11/6/16

Τους Ρουφιάνους και αν τους πλένεις το σαπούνι σου χαλάς

Κάθε Κατεργάρης στον πάγκο του

Η Μεγάλη Στοά του Λονδίνου, που δολοφόνησε με το ελληνόφωνα τέκνα της ,τον (Γιβελίνο) Ιωάννη Καποδίστρια, συνεχίζει να τον δολοφονεί. 
Αυτή τη φορά με θράσος χιλίων πιθήκων χαρακτηρίζουν τον Κυβερνήτη ως τέκνο της Στοάς του Λονδίνου και τον εντάσσουν στα μέλη τους.
Ο κυβερνήτης, και φυσικά ήταν Τέκτων, όπως ήταν και όλοι οι Φιλογενείς.
Ο Καποδίστριας ηταν ο σεβάσμιος της Στοάς του Αγίου Ιωάννη του Φοίνικα και γραμματέας του Τάγματος Τελειώσεως, που είχε ιδρύσει ο τσάρος Αλέξανδρος. Συνδεόταν όμως με τις γερμανικές εθνικιστικές Στοές και όχι με την εβραιοκρατούμενη άθεη, σατανιστική και διεθνικιστική Στοά του Λονδίνου.

Ταυτόχρονα οι δολοφόνοι του, σε εφαρμογή του επικοινωνιακού δόγματος του ελέγχου και της δράσης και της αντίδρασης εμφανίζουν διάφορους ρουφιάνους της Στοάς του Λονδίνου τυλιγμένους με τον μανδύα του φανατικού εχθρού των Μασόνων, που αφού καταριούνται τους μασόνους μας υποδεικνύουν την πλαστή, ψευδή και σατανιστική «ιστορία» της Στοάς του Λονδίνου, ως «εθνική».
   Σε αυτό το ρόλο και η «σατανοκινούμενη» μανδαμ, (Άννα Δημητρίου), που γράφει ακολουθώντας τη γραμμή της Στοάς και των τέκνων της . (Φιλήμων. Ξάνθος, Μκαρυγιάννης κλπ).
«Ό I. Καποδίστριας υπήρξε ή εξέχουσα ελληνική προσωπικότητα τής εποχής τής Επαναστάσεως, ώς κατέ­χων τήν υψίστη θέση τοϋ Υπουργού Εξωτερικών τής Ρωσσικής Αυτοκρα­τορίας. Φυσικό ήταν οι υπόδουλοι "Ελληνες νά στραφούν προς αυτόν καί νά του προτείνουν τήν Αρχηγία τής Φ. Εταιρείας. Ό Καποδίστριας γνωρίζοντας τά πολιτικά παρασκήνια τών τότε μεγάλων δυνάμεων αρχικά άντετάχθη στόν ξεσηκωμό του Γένους».
Η Μανδάμ λέει και άλλες ανοησίες παραχαράσσοντας το  πολιτικό «υπόμνημα Καποδίστρια» που συνετάχθη με την τέχνη της υποκρισίας και το οποίο η Στοά το εμφάνισε ως δήθεν «αυτοβιογραφία», η «ημερολόγιο» που λέει η «σατανοκινούμενη» μανδαμ.
Όπως έγραφαν το 1817 οι Φιλογενείς προς τον Καποδίστρια, «Τό όνομά Σου είναι έγκεχαραγμένον εις τας πλάκας των καρδιών μας, και οι αληθείς Πατριώται δέν θεωρούσιν είς τό πρόσωπον Σου παρά δεύτερον Μιλτιάδην, ή άλλον Θεμιστοκλέα, οίτινες διά της ελευθερώσεως του Γένους και της Πατρίδος των απέκτησαν μνήμην άθάνατον είς τά ένδοξα χρονικά του ανθρωπίνου γένους».
Λοιπόν, ο Τέκτων Ιωάννης Καποδίστριας, ήταν ο αρχηγός των Φιλογενών, ήταν εκείνος που ανέστησε το ελληνικό Έθνος, και ήταν η ηγέτης των Πατριωτών και της Επαναστάσεως, ήταν ο νεος Μιλιτιάδης και ο νεος Θεμιστοκλής και δεν περίμενε τους ιδιοτελείς και τα τέκνα της Στοάς του Λονδίνουπου έπλασαν τη δήθεν «Φιλική Εταιρεία» του ψευδομάρτυρα μασόνου Ξάνθου μαζί με τον μασόνο Φιλήμονα.
Οι υστερικές κραυγές των ενεργούμενων της Στοάς, μου θυμίζουν τη φρουρά των κομμουνάρων που φύλαγαν την τράπεζα των Ρότσιλντ στην Κομμούνα των Παρισίων.

Διαβάστε την Αλήθεια, στο Βιβλίο του Σπύρου Χατζάρα, «Η επανάσταση των Φιλογενών».
Μόνο 28 ευρώ, με δώρο τα ταχυδρομικά. Παραγγελίες στο 6944-279798 και στο deltio11@gmail.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το γιβελίνος θέλει λίγο επέκταση.