7/5/18

Η Επόμενη ημέρα

Στις 7 Μαΐου 2012, την επομένη των εκλογών έγραψα στο «δελτίο των 11», το ακόλουθο σχόλιο.
«Ψήφισαν 6.421.248 , δηλαδή 600.000 λιγότεροι από το 2009. Τα έγκυρα ήσαν ,6.269.620. Η ΝΔ πήρε 1.183.000, δηλαδή κάτω από το 1,200.000 και το ΠΑΣΟΚ πήρε περί της 800.000 ,όπως προέβλεπα. Περίπου 1,200,000 αποφάσισαν τι θα ψηφίσουν την Κυριακή. Από αυτούς, ο ΛΑΟΣ δεν πήρε σχεδόν τίποτα, και από το 3-4%, βρέθηκε κάτω από το όριο. Ο περισσότερος κόσμος ψήφισε όπως ήθελαν τα επικοινωνιακά επιτελεία. Άλλοι με θυμό και άλλοι με φόβο. Το αποτέλεσμα δεν έφερε το τέλος της ξένης επικυριαρχίας, και δεν υπόσχεται καλύτερες μέρες. Ο αγώνας για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, για ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ στους ΕΛΛΗΝΕΣ συνεχίζεται. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ».

Στις 7 Μαΐου 2010 την επομένη της σύλληψης μου έγραφα:

. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ ΑΛΗΤΗ-ΡΟΥΦΙΑΝΕ -ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, ΜΑΣ ΑΠΗΓΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ 180 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ. Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ με συνέλαβε με το έτσι θέλω, μπροστά στο Υπουργείο Εξωτερικών μαζί με 10 άλλους της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ και μας μετέφεραν στην ΓΑΔΑ, επειδή φωνάζαμε, «Κάτω η Χούντα του ΔΝΤ», αντιδρώντας στην ψήφιση της «εκχώρησης» της πατρίδος μας στο ΔΝΤ

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ. Τότε, στο φυλάκιο της εισόδου της Βουλής από την Βασιλίσσης Σοφίας, ήσαν περίπου 500 (προοδευτικοί) Φαρμακοποιοί του Συλλόγου Αττικής που με απεκάλεσαν «Φασίστα». . Και τώρα οι Φαρμακοποιοί ήρθε η ώρα να υποστούν το αποφασίζομεν και διατάσσομεν της Χούντας που δεν έβλεπαν.

2 σχόλια:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

τερυς ΧΡΥΣΟΣ-ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ.Απο γαμια σε γαμια της ΝΤΟΡΑΣ πεφτουμε ΓΑΜΩ την ατυχια μου....Απο εβραιο σε εβραιο..σαλουτε αφεντικο.

avdargor είπε...

τι θα γινει ρε χατζαρα? θα προσεγγίσουμε τα δυο εκατομυρια ψηφοφορων αναποφασιστων να σωθει η πατρισ??.... χχαχαχαχαχαχαχαχαχ παει καλα το σχεδιο΄; για γελια ειστε.