12/6/16

Φάτε ΕΚΟΥΜΟΥ ρε και Ισλαμική ανάπτυξη

Σύμφωνα, με τα τελικά στοιχεία για τις αφίξεις τσάρτερ για τον Μάιο, τον πρώτο μήνα της τουριστικής περιόδου, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου καταγράφηκε πτώση, που στη Μυτιλήνη έφτασε το 60%.
Η μείωση έφτασε το 22% στην Κω, στη Σάμο το 40% και στην κατεχόμενη από λαθραίους «επενδυτές» Μυτιλήνη το 60%! Αντίθετα, σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο, όπου δεν υπάρχουν λαθραίοι υπήρξε αύξηση τουριστών κατά τον Μάιο.
Παρά το «μπόνους» από τις αγορές της Τουρκίας ,που υφίσταται το ρωσικό εμπάργκο και της Αιγύπτου, που υφίσταται τις επιπτώσεις της τρομοκρατικής δράσης, πάμε για μαύρη τουριστική χρονιά, σε πολλές περιοχές.
Και ας βλέπει ο Αχασβήρος Τσιπρά χρονιά ρεκόρ. Ρεκόρ αφίξεων λαθραίων «επενδυτών» θα κάνουν.....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οκτώ μαθήτριες ηλικίας 15 ετών επιλέχτηκαν να συμμετάσχουν σε ένα «βιωματικό μάθημα», για το πως θα είναι να γίνουν μητέρες ενός βρέφους. Για τον λόγο αυτό ανέλαβαν τη φροντίδα προσομοιωτών μωρού. Πρέπει να του αλλάζουν πάνες και να το ταΐζουν. Τα «μωρά» λειτουργούν σαν αληθινά. Ξυπνάνε μέσα στην νύχτα και κλαίνε. Όλες οι δραστηριότητές των «μαμάδων» καταγράφονται και αξιολογούνται, καθώς ένα τσιπ στον καρπό του χεριού προσδιορίζει την "σωστή" μαμά.Μέχρι εδώ καλά. Όπως βλέπετε όμως, όλα τα μωρά - προσομοιωτές είναι μελαμψά! http://redskywarning.blogspot.gr/2016/06/15.html