9/6/19

Τα Κόμματα της Ιντέλιζενς Σέρβις

Τα κόμματα τσόντες που συμμετείχαν στις εκλογές της 9ης Ιουνίου 1935, για να νομιμοποιήσουν τις εκλογές ενήργησαν σύμφωνα με τις οδηγίες τους «αγγλικού παράγοντα».
 Είναι μια ακόμα απόδειξη ότι η «Εθνική Ένωσις» του Αριστομένη Μητσοτάκη, και το Κομμουνιστικό Κόμμα που συνεργάστηκαν και στο αγγλικό πραξικόπημα της 28 Ιουλίου 1938, ενεργούσαν ως πράκτορες του Λονδίνου.
 Τα Λονδίνο άλλωστε έδωσε οδηγίες στον Κονδύλη να επιτρέψει τη συμμετοχή της «Μακεδονικής Ένωσης».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το τσοντοκαναλο του αλ-λαφουζ πριν από λίγο παρουσίασε "δημοσκόπηση" που δίνει στον Τσιπρεσκου 29,6% και στη νουδουλα 39,6%!!!!!! Είδες τί κάνει η Μπιλντερμπεργκ για τα παιδιά της; Γι'αυτο και η "πεινασμένη" (για δόξα, χρήμα κι αξιώματα) Κεραμεως δήλωσε ότι η νουδουλα θα είναι μια κυβέρνηση όλων των ελληνων!!!

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...