Έξω από το ΝΑΤΟ πού πράγματι είναι το ίδιο συνδικάτο της διεθνούς κακοποιού ελίτ, πού επιδιώκει την παγκόσμια κυριαρχία και απεργάζεται καταδολίευση των Λαών , αιώνες τώρα.
Έλληνες πατριώτες γρηγορείτε ο εχθρός εντός των τειχών. Απαλλαγείτε από ιδεοληψίες. Δεν υπάρχει πλέον αριστερά και δεξιά. 
 Υπάρχει μόνο Ορθοδοξία και Ελληνισμός.
Και όμως η Ελλάς θα ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ Θα ΝΙΚΗΣΕΙ.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος.

3 σχόλια:

AvDarGOR είπε...

για καποιους ρε μποζοκεφαλε,παντως,υπαρχει ΚΑΡΑΡΙΣΤΕΡΑ ! μας θυμιζεις τη φρασεολογια του σιχαματος Καμμενου. Φιλικα ετσι. Παπαριες λες. Υπαρξιστη θυμιζεις... τυπου Σαρτρ?Λεμε τωρα. εΣΥ ΥΠΑΡΧΕΙς?....... Ρε,δε βαρεθηκατε με αυτες τις παπαριες κ τη κασσετα αυτη ? ... χαχαχχαχ

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια πράγματα λέμε κ. Αθανασόπουλε. Αλλά εσείς τα γράφετε επώνυμα. Όταν κάποιος άλλος τα γράψει ανώνυμα, τότε είναι ή κομμουνιστής ή σαγιάν... Με τόσους πυροβολημένους, πως να πάει μπροστά αυτή η έρμη η χώρα;

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει αριστερά θα πει δεν υπάρχει κανένας αριστερός πολιτικός, όλοι είναι μαϊμού.

Οποιοσδήποτε μπορεί να εξαπατηθεί και να αισθάνεται ομοϊδεάτης με αυτούς τους απατεώνες, και να αυτο-αποκαλείται αριστερός. Τότε αριστερά υπάρχει μόνο στη φαντασία του θύματος.